Helgen som varit!

Helgen har varit jättemysig. Vi har varit i Armsjön hela helgen.Tack mamma och pappa för all mat och hjälp med Tovisen!! Mycket mat, godis och mys har det blivit


Världens bästa mamma och pappa och Tova när som var hos oss och fikade förra veckan!!

På fredags kvällen var det traditionell påsk middag hos mamma och papppa, gott! Men jag måste erkänna att jag är lite less på sån mat.. Maja och Ester var också med, valparna. Dom är hur söta som helst, helt galna, hoppas och springer helt hysteriskt.
    
Ellen och Ester.

På lördagen var mamma, pappa jag och Tova ner till Hassela och kollade till husvagnen, vi stannade där och gick en prommis jättemysig då det var strålande solsken.. jag älskar solen!
Sedan åkte vi hem, stannade på Ica Bergsjö och handlade Tova skulle såklart ha hela affären som alltid när hon är med. =)
På kvällen åkte vi till Cicci och Tomas och åt jättegod middag ungsbakad lax och romsås. plus en massa annat gott räkor kräftstjärtar olika röror. Cicci är jätteduktigt på att fixa och göra maten så fin. Glömde kamran, synd!!

Igår söndag var vi ute och grillade korv och åkte skoter. Vi var nere vi sjön och lekte.Tova är galen i båda snön och i skotern. Hon ville åka hela tiden, rätt tröttsamt när hon aldrig blir nöjd!! Peters mamma och pappa var också med, dom har ju stuga två gator bort från oss.. 

                                                            
                                          Mamma fixar korv.           Peters mamma                   Peter leker!!

                                                          Efter vi varit ute gick vi in och drack en Irish, Gott!!

                           image54

                                                                                  ha det gott.!!
                                                                                      Kram!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0