Helgen som varit!



Ifredags var vi lediga, vi var in till sjukhuset och hälsade på mormor,hon vart jätteglad när vi kom. Sedan åkte vi ut till Birsta en sväng, handlade på Ica Maxi och kollade på Barnens hus och Reginalds. Hittade inget fint var inte på shoppinghumör!
På kvällen ät vi och myste. V hade hämtat Ellen och Elsa på skolan. Tomas och Cicci jobbade kväll, cicci kom och hämtade tjejerna vid nio.

På lördadgen vakande vi vid halv åtta, skönt! Vi fikade och grejjade sedan åkte vi till Svartvik och gick på Stavrtiks dagarna heter det. Det var inte allt för kul men ändå lite roligt att hitta på nåt, Tova gillade det. Det var ponnyridning, uppträdanden och brandbilar bla. Tova lekt också i den dära trälabyrinten dom byggt där. Anna och pojkarna stod och sålde Kolbullar för skouterna, vi köpte sånna dom var rätt goda som tjocka pannkakor med fläsk innuti.
Efter det åkte vi ner till Armsjön och mamma och pappa. Vi stannade det tills på söndag.
På efteremiddagen kom Niklas och Mats och hälsade på. Tova vart lika glad som vanligt när Niklas kom och hälsade på, hennes favvo!! På söndagen vakande Tova helt täppt i näsan och med feber, hon var hängig hela dagen. Vi åkte ändå upp en sväng med fyrhjulingen på berget och plockade lite blåbär. Härligt att bara komma ut en lite stund. Tova var mest glad för att få åka fyrhjuling!!
På kvällen åkte mamma och jag in till mormor och hälsade på. När jag kom hem halv sex var Peter och Tova redan hemma och Tova hade somnat i sin säng!!

Vart inte mycket mer än lite tv-tittande och sedan Godnatt!!!

Elsa och Tova!      Ellen, trött efter första veckan i skolan!     Tova har sminkat sig!    


Tova håller på att blåsa omkull!
Tova håller på att blåsa omkull!!

Tova i brandbilen!    

Tova och Niklas
Tova och hennes favvo Niklas!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0