Fredag!



Tova och Elsa med popcornen... =)

Igår kväll fick vi besök av Elsa och Cicci.
Tomas jobbade och Ellen var i Nolbybacken, det var sista kvällen dom har öppet så det var nåt typ av disco.
Vi hade det jättemysigt Cicci hade köpt med sig popcorn så vi festade på dom och kollade på tv. Var bara skitprogram på tvn. Fattar inte varför jag inte tycker om att kolla på tv längre, jag har ingen ro i kroppen. Måste hitta mej nåt annat. Kvällarna brukar bli ju supertråkiga för mej, Peter vill sitt och slappa och kolla på tv och jag vil inte alls det!!
Ska kanske börja och sticka eller nåt. Tänk var häftigt att kunna sticka en tröja eller mössa.

Igår när vi lämande Tova på dagis åkte vi in till stan.
Vi gjorde det vi planerat in och sedan gick vi och åt buffé på Saigon. Det är supergott!! Sedan gick vi på Rummet och kollade, skulle kunna köpa allt där!! Har fyra trisslotter i väskan så vi får se hur mycket handling det blir! =)
Sedan var vi ut på Peters val, Biltema! Där köpte han nån mutterdragare eller vad det var för 419, tänk vad mycket annat kul han hade kunnat köpa för det, och så väljer han en sån?!?!  Hihi!
Vi var även in på Coop och köpte ett par Kavatsandeler år Tova, kanske inte världens finaste men vi  har varje år köpt sånna åt henne dom är jättebra. Lätta för henne att ta på sig själv.



Efter att vi hämtat Tova på dagis åkte vi till kvissle och handlade.
När vi kom hem hade vi lust att åka och hälsade på nån så det vart Anna och Per. Till Tova lycka!! Där var vi kvar till runt halv åtta. Vi åt Pizza och fikade. Hann även med en sväng ut till lekparken men vi höll på att blåsa bort så det var bara en kortis innan vi gick in igen.

Nu är det lördag morgon och solen skiner och det är alldeles blått på himlen, underbart!!
Ska ut på en raskprommis nu innan frukost.

Ha en härlig dag!! ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0