nu ar vi antligen har!!!


Nu sitter vi pa varat hotell!! Det ar hur skont som helst har!

Resan gick sa otroligt bra vi har varldens snallaste tjej. Pa taget ner kraktes hon lite av aksjuka men annars gick det bra. Pa arlanda sov hon tills vi skulle kliva pa planet. Forsta etappen ner till Sharja sov hon hela tiden i 5 timmar. I sharja hann vi inte mer an av planet sa var det dax att stiga pa igen. Snacka om acklig flygplats dom rokte inne och det var en massa skumma araber som gick runt och glodde!!
Nasta etapp som var ca 6 timmar sov hon forsta tre timmarna sedan var hon vaken, vi at pysslade och myste. Hon var sa himla snall inget problem alls. Nar vi landade slappte allt for mej sa tararna kom. Jag var sjukt nervos for denna resa ner hit. Nar vi kom fram till hotellet stod bade mamma och pappa och Ake och Bettan och vantade pa oss!

Som alltid nar jag kommer till ett nytt stalle vill jag hem och det kanns jattejobbigt och sa vart det igar ocksa nar vi skulle sova.
Jag log i sangen och kunde inte sova men idag kanns det hur bra som hellst! idag har vi varit vid poolen hela dan. Tova verkligen alskar att bada och busa. Ikvall har vi varit ute och atit allihopa och sedan gick vi en svang langs strandpromenaden! Tova somnade i vagnen da sa vi gick upp till Bettan och Ake och fikade lite innan vi nu ska snart ga och lagga oss!! Klockan ar halv elva har nu!!

Det far bli allt sa lange, kommer bilder imorgon.
Ha det bra dar hemma!
Kram
Peter, Petra och en sovande Tova!! :)


Kommentarer
Postat av: Linda- The one and only

Men hallå vännen! Vad kul! Där sitter du i Tahiland och bloggar, va cool!! och verkar ha en bra semester!! sola och bada och dricka pinja...hehhe Åh vad roligt för tovis att både Mormor och morfar, farfar och farmor är med på semestern :) Vad mysigt det låter!!! Skall bli spännande att se bilderna!! Underbart att höra att Ni har det bra!! Hälsa familjen! puss och kram...

2009-01-29 @ 22:50:29
URL: http://www.meandmyhome.blogspot.com
Postat av: Jessica

Hej hej! Hoppas ni har det bra i värmen!! :)



Är såå avundsjuka på er just nu! Skulle göra vad som helst för att byta plats med dig!



Här hemma är det som det är. Det kliar och jag ser inte klok ut men lillan mår bra och det är det som är huvudsaken!!



Njut av tiden ni har kvar i paradiset med massa glass och badning!



Vi måste höras nåt när du kommer hem så jag får veta hur ni haft det!



Kram Jessica

2009-02-03 @ 15:31:30
URL: http://jessiegumman.blogg.se/
Postat av: Ante

Tjena!

Att det gick bra för Tova och resa är kanske inte så överraskande, men hur tog Peter det!



Mvh

Ante

2009-02-03 @ 21:53:09
Postat av: Fam Johansson

Hej fam ! Som vi ser gick resan bra, hoppas ni har fint väder. Här är det kyligt. Hällsa alla med en stor kram ! Fam Johansson

2009-02-03 @ 22:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0