helgen som varit!


Peter kom hem med blommor till mej efter jobbet i fredags!!!


Helgen som gått har varit supermysig.
I lördags morse vid tio åkte vi ut på Birsta och köpte en ny bilstol till Tova. Så nu sitter hon framåt vänd, hon tycket det är jätteroligt. Snacka om att hon blev stor!!
Efter det åkte vi till Anna där hon skulle få vara under dagen och sedan på eftermiddagen kom Bettan och Åke och hämtade henne för hon skulle sova hos dom.
När vi lämtat av Tova åkte vi tillbaka till stan vi parkerade bilen utanför Knaust och gick bort på stan och började med en lunch och sedan var det tänkt att vi skulle tokshoppa men det gick inte så bra, Peter hittade ett par Jeans men jag hittade ingenting  förutom två vit linnen från Cubus.
Vid tre tiden var vi nöjda så innan vi gick till hotellet gick vi förbi Ica och köpte lite gott som vi skulle äta på.
Rummet var jättemysigt det var ett litet rum och ett loft där sängen var. Fint med bjälkar från taket. Och badkar som vi önskat! :)
Kl halv åtta gick vi ut vi hade bestämmt med Stefan och Lina så vi gick till O'learys och åt, vi blev kvar där en stund innan vi skulle gå vidare men jag hade inte sånt lust, jag ville upp och mysa på rummet istället så vi gjorde det!
Tack Stefan och Lina för sällskapen jag tyckte vi hade supertrevligt! Hoppas det var ok att vi vek av? Inte varje dag man bor på hotell, bara Peter och jag!!!

På söndagen vakande jag vid sju och kunde inte somna om! Lite typiskt när man har sovmorgon och barnvakt men det är ändå skönt att ligga kvar och lata sig i sängen! Vilen inte heller händer varje dag!
Frukosten var jättebra mycket gott, på vägen tillbaka till rummet gick vi trapporna snacka om att det är fint på Knaust!

På eftermiddagen var jag in och jobbade några timmar och Peter åkte hem och hjälpte mamma och pappa en stund på Skottsund där dom städade ut mormor rum.
Middag fick vi hon Bettan och Åke!
Tack farmor och farfar för hjälpen i helgen! Och Anna såklart!! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0