Jag mår bra! =)


Jag mår bra och det är så himla skönt!
Efter att jag fått Tova som mådde jag ju så himla dåligt, humöret och psyket var inte riktigt i form. Jag hade många otroligt jobbiga tankar, ville bara gömma mej och det vart besväligt mellan Peter och mej då jag var helt ur balans.. Han förstod ingenting och jag fattade inte vad jag höll på med, jag förstod inte att det var något som inte stämde med mej.

Så jag var lite nervös om hur det skulle kännas efter denna gång och jag måste säga att det känns riktigt bra. Men jag känner igen några känslor från tiden med Tova. Då mådde jag som sämst på eftermiddagarna, kl 16 varje dag vart det som värst, jättekonstigt då grät jag bara i en hel timme och sedan kändes det lite bättre.
Och jag ha lite samma känsla nu att eftermiddagarna är lite jobbiga men inte så allvarligt som då, så det är jätteskönt att få främmande på eftermiddagen så man får annat att tänka på..

Jag har ju slutat att amma nu, för jag hade det ju så himla jobbigt att försöka amma Tova och jag får inte till det nu heller. När jag fösäker lägga till Dante och när han får tag så kommer känslorna tillbaka som jag kände då. Sedan har jag sån himla värk i brösten, det får ju alla säger dom men jag klarar inte utav det. Det är inte värt det. Jag är så otroligt imponerad på alla mammor som ammar och får till det och står ut innan det har kommit igång riktigt och innan det fungerar..




Kommentarer
Postat av: Lina

Vad skönt att du mår bra!!!

Bra att du inte tvingar dig själv att amma när du inte mår bra av det, för det är ju det absolut viktigaste, att ni mår bra. Man läser om så många som blir tvingade att amma av sköterskorna på BB fast det inte går och att dom inte mår bra av det, låter så hemskt. Så länge barnen är mätta och glada spelar det ju ingen roll om får bröstmjölk eller ersättning =)

Med ersättning så får ju papporna en bättre inblick i hur det är också=bra för hela familjen =)



Han är så otroligt gullig med den där blonda kalufsen.

Kram kram

2010-02-19 @ 10:32:07
URL: http://linisnordin.blogg.se/
Postat av: Sara (Minxy)

Bara säg till om ni känner er redo för besök någon dag! Vi är hemma fredag - söndag varje vecka och vill gärna se underverket och träffa hans fina storasyster (och dom underbara föräldrarna såklart :D )

Skönt att det finns ersättning, jag gav Nora vid några tillfällen i början också då jag fick riktig panik över amningen. Tycker det är super att det finns nåt som funkar för alla!

2010-02-19 @ 20:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0