Hemma igen!





Nu är vi hemma igen efter ett natt på barnsjukhuset.
Dante har varit förkyld nu i snart en vecka, han nyser, hostar så han nästan kräks och andas tungt. Jag har tänkt att det bli nog snart bättre men det vart nästan bara sämre han började äta dålig för två dagar sedan och har varit grinigare än vanligt. Så igår kväll ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade vad jag skulle göra, behövde kanske en doktor kolla på honom? Damen på sjukvårdaupplysningen hänvisade oss upp på akuten för säkerhets skull. Vi ringde hit mamma och pappa som fick vara med Tova. Väl inne på sjukhuset efter en lång väntan fick vi träffa en dr som kollade på Dante och hon tyckte att han skulle stanna för observation och att få hjälp med andningen ocj få slemlösande. Hon kunde ju inte vara säker med hon sa att alla hans symtom tydde på att han fått RS-virus.

Så inatt har vi sovit på Avd 44. Dante har varit jättesnäll och det har gått bra. Jag var rädd att hans bra nattsömn skulle rubbas och att han skulle vara vaken hela natten men han sov lika bra som han gör hemma. Men dock med flera hostatacker. =(  Dom kom in varannan timme så han fick inhallera.
Imorse vid tio kom det en dr och kolalde på honom igen, han sa att vi kunde åka hem för sjukhuset kunde inte göra nåt mera, det går inte att medicinera så små barn och att vi fick åka hem och vila.




Här ligger Dante i hans säng, jag tycker barnsängarna på sjukhuset der så otäcka ut. Dom ser ut som barnhems sängar, men han sov jättebra i den.




Kommentarer
Postat av: Linda Sedin

Hej vännen! Skönt att Ni är hemma och att den lilla söta Dante mår bättre :) vi vart väldigt oroliga här

nere. Hoppas han nu kryar på sig fort. Vi längtat efter Er. Vill väldigt gärna komma och hälsa på Er snart. Vi måste planera :) hihi semester osv. Vilket datum Ni åker ner mot astrid Lindgrens värd osv. Saknar er! Kram kram Linda

2010-03-14 @ 19:00:28
URL: http://Www.meandmyhome.blogspot.com
Postat av: Sara (Minxy)

Stackars Dante, men vad skönt att han fick hjälp med att andas + slemlösande!

Nora är också förkyld och har varit lääänge nu. Har en otäck hosta och hostar alltid så hon kräks upp gult slem :(

Men hon har iaf inte haft problem med att äta, så jag rider ut stormen hemma än så länge :)



Krya-på-kram till Dante!

2010-03-14 @ 20:22:18
Postat av: Jessica

Nej men stackars liten!! Hoppas han mår bättre nu!



Kryapåer-kramar från oss!

2010-03-14 @ 22:08:15
URL: http://jessiegumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0