Älskader semster!


Nu sitter jag i förtältet och myser!! Vi är på Orsa Camping vi åkte hit i lördagskväll.
Vi hade tänkte åka på söndag och gå på Cafe Juniskär på lördagkväll men det regnade så vi åkte på lördagskväll vid halv tio. Stefan och Marie kom och käkade med oss innan vi åkte, ledsen om vi var stressade!! =)
Vi kom fram vis ett tiden på natten ,Tova vaknade när vi kom fram och vart överlycklig när hon såg mormor och morfar.. vi fikade lite sedan gick vi och la oss.

Igår var det molnigt och regnig här så vi har bara inne och runt husvagnen, det är mysigt om det ibland är en sån dag men inte hela tiden! På kvällen igår hyrde Tomas och Cicci en trampcykel, Tova tyckte det var hur kul som hellst hon satt och skrattade hela tiden. Hon myser verkligen att vara på semester, hon ropar på "moffa" hela tiden så dom är med varann.


Tramp cykel





Idag har vi badat på stranden här på campingen och varit in till Mora och kollat lite på stan. Nu ska vi snart äta middag!!

Ha det bra!!

Dragborgen!

Igår var vi ute på Dragborgen i Birsta. Vi åkte med Anna, john och Joakim.
Tova tyckte det var jätteroligt hon busade och sprang runt hela tiden. Peter och jag tyckte också det var kul hellst en rutchkana dom hade där, den var lång och det pirrades i magen! hihi!
Vi åkte ut vid 11 tiden sp vi började med att äta lunch där. Sån där hamburgar-tallrik som alla ställen har inte så god men dyr. jaja det är ju dyr att ha semester! =)

Vi åkte hem vid halv fyra då åkte John med oss och Tova stannade med Anna. Vi åkte förbi mormor på sjukhuset och åkte ner på Entre och köpte Biljetter till Lasse i Karlstad. Det ska bli superkul att se honom där. Sköter han sig så går vi här hemma också! hihi!! Klart han gör.
Vi köpte även present till Tomas som fyller år på söndag, han ska få två biljetter till Takida på parken den 9/8. Han får det när vi kommer ner till Orsa, hoppas han blir glad jag tror det! Han har pratat om att han vill gå och se dom!

Idag är vi barnvakt åt oakim han har sovit här, Anna lite jobbar den hära veckan.
Vi ska npg inte göra nåt specillet tova sover och när hon vaktnar ska vi bara gå till lekparken, det är det ända som är planerat.
Peter står och lagar mat nu som vi ska ha med oss, nu gör han Thaikyckling gryta och chiliconcarne! Bra att jag har honom!! =)

Nu har han även gjort lunch till Jocke och mej som bara sitter och slappar, Bruna bönor! Gött!!


Tova och Jocke


Tova åker rutcjkana, men skräck i ögonen!! Men skrattar när hon kommer ner!


John och Tova


Glass!


Tova och Anna!


Maman hade också kul! haha!


pappan ville också testa!!

Dit kommer vi åka igen!! =)


onsdag!



             <--- inte roligt!!

Nu kom vi precis hem från Armsjön!
Vi fick middag av Bettan supergod gryta och ris. Vi var ute och grejjade, Bettan satte blommor och Tova sprang runt och lekte. Jag fick även ligga inne helt själv och läsa en "hänt extra" vilket inte är allt för ofta nu förtiden. Hinner liksom inte med att bara ligga på sofan och vila. Finns inget skönare än att få vila mitt på på dan eller efter mate!!. Det ska jag göra när Tova blivit stor! =)
Då ska vi ha en sommarstuga och så ska vi ligga i varsin hängmatta och bara njuta!!
Just nu är det ett helt annat liv springa runt och jaga tova och leka, men det är ju också sin charm, barn är underbara! vi har inte en tråkig stund!

Nu ska jag gå och plocka lite i kläder, ska kolla vad vi ska ha med oss på semestern. Längtar så!
God natt,så hörs vi imorgon! =)

Semester igen!




Nu har jag semester igen var in och jobbade igår, hade utb på Iphone. Faktiskt ganska roligt!!'
Men gör man nåt vettigt då när man är ledig, nej inte alls!! Idag har vi bara varit inne och inte gjort nåt. Just nu sover Tova ute ivagnen och Peter ligger i sängen och sover.
Jag får ju sån ångest och blir så rastlös när vi inte gör nåt. Jag vill hinna med allt på huset och göra jättemycket kul, men man blir så seg i detta väder.

När Tova vaknar ska vi åka ner till Bettan och Åke i Armsjön. Åke jobbar kväll så Bettan är själv så vi tänkte göra henne sällskap. Åker kanske till mamma och pappa en sväng när dom kommer hem!


Varför kan inte jag bara slapna av och njuta utav att göra INGENTING??!!??


söndag!


Idag har vi bara haft en såndära skön innedag! Det är ju varit jättedåligt väder molnig och bara 15 grader.
Micke och Line och pojkarna kom förbi och fikade lite, dom hade bakat bullar igår, gott gott!! men dom vart kvar på middag också vi åt lax potatis och romsås det är så himla gott. Och så enkelt!! =)

Igår var vi ju till Ester på kalas och det var faktiskt trevligt, synd bara på vädret det spöregnade så vi fick sitta inne, dom som hade fixat bord ute och gjort fint.
Vi vart kvar till runt nio då ville Tova och jag hem. Peter hade nog kunnat stannat ett tag till han och hans morfar satt och drack Whiskey!! När vi kom hem somnade Peter sittandes i soffa. När jag skulle gå och lägga mej fick jag inget liv i honom så han fick sova där halva natten!! =)


Ester 75!


Farfar och Tova!


Peter och hans pappa.


Ante (peters morbror) Tova och hennes favvo Anna!!

                        ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Tova på dan när hon pratade med mormor i telefon. Hon älskar att prata i telefon, hon vill ringa hela tiden.
Hon är jätteduktigt att prata!! gullunge!!




det här med bloggningen!




Ibland känns det helt meningslöst att sitta här och blogga, vem vill läsa och vem är egentligen intresserad???

Men så är det ju jätte kul och gå tillbaka och kolla själv vad jag skivit och vad vi gjort! Så det blir ju som en dagbok som jag aldrig kommer att slarva bort!
För jag kan ibland få för mej att skiva "riktigt" dagbok men då gör ajg det några dagar och sedan har jag lagt bort boken ås jag inte hittade den och då orkar man inte börja om!!

Så jag fortsätter väl så länge jag orkar och har lust för min egen skull ialla fall!! =)




lördag!


             

om 1 timme har Peter också semester!! Jippi!
Det är inte alls samma sak när man inte var semester tillsammans, nu när bara Tova och jag haft sem i en vecka själv har vi mest gått och väntat på att Peter ska komma hem. Men han har ju slutat vid 13 varje dag så det varit skönt!!!

Igår när Peter kom hem åkte vi in till sjukhuset och hälsade på min mormor hon ligger där har varit där i snart 5 veckor, hon blir aldrig bra. Så ledsamt och se henne hoppas verkligen att hon blir bra, att hon orkar. Älskade mormor!!

Sedan åkte vi hem och åt och efter det vart vi rastlösa så vi ville hitta på nåt så vi tänkte åka ner till Bergafjärden men då ringde Micke precis så vi åkte dit istället! Vi köpte med oss glass och så grillade vi bananer, supergott vart det!!
Tova och pojkarna badade i poolen, Tova var som en fisk i vattnet hon bottnade precis men hon hade såndära armpuffar så det gick jättebra! Synd att inte kamran var med!! =) Får fota nästa gång!

Nu sitter jag ´bara och vilar Tova sover ute i vagnen. Hade hoppats på bra väder så vi hade kunnat bada sedn men idag blåser det och är bara 16 grader!!

Sedan ska vi till Ester och Rune, Peters mormor och morfar. Ester fyller 75 år! Vet inte riktigt om jag orkar med en familjemiddag men det är bara att smila på ett leende och åkte dit! =) Det brukar gå bra, Peters släkt är jättegulliga och lättsamma!!

Ha det gott så länge!


Tova och världens bästa lekpappa!!


fortsatt fint väder!!!

 Sommarens sötaste badbrud!!!



Iförmiddags var vi ner till Micke och Line och hälsade på. Peter jobbade till 12 så vi ville ha lite sällskap.
Tova fick bada lite, men det var bara 18 grader så hon ville inte doppa kroppen bara sitta i kanoten. Och det förstår jag! =)
Sedan bar det hemmåt då Tova skulle sova!
Bettan kom förbi en sväng på eftermiddgen och hälsade på.

Ikväll har vi varit nere hos Tomas och Cicci och ätit och fikat. Tova har varit på jättejobbigt humör, vad vi än gör så är det fel. hon gnäller mest hela tiden. Hoppas det är en bättre dag imorgon! Jag har inget tålamod med gnäll. Det finns helt ärligt ingen värre än gnälliga barn!!

Nu ska vi ut och mysa lite på altanen, det är jättehärlig kvällssol!!
Godnatt!!


Jag kanske har gröna fingrar ändå!?!?! =)





Jag köpte den hära blomman för länge sedan och tänkte att jag skulla ha en fin blomma på bron i sommar, men efter typ en vecka så dog den, trodde jag!! Bladen vart alldeles brun och inga blommor och döda knoppar men en dag så tänkte jag att jag skulle få liv i den så jag drängkte den med vatten och sa några snälla ord!!! =) och nu... den blommar igen!!! =)

Kanske finns det hopp för sånna som mej också!?!?



Tisdag!


Gud så jag älskar härliga sommarkvällar när solen skiner och det är Allsång på Skansen!! =)
Har varit nera hos Peters mamma och pappa och ätit och kolla på allsång, mysigt! Tova somnade precis innan så vi fick det lungt! Vi kom precis hem nu, så nu sover hon i sin säng!

Idag har jag varit på Norra med mina kusiner Linda och Caroline occ Lindas dotter Olivia, hon var hur söt som hellst!
Vi åkte dit vid tolv tiden precis när vi kom fram så började det regna :( men efter en stund så slutade det så vi lekte och fikade.Roligt att träffa dom, det är ju så sällan!!
Caroline bor annars i Vietnam men hon är hemma nu och hälsar på, hon kom i förrgårkväll och överraskade jag visste inte att hon var hemma. Hon och Peter hade överraskat alla, kan gissa hur glad Marie och Kenneth vart när hon plingade på dörren på midsommardagen!!


Tovisen var helt galen, hon älskar lekparker!!



Olivia


Linda och carro!



RSS 2.0