Prison break!



Detta är anledningen till att jag sitter och kollar på Prison Break just nu!!
Wentworth Miller är så sjukhäftigt. Vilka ögon!!
Förövrigt tycker jag att serien är tokdålig.Peter är okontaktbar! =) Det händer saker hela tiden får sitta på helspänn. Jag gillar ju sånt som han inte behöver vara så engagerad utav att se. Typ Ensamma mammor då man bara kan sitta och flina och mågott!! =) Jag kommer att sakna mina mammor!

Idag har jag jobbat kväll till nio, var superlungt så det var ok. Vart lite te och ostrullar när jag kom hem.
Tråkigt att jobba kväll då man missar kvällen hemma. Var in och pussade på Tova när jag kom hem, så gulligt när hon gnyr lite när man gosar på henne då hon sover.

Godnatt! ♥

Söndagen!


Söndagen spenderades uppe på Hemmanet!!

Först hos Per och Anna. Per fyllde år så det var kalas! Tova var på superhumör men hon var helt galen sprang runt och busade hela tiden.

Sedan åkte vi upp till Bettan och Åke där vi vart bjurden på middag. Jag älskar att få bli bjuden på mat borta. Sedan vart det fika! Tova duschade också där, hon tvättade håret för första gångat utan att grina och skrika. Hon var hur duktigt som helst. Hoppas det håller på att vända. Hon är helt hopplös att tvätta håret på, det är världens kaos när det skall göras.

Vid halv åtta åkte vi hem och kollade på Emsamma mammor. Skönt att få gråta en skvätt! =)
Sedan vart det Wallander för engång skull så ville tillochmed jag kolla på det!


Gullunge!

Superskön lördag!


Vi fick sova ända till halv åtta. Tack gumman! =)
Då gick vi upp och fixade stor-frukost med en massa gott. Kl 9 kom mamma och pappa förbi här vi hade ju lovad dom på fredagen att dom var välkommen på frukost till kl 9..
Vid halv elva åkte vi upp till Hassela och kollade till. Var egentligen tänkte att vi skulle åka upp på fredag och sova över men vi avböjde det! Gjorde en dagsutflykt dit istället.
Mamma och pappa lärde oss alla funktioner med värmen och sånt så vi vet om vi ska upp dit nåt framöver.
Vi åkte upp till toppstugan, vi hade tänkt att fika varmchoklad och mackor där men det snöade och blåste så mycket så vi åkte ner till husvagnen och fikade istället. Peter och Tova hann med ett par åk med snowracern innan vi åkte ner.

När vi kom hem vid tre då bakade vi pepperkakor.
Tova tyckte det var kul även om det vart mest jag som bakade och hon fixade och hackade ut degen. =)


Världens sötaste bagare! =)

Sedan vart vi trötta och orkade inte laga nån mat så Peter åkte och köpa kinamat!
Tova och jag stannade hemma och myste framför tvn.
När Peter kom hem åt vi säkert i en timme, det hör inte till vanligheten för Tova. Hom älskar verkligen kinamat och var på en sånt härligt humör hon satt mest och skrattade och spexlade för oss.

Efter maten gick vi till mamma och pappa och bjöd dom på det som vart över. Snacka om att man får mycket mat!
Vi var nyfiken och kolla hur kaklet blev, mamma hade börjat sätta upp det. Det var superfint, måste säga att hon är duktigt min mamma! =) Hon är som Lotta på Bråkmakargatan som kan allt!! så burkar hon säger! Hihi

Tova åkte snowracer!







Fredag 21:e Nov.


Ifredag var vi lediga hela familjen, himla skönt!
Vi började som vanligt med frukost sedan gick vi ner till mamma och pappa. Tova fick premiär åka sin Snowracer hon var överlycklig över det!

Vid lunch tid åkte Peter, jag Tova och mamma in till Birsta.
Mamma handlade och vi åkte mest med som chafförer! =) Vi var först på Elgiganten där hon köpte en diskmaskin sedan på K-Raouta där det inhandlades kakel och sedan åkte vi till Janssons i Skönberg där hon köpte en kyl/frys. Vi handlande bara damsugarpåsar på hela dan. Bra gjort! För annars hittar jag alltid nåt på alla affärer som måste handlas! =)

På kvällen var vi till mormor och hälsade på!
Vi hade köpt med oss en blomma hon vart jätteglad. Så roligt att åka dit när man märker att hon blir så glad.

Kvällen vart det Idol och tänd ljus! ♥


Tisdag!


Tovas nya bästis, Grodis!!

Idag så har både Peter och jag jobbat kväll. Till 20!
Så Bettan och Åke hämtade Tovisen på dagis och åkte hem hit sen och lagade mat och la henne. Det hade gått jättebra, roligt för Tova att få vara med dom själv här hemma. Hon vill ju visa allt hon har.
Idag innan jobbet åkte Peter och jag ut till Birsta en sväng. Vi skulle köpa present till Per som fyller år på söndag. Vi var runt på alla affärer tror jag kunde tänka sej sälja en smidesvedkorg som han ville ha. Vi köpte en till slut på Silvan. Jag gillade den inte alls men han ville ju ha en sån så dår får han det! Han ska få en grovis också, dom har ju precis installerat en kamin.
Sen hann vi en sväng på Rusta också. Där köpte jag en snögubbe som man ska ha i fönstret til Tova, hon kommer att  tokgilla den tror jag. Har gömt den så vi tar fram den när vi ska fixa adventsfint!! 
Köpte också en julklappp till henne en Nicke Nyfiken matta som han kan trampa på så spelar den och låter massa djurläten.
Svårt det där med julklappar vet inte riktigt vad man ska hitta på, jag tycker det är jättesvårt til Tova. Det ända mera vi vet som vi ska köpa är pärlor och pärlplattor på Panduro det är sånna som är lite större så det blir lättare för henne. Sedan ska hon får en docksäng. Och en låtsashund som kan skälla.
Till Tovas alla kusiner tänkte vi köpa kläder, som är ju lite större och leksaker han dom så det räcker och så köper alla andra det.



Nu är det snart sängen, jag längtar! Men först lite kvälls te! =)
Godnatt! ♥


Zlatan Ibrahimovic!!



Finns det nåt hätigare än människor som gör nåt speciellt och är bäst på det??
Zlatan är ett sånt exempel. Han är så jävla cool!! Har precis kollar på Fotbollsgalan på tv och är helt tagen, vilken man!!!
För nu är han väl en man? Jag har förr  tyckt illa om honom och tyckt han varit så dryg men nu förstår jag det på nåt sätt.
Det är ju hans grej, han är nog som alla andra skulle vilja vara. Många andra stjärnor är så mesiga och jämt så artiga hur orkar dom???

Jag Älskar dej Zlatan på nåt konstigt sätt!
Jag tror att hela sverige älskar Zlatan nu även om vi inte vågar erkänna det.
Erkänn vi är superstolta över Zlatan!!


 

Söndag kväll!!


Jag och mina älsklingstjejer, Ellen Tova o Elsa!!

Ikväll har vi varit på middag hos mamma och pappa, skönt att slippa laga mat själva!
Det vart kålpudding hur gott som helst. Det är nåt vi aldrig gör!!
Cicci och flickorna var också där, Tomas var och jobbade..

Efter maten vart det dans! =)
        

  
Bästa pappan med sköna sina ställningar!!


Vi vart kvar till runt halv sju.
Då gick vi hem och gjorde kväll. Badade och läste böcker!!

Nu sitter jag och kollar på Sanningens ögonblick med Linda Rosing!!!
Hon är bara för mycket!! hon är ju egenligen rätt snygg men vad har hon gjort med överläppen, den ser ju helt missbildad ut...

Peter sover på mitt knä, han snarkar! =) han klagade på att han mådde illa och hade ont i magen... Hoppas det är är nån magsjuka pågång.. Det orkar jag inte med. Kanske lite ok om det bara är jag oxh Peter som skulle åka på det, men det finns verkligen inget jobbigare än barn som får kräksjuka..

God kväll!!



Sköna Söndag!


Jag älskar sånna här dagar!! Då solen skiner, Tova är på topphumör och vi är lediga.

Idag har vi inte gjort nåt speciellt!
Började  dagen som vanligt med lite tv tittande och sedan frukost.

Tova framför tv i morse. ( fotöljen är inte så skitig som det ser ut! )

Hade tänkt att gå ner till kyrkogården och tända lite ljus men vi var kvar inne längre än tänkt så det vart bara en prommis här på Forsa. Bra att vi var kvar inne längre då han jag städa riktigt. Vart till och med torkning av golvet. =)

Vid halv tolv gick vi ut! Äntligen sa Tova =)
Först gick vi till Stefan och Marie. Peter hjälpte Stefan med att fixa nåt på hans skoter. Vart lite surr sedan gick vi vidare. Gick upp i skogen mot min vilja jag vill hellre runt på området och kolla på alls hus. Men det var riktigt skönt uppe i skogen. Tova somnade på prommisen så när vi kom hem gick Peter och jag in och slappade framför tvn.

     

Restaurang Mangan



Maten tog längre tid än vi trodde så vi åt när Tova somnat.
Tänk igen att så lite kan göra så mycket vi hade det superskönt!! Vi åt och pratade bara Peter och jag, kändes som vi satt på en restaurang. Ingen liten tjej bredvid som vill ha allt och all uppmärksamhet, det är ju gulligt men inte jämt. Vi satt länge och åt så himla gott var det. Missade att fota. Sa att vi måste göra så oftare.

Sen vart det lite Stjärnor på is, var bara tvungen att kolla på ♥Markus Fagervall♥
Nu är det Beck som gäller när Peter får bestämma så då håller jag mej lite borta. Sitter i soffan och sneglar lite på tvn men jag tycker det är för läskigt.
 
God natt! ♥

Kransen..



Nu ikväll har jag gjort färdigt kransen.
Jag vart supernöjd, den vart jättefint. Så fin som jag kan göra den, jag är ju inget proffs. =)
Vart lite dåliga bilder. Antingen för ljust eller lite mörkt.



      







lördag!!

Vilken skit väder! Snöblandat regn och hur blött som helst! jobbigt!
Nu vill vi ju ha vinter, kallt och mycket snö! Peter tjatar om snö och grader hela tiden, jag blir tokig!!

Imorse vaknade vi vid kvart i åtta, skönt!! Då ville Tova kolla på tv och peter och jag låg kvar och myst till nio tror jag hon var.
Tova sprang mellan oss och tv. Myste en liten stund sen tv och stund och så sprang hon! =) Vid nio klev vi upp och fixade frukost. Vid elva åkte vi till Birsta och kollade lite. Det var 30% på allt på Reginalds så vi var dit en sväng. Köpte ljuskoppar till takkranser jag ska fixa, bilder kommer!! Sen vart det lite servetter och annat smått! var och hanlade på Maxi också. Vart även en liten sväng in på Boom, där vart det små porslins hjärtan och en Snöbärskvist till kransen.
VI hade med oss släpvagnen så vi hämtade mamma och pappas soffa dom köpt. Fin!!

        

Vid halv tre åkte vi hem. Åkte direkt till m & p och satte ihop soffan det var riktigt bra. Hade köpte med oss fika så vi drack kaffe och åt  gott.

Nu ska ni se Tova!

Hon sitter klistrat framför tvn i pyamas och väntar på Madagaskar som börjar nu på 5:an. Hon har väntar hela dan.  Sista timmen nu har hon tjajat:  När börjar det? Ska vi se nu??
Nej, vad synd hör nu att det är den engelska versionen, synd!! Men tova verkar inte bry sej. =)
 
Medans hon ser på den ska Peter coh jag äta. Peter har gjort nåt kött och potatisgratäng. Och vitlöksmör som jag fått dille på nu. Synd bara att jag får så ont i magen!! =)

Nej, nu ska jag gå och göra Peter sällskap i köket.
Jag dricker vin! Det händer typ aldrig tänkte jag skulle lära mej att tycka om det. Det går faktiskt bättre och bättre

Go kväll!!


Söndag 9/11


Vad är det för dag i dag? Vad är det för dag idag? Jo det är våran pappas dag. Hurra hurra hurra!

Denna söndag började med att Tova och jag överraskade Peter på sängen!
Vi sjöng och hade tårta och paket!


Tova överlycklig och Peter lite trött! =)

Efter det åkte jag och jobbade. 9-17. Gick bra då också att jobba. Skönt ha helgen gjord då dröjer det till nästa gång. det är Lucia helgen!
När jag slutade åkte jag direkt till Anna och Per för där var Tova och Peter. Fick middag, Flygande jakob. Gott! Sedan vart det fika.
Sedan bar det iväg till min pappa för lite firade. Han fick en parfymbox, han vart jätteglad. Roligt att ge nåt som han verkligen vill ha. Är så svårt han komma på nåt.
Peter fick en Peakmössa, han vart också glad. Har velat ha en sån!!

När Tova somnat vart det tv och sen sängen.  ♥

Lördag 8/11


Dagen började med att Tova satt i sängen och ropade vaka!! macka!!
Då var det bara att kliva upp och sätt på tvn och bre en macka. Sedan tillbaka i sängen en stund innan jobbat. Jag jobbade 8-16. Gick rätt ok att jobba rätt så lungt!
Peter och Tova var och fixade lite med ved och hanldade till middagen!

När jag kom hem hade redan Stefan kommit, Tova var i sitt esse sprang runt som en galning. =) Satt och kollade på tv med Stefan hon gillar verkligen honom. Hon pratar ofta om han. "Pefan" som hon säger!! Tova älskar när vi har främmande!
Sedan vid 18-tiden kom Marie och John och Linda. Vi grejjade med maten och snackade. Roligt att träffas! Blir för sällan om jag får tycka, lite svårt när dom bor så långt bort!!
Vid halv åtta var maten klar, Romtoast till förrätt och kött och potatisgratäng med en massa gott sedan. Vitlöksmör, det bästa gjort av Peter!!! =)
Dom var kvar till runt halv två tiden. DÅ kom en taxi. Vart rätt lungt satt och pratade och lyssnade på Hassan! Jag som säger att jag inte gillar det, har ändrat mej..! Superkul!!

Bilder från då!!





Peter och John.


Linda och jag!


Söta Pefan!! =)



Söta Tova!


Måste bara berätta!!
Tova var så gullig när vi skulle gå och lägga oss. Vi la oss alla tre i stor sängen då la hon sig mot mej och ville att Peter skulle klia henne på ryggen då sa hon lite surt "pappa kan inte klia på ryggen"  Haha!! Som jag alltid sagt det. Vi vart alldeles full i skratt!!
Så nu kommer jag alltid att få klia henne men det gör jag så gärna!!

Hon har blivit så himla gullig nu! Så snäll!! 
Hon är verkligen världens bästa lilla tjej. ♥

Melonpuss!!

Skönt att få skryta lite men det finns  inget man kan vara så stolt över som sina barn tror jag ialla fall! =)

helgen som varit!!

Helgen som varit har varit en sån där skön helg som man vill ha!! =)

Lördagen började men att Tova och jag åkte in till stan. Hon var hur snäll som helst  så när vi var klar gick vi på Skämtsaker & barnvagnar och hon fick köpa vad hon ville. Hon valde en plastmarakkas och en minipenna och ett miniblock. Så vi åkte hem nöjda båda två. Vi mötte upp Peter på McDonald sedan var det ilfart hem och göra sig i ordning till Lines 30-års fest som började kl 15.30. Vi hade jättettrevligt där. Godmat!! Vi åkte hem redan vid halv nio tiden. Ellen och Elsa åkte hem med oss och sov över hos oss. Tomas och Cicci gick ut.

På söndagen fikade vi frukost och sedan åkte vi ner med tjejerna till Tomas och Cicci.
Sen skjussade vi Bettan och Jocke till stan dom skulle på nån innebandy. Väl hemma så bytte Peter däck på Volvon och jag grejjade inne. Tova vaknade efter en stunds sovade i bilen. Då gick hon och jag ut i skogen och hämtade lingonris och blåbärsris. Vi hade jättemysigt!
När vi kom tillbaka var Peter klar med däcken så vi grejjade på gården. Plockade in alla Tovas leksaker och stälde ordning på altan vi tog även tog in klävindan. Så nu kan vintern komma. =)
Efter det gick vi in och fikade vi hade piccnik i vardagsrummet. Tova älskade det, roligt när så lite kan glädja så mycket! =) Vid halvfem åkte vi till Bettan och Åke och fick middag där. Snällt!

Batteriet på kamran har varit dött i helgen, synd!!!

På kvällen vart det nötter framför tv med ensamma mammor!


Sköna Lördag




Nu på morgonen har Tova och jag haft det jättemysigt. Peter jobbar till 12 idag.
Vi har sett på tv det är så skönt att kliva upp och sätta sej framför tv och bara slappa och vakna till.
Sedan har vi eldat till slut fick vi till en brasa det är inte lätt...
Nu sitter hon och äter ägg. hon SKA skala själv och ha Kaviar. Tror det blir en tvätt till efter det här. =)

Igår när jag kom hem hade Peter fixat kyckliggryta och ris. jättegott!!
Och så stod det en blombukett på bordet. Senare tog han fram nötter och julmust som han köpt då var kvällen fulländat. =) att så lite kan göra så mycket!! Jag som hade haft en riktigt sopdag det gick hur drögt som helst att jobba och allt var dåligt. Då var det skönt att komma hem. Vi kollade bara på tv och myste. Tova var uppe lite längre till åtta höll hon ut.
Vi fick också lite besök igår kväll. Tea, Ellen och Elsa! Elsa är så sjukt lik cicci!!!


Bus eller Godis???


Nu ska Tova och jag göra ett ryck och göra oss klar, vi ska åka in på stan en sväng.
SKa samtidigt springa in på jobbet och hälsa på!!

Ha en bra dag!
Kram!♥





RSS 2.0