Burr -27 i morse, nu "bara" -15!!




Här rullar dagarna bara på!
Det händer inte så mycket hemma hos oss just nu. Vi går mest runt och myser och försöker sysselsätta lilla Tova. Hon har väl kanske inte världens roligaste dagar nu. Dante sover mest hela tiden vaknar och vill äta direkt och sedan skrika lite för att sedan somna om.

Just nu är Tova och Peter inne på Peters jobb och hälsar på. Peter skulle lämna nåt papper och Tova var glad att få följa med. =) Tidigare idag var Anna och Bettan här och hälsade på vi åt lunch och fikade. Roligt när det kommer främmande! =)

Igår så var vi bara hemma och inne mest hela dagen. Det ända som hände var att Tova och jag var ner på affären och mitt på dagen var Peter och Tova ute och gick bara för att få lite frisk luft. Det är ju så sjukt kallt nu så vi vill inte ta ut Dante. LÄngtar tills vi kan gå på en premiär tur med vagnen. Har kollat lite på vädret så till helgen ska det förhoppningsvis bli lite varmare!!


I måndagskväll fick vi besök av Erica, Stefan och Alma.


Pappa, farmor och Tova spelar memory.




Söndagen!


Dagen började bra, Dante och jag fick sovmorgon och blev väckta med frukost kl 8,30.

Sedan tog vi det bara lugnt och så fick vi främmande av Tommy och Duang och lille Am som kommit hit från Thailand. Det är Duangs son som är 7 år. Han är lika lång som Tova kanske nån cm längre men inte mycket.
Precis när dom skulle åka så kom mamma och pappa och hälsade på. Dom hade med sig presenter till oss från Thailand. Tova fick 2st Adidasjackor och en klänning och två t-tröjor och två shorts, hon var överlycklig och ville prova allt. =)
Peter och jag fick också var sin Adidasjacka, Peter fick en par kalsonger och två andra tröjor. Tack så jättemycket.

När vi fikat så följde Tova med dom till Micke och Line så vi fick lite egentid.
Vad skönt tänkte vi, så kan vi vila lite men det tyckte inte Dante. Han var supergnällig och ville bli buren och grinade mest hela tiden. Det körde i hans mage!! Finns inget jobbigare när dom små har ont.. Man är så maktlös!! Det slutade med att jag satt mej och grinade och orkade inte alls nåt mera.. Peter var superlugn och fixade Dante. Han har en helt otroligt lugn som var verkligen också skulle vilja ha.



Tova fick en gullig bricka och en mugg, så hon ville fika vid hennes bord!


Tova och jag pysslade på hennes "städade" rum! =) Vi gjorde glassar och flygplan..



1 vecka!!


Idag blir våran lilla gubbe 1 vecka.
Det har han firat med att sova hela dagen med några matstunder. SÅ det blir spännande om han tänker vara vaken natt! =) natten som var sov han hela natten med två matstunder då åt han bara och somnade om direkt. Och sedan vaknade han kl 7,30 så vi var riktigt utvilad.

Idag har vi haft besök hela dagen vilket är jättetrevligt. Men Dante har inte visat sig så mycket.
Först kom mamma och pappa!!! Peter och Tova var in och hämtade dom på tågstationen. Så nu är dom äntligen hemma! Sedan kom Ante och direkt efter det kom Micke och Line med grabbarna.

Cicci och flickorna var också förbi en snabbis. Ellen och elsa hade inte varit här..


Elsa och våran "lilla" gubbe!


Ellen ville också hålla i.


Tova var så himla gullig ikväll. Hon satt och höll i Dante och vart så här himla kärleksfull så hon tittade på Dante och sa " jag älska dej lillebror" Sedan kollade hon på Peter och pussade honom och ville sedan ha en puss av mej, det riktgit syntes hur stolt och lycklig hon var! Älskade Barn!








Världens stoltaste storasyster!!




Här sitter världens stoltaste storasyster med sin lillebror! =)
Igår kväll fick Tova hålla i Dante för första gången behöver jag säga att hon var överlycklig?!?! Dante var lite gnällig men vart jättenöjd i hennes knä.

Kvällen bestod av främmande av Fam Johansson. Det var ju bara Anna som träffas Dante så Per, John och Joakim var nyfiken på honom. Vi bjöd på tacos!!
Dante fick supefina kläder av dem, Per hade varit på stan och shoppat. Tack så mycket!!


Supergulligt, trycket på byxorna är på bak..





Dante är godkänd!




Nu har vi varit in på sjukhuset och gjort en sista besiktning på Dante, och han vart godkänd! =)
Vi hade återbesöks tid i förmiddags kl 9,45. Tänkte innan hur ska det gå? Få ordning på Tova och Dante och vara där i tid men det gick jättebra vi var det 5 minute innan och båda barnen va jättesnälla. Dante grinde lite då doktorn skulle kolla hans höfter men annars gick det bra. Nu väger han 4310 g så han har bara gått ner 78g. Men han får ju mat!! =)

När vi var klara där så ville tova att vi skulle fika så vi gick ner till fiket och drack festis och åt en bulle.
Lite lustigt, vid bordet bakom oss så satt en familj med en liten pojke som hette Dante och sedan så hörde vi att dom sa Tuva till flickan.. =)

Känns så skönt nu att vi vait ute och åkt och att det gick så himla bra. Jag är så fjantig på sånt blir nervös för allt. Men Dante är verkligen hur snäll som helst. Han satt i sin stol medans vi fikade och sov hela tiden i bilen.





Världens finaste barn!!


Jag mår bra! =)


Jag mår bra och det är så himla skönt!
Efter att jag fått Tova som mådde jag ju så himla dåligt, humöret och psyket var inte riktigt i form. Jag hade många otroligt jobbiga tankar, ville bara gömma mej och det vart besväligt mellan Peter och mej då jag var helt ur balans.. Han förstod ingenting och jag fattade inte vad jag höll på med, jag förstod inte att det var något som inte stämde med mej.

Så jag var lite nervös om hur det skulle kännas efter denna gång och jag måste säga att det känns riktigt bra. Men jag känner igen några känslor från tiden med Tova. Då mådde jag som sämst på eftermiddagarna, kl 16 varje dag vart det som värst, jättekonstigt då grät jag bara i en hel timme och sedan kändes det lite bättre.
Och jag ha lite samma känsla nu att eftermiddagarna är lite jobbiga men inte så allvarligt som då, så det är jätteskönt att få främmande på eftermiddagen så man får annat att tänka på..

Jag har ju slutat att amma nu, för jag hade det ju så himla jobbigt att försöka amma Tova och jag får inte till det nu heller. När jag fösäker lägga till Dante och när han får tag så kommer känslorna tillbaka som jag kände då. Sedan har jag sån himla värk i brösten, det får ju alla säger dom men jag klarar inte utav det. Det är inte värt det. Jag är så otroligt imponerad på alla mammor som ammar och får till det och står ut innan det har kommit igång riktigt och innan det fungerar..




Våran torsdag!!




Här hemma mser vi för fullt!
Dante äter,kräks,bajsar, sover  och skriker som de allra flesta bebisar. Men han är i stora hela väldigt snäll. Han vill ha mycket mat det är ett som är säkert, han är en storkille och lär väl bli betydligt större om han ska fortsätta och äta som nu.. =)

Ikväll har Bettan och Åke vait här och hållit oss sällskap. Peter gjorde kassler och ris så vi bjöd dom på middag. Och sedan så vart det fruktsallad. =)





Onsdag!


Idag har jag och Dante bara varit inne och tagit det lugnt.
Peter och Tova åkte in vid nio-tiden till hans jobb för att hälsa på, Tova var superladdad och ville in och åka truck. Och det hade hon fått göra. Sedan hade dom varit på McDonalds och en fika hos Bettan. Så dom kom hem vid två tiden.

Eftermiddagen bestod av tv tittande och lite mys men också lite tjaffs. Det är inte "bara" att han en nyfödd och en fyraåring som är helt upp spelt! =)

Tack Bettan för den goda maten fick vi av dej!! Guld värt att få matlåda!! =)

Nu sover både Tova och Dante och vi ska fika lite och kolla på OS. Peter köpte precis ny bakat bröd som dom kom och sålde i dörren.


Mätt Dante!





Semel tisdagen! =)




igår på fettisdagen så fick vi främmande av Ester och Rune, dom hade köpt med sig semlor.
Den var sånna med wienerbröd och grädde blandat med mandelmassa. Supergoda!!
Dom var ju såklart nyfiken på att se och träffa Dante, han fick jättefina kläder. Tack tack!

Tova blir så glad då han får nått för det är ju hon som får öppna. Så då känns det ju för henne att det också är hon som får det..
Sedan så skulle hon ha ester att väva med henne så dom satt med hennes lillaväv platta som hon fick i julklapp. Det duger inte om jag frågar om jag ska hjälpa till. Så hon passade på när Ester kom.

Vi passade också på att fira att Peter fått en ny tjänst på jobbet som innebär att han aldrig mera kommer att jobba kvällar!!! Jippi! Så nu blir det varannan vecka ca 5-14 och nästa 7-15.30 och varannan lördag men det gör inget för det är han ju ledig en vardag varannan vecka istället... Så himla bra!!

kvällen var lugnt med lite OS och ris och korvsås..


Nu är vi hemma!



DANTE!!!!

Nu är vi äntligen hemma!
Vi åkte hem i måndags på förmiddagen.
Vi bestämde oss för att ge upp amningen lite då han inte vart nöjd, jag fick för ont, vart stessad och det kändes inget mysigt! Bara en plåga så nu får han både bröstet och ersättning och det bli han jättenöjd på och jag mår mycket bättre av det. Jag ska ialla fall amma i minst 10 dygn för det är då man har råmjölken som det kallas och det är den som är viktigast att barnen får i sig. Sedan näringsmässigt är det lika med bröstmjölk och ersättning har jag fått lära mej nu på BB.

Än så länge går det jättebra med Tova också hon är lite uppspelt med jätte snäll med Dante.
Men Tova är ju en liten vilding annars också så det är inte så mycket värre nu! =)
Just nu är Peter och Tova inne på Peters jobb och hälsar på och jag får lite vila skönt! Då sätter man sig framför datorn! Hihi. Dante sover i sin säng!

Nätterna går jätte bra dom med, det är ju dom man mest gruvat för.
Både i natt och igår natt åt han kl 23 och sedan kl 3 och sov efter en stund till kl halv sju idag och halv åtta igår. Jag hoppas att det håller i sig men det kan ju fort ändras! =)
Det som är en av fördelana med ersättning är att man får förhoppningsvis in några rutiner ganska fort. En annan är ju också att man kan hjälpas åt, att Peter också matar och hjälper till med nätterna. Vi gjorde så med Tova och det var jättebra Tova var lika nöjd med oss båda. Nu säger jag inte att barn som ammas inte är nöjd med både mamma och pappa men det kan  lätt bli så att det är mamma som gäller.
M
Allt har ju sina fördela och nackdelar.



Ska bli bättre på att ta mera bilder. Så ni får se hur söt han egentligen är! =) Han har mycket jätteblond hår och supersöt!!


Välkommen lillebror!!




NU ha äntligen våran lillebror kommit.
Han föddes i mose kl 5.46. Vi kom in på fölossningen klockan 3.30 då var jag öppen 5cm och efter värkat och en massa lustgas så va jag öppen 9 cm och sedan va allt igång. och Sedan kom världens sötaste lillekille ut!!

Han är en stor bjässe, han vägde 4388g 51 cm lång!
Nu är  vi kvar på BB fö att få igång amningen, det känns jättetyggt att vaa här. Pesonalen är jättesnälla och det går rikgtigt bra för oss, han suger på bra så det ser lovande ut.

Tidigae ikväll få var Tova, Anna och Bettan in och hälsade på. Vi täffades på vådhotellet ovh fikade lite, Tova var jättestolt över sin lillebror. Men hon var jätteledsen när dom skulle åka igen. Då gjorde det otroligt ont i våra hjärtan men vi vet att hon har det jättebra med Anna men det är inte roligt nr hon blir så ledsen.

NU sover lillgubben och vi ska kolla på melodifestivalen. =)















Jag blir så trött....




Nu så ska jag bli frisk och lillebror♥ ska komma ut!!

Inatt har jag knappt sovit något, har haft så otroligt ont i halsen och i näsan. Efter att jag lämnat Tova åkte jag ner på Ica och köpte honung och Strepsils så nu ska min halsonta försvinna. Sedan kämpar jag på med Nezeril men jag tycker att jag får så ont i näsan av det! Ingen annan som får ont av Nezeril??

Stackars Cicci har också gått och blivit sjuk, hon har fått bihåleinfammation. Men hon har varit snorig och hängig länge så hoppas hon nu bli riktigt frisk när hon får medicin. Det är nog hon som smittat mej!! =)

Nu ska jag kolla lite på Efter tio och se om det är not intressant annars tar jag min skvaller och går och lägger mej!

Ha en bra dag!
Kram P


ja dum är rätta ordet.....



  Ja f-n vad dum jag kände mej när jag var på vårdcentralen idag!
Man slutar aldrig att förvånas över Njurunda VC. Först så möts man av en kvinna i kassan som känns helt blåst. Sedan så sitter jag i väntrummet och vänta så kommer det ut en doktor som säger "lindholm" det saktaste jag nånsin hört. "Du har ont i öronen?" Ja bla säger jag har ont i halsen och har hosta också svara jag på vägen in i undersökningsrummet. Vi går in ett rum och han kollar i mina öron och säger att det är inget fel där. Sedan säger tack och hej och går ut efter att han sagt att jag ska använda Nerzeril som jag sedan gör och blåsa ut med näsan täppt....

Jag blir helt ställd... Men hallå ska du inte kolla något annat??? Nej han går åt anda hållet.
Så nu är det bara att vila. Men när jag ändå var där varför kanske inte kolla i halsen och kanske lyssna på lungorna. vad vet jag, jag är inte doktor..?!?! Men han borde ju ha kollat med tanke på hur jag låter..

Jag har sovit hela dagen idag men jag känner mej helt överkörd.. Men jag har ialla fall inte ont i öronen nu. Men jag går på alvedon också för att orka...

Nej nu ska jag inte tycka synd om mej nåt mera men jag är så jävla less på allt nu. Jag skulle så görna vilja vara pigg och sitta med lillebror i famnen nu.. Vill vara så utvilad som möjligt då han vill komma ut!!!







nej, ingen bebis!


Inatt sov jag ialla fall lite bättre så jag känner mej något utvilad.
Tova kom inte över till oss inatt, när hon ligger i sin säng såver jag ju mycket bättre! Men hon vaknade 6.30 men det var ok då jag gick och la mej kl 21,30 igår! =)

Imorse när jag vaknade hade jag sjukt ont i öronen och i halsen. Så nu har jag ringt till vårdcentralen och ska få träffa en doktor där kl 10.45. Det är säkert ingenting men jag vill kolla för säkerhets skull, för jag tycker inte att jag blir bättre snarare sämre. Jag har ju inget för mej ändå så jag kan ju lika gärna åka ner dit även om det känns jobbigt. Jag tycker inte alls om att gå till doktorn, men känner sig bara dum...

Nu har jag läst tidningen och drickit te som alla andra morgnar.

Alla mina dagar ser likadanna ut nu...
6.30-7.00   Blir väckt av Tova, slår på tv och ger henne en frukt.
7.00-8.00   Sover medans TOva ser på tv.
8.00-8.45   Kollar på tv med Tova och klär henne.
9.00            Dagis.
9.00-9.15   Rastar Theo
9.15-9.45   Fikar the och läser tidningen
9.45-10.30 Kollar på tv
10.30-13.00 Sover

Sedan blir det slappning framför tvn och datorn på eftermiddagen, kl 15,30 hämtas Tova och då är kvällskarusellern igång tills hon somnar vid sju. Då bli det tv till runt nio sedan dusch och Godnatt! =)
   


Tack Bettan!!




Idag vid ett kom Bettan och väckte mej.
Hon hade med sig en jättegulligt liten chokladask, hon ville gå mej lite uppmuntran.. Det behöver jag verkligen nu. Jag är så jävla less på att gå på övertid och sen mår jag så sjuktdåligt kommer inte ihåg sist jag mådde så här, jag som nästan aldrig är sjuk. Varför just nu??

Allt såg bra ut när jag var hon barnmorskan idag. Huvudet var nu fixerat och allt är klart för att det ska komma igång. Jag har sagt att jag inte känner några sammandragningar, men när jag låg där och Carin kände på magen då kände hon två styckna men jag kände ingenting! =)
Så jag har nog sammandragningar ändå! Hihi

Ieftermiddag har vi varit hos Bettan och Åke. Peter hjälpte Åke med att ta reda på altantaket som så olyckligt rasade in i söndags. De hade skottat altantaket men när det vart varti helgen så kom all snö från vanliga taket och då brakade altanen.. Stackars! Vi vart bjuden på god mat! Tack! Jag låg mest i sängen och mådde dåligt. Tova fick vara med Bettan..

Nu ska jag äta glass som Peter köpt till mej.
Godkväll!!







Inte i natt heller!



Nej inge bebis ännu!
Men jag är fortfarande sjuk så då kanske är bäst att han väntar. Eller kanske inte?? Jag vill träffa honom nu.

Idag kl 10 ska jag till min Barnmorska. Får se vad hon säger.

Vi hörs senare! =)
Ville bara uppdatera så ni inte tror att vi är på bb...

Ingen bebis i natt heller....


..det kanske är lika bra med tanke på hur jag mår!
Inatt har varit det värsta natten på riktigt länge. Jag gick och la mej vid halv tio för jag var så himla trött men kunde inte somna. Vid halv elva kom Peter och så var det helt kört att somna, han somnade direkt och började toksnarka, Suck!!!

På nått sätt lyckades jag somna men vid tolv vaknade jag igen, toa besök och sedan var det helt kört!
Jag har så sjukt ont i kroppen och öronen o huvudet värkte plus att jag var helt täppt så munnen var som Sahara.. Och bredvid mej låg en snarkande sambo... Livet sög! Jag försökte få liv i Peter men det hjälper en stund sedan är han igång igen...
Låg och väntade på att klockan skulle bli fyra för då skulle han upp och åka till jobbet. Jag gick på toa då och gissa vem som sa "Mamma nu är det morgon va??" "NEJ"
Så när Peter åkt kom Tova in i våran säng och låg och surrade helt vaket. Jag var då inte alls på humör för det...
Men till slut så somnade hon och vi vaknade vid 7,15.

Nu sitter vi och kollar på Bollis och jag längtar tills jag lämnat henne på dagis så jag kan gå och sova igen...





BF!!!



Idag är det beräknat att lillebror ska komma ut!! =)

Tänk att nu sitter jag här och det är den 8:e februari, detta datum som jag längtat efter så mycket och haft nedräkning till. Men inte sitter jag med någon bebis i famnen!! Jag var nästan helt säker innan att han skulle komma ut före utsatt datum men ack så fel jag hade!! =)

Nu har jag dragit på mej en förkylning så det gör inget om han väntar tills kanske imorgon. Hoppas jag mår bättre då, nu har jag jätteont i huvudet och i hals och öron. Tror inte jag skulle orka föda nu! Men när han väljer att komma ut så fixar jag nog det!

Idag är det helt underbart väder, strålande sol och -4!! Jag var en sväng ner till Myre och släppte Theo efter jag lämnat Tova på dagis!
Synd att jag inte orkar ta vara på vädret, idag kommer jag bara att vara inne och titta ut. Men solen gör en på bättre humör även om han bara sitter inne. Har verkligen saknat solen!







Äntligen sol!!



Theo solar sig hos Bettan och Åke!

Idag har det varit underbart väder! Solen har lyst nästan hela dagen och så har det varit ca -2 grader.
När Tova var på kalas var vi till Bettan och Åke en sväng. Peter var rastlös och jag ville vila men jag gav med mej så vi åkte ut en sväng. Peter har slutat att röka så då kan han få rök-sugs attacker!! =) Men har är jätteduktig han har hållit upp i snart 1,5 vecka.  Skönt att vara ute, för där var det snöslungning för fulla muggar!!
Har även varit på en liten prommis med theo idag! SÅ nöjd över mej själv! Hihi
 
Nu kväll har vi ätit gott och gjort fruktsallad.
jag går bara runt och känner efter om det känns nåt i magen, men jag känner ingenting. Blir så less. Nu VILL jag verkligen att du ska komma ut lillebror.
Jag är stor som ett hus och smidig som världens största flodhäst!! Magen en gigantisk och jag ser ut som "sju svåra år" i ansiktet!






Världens gladaste och finaste Pippi!!




Tova för en liten stund sedan! =)
Nu är Tova på kalas hos Jenny och det är maskerad så hon ville vara pippi. Först så sa hon att hon skulle vara sjörövare men när vi lånat kläder till det och provade så vart hon jättemissnöjd, vart inte alls som hon tänkt sig så hon ville vara pippi istället. Så jag ringde till Cicci så vi fick lånad kläder till det av dom, Tack snälla!
Kändes ju helt onödigt att köpa kläder för flera hundrar som kanske bara använda en gång!!










En bra fredag!



Ja vi har lite snö!! Nu är frågan vart ska vi göra av all snö om det kommer mera?!?!



Våran dag började att vi vart väckta kl 5 av Tova som fick en hostattack. Hon har riktigt rethosta och är lite förkyld. Vi tog in henne till våran säng och försökte få henne att somna om men vi gav upp, så kl 6 fick hon gå och kolla på tv.
Vid åtta kom och och väckte mej, så var hon jättepigg. Vi hade tänkt ev. ha henne hemma då hon var så hostig men hon ville absolut till dagis och hade ingen feber.

På förmiddagen gick vi ner till mamma och pappa och skottade, eller Peter skottade. =)
Det var en jättestor snövall så han gick ner till Tommy och lånade hans snöslunga. Peter gick ner först och sedan gick Theo och jag ner och tog in post och vattnade blommorna. S nu är det jättefint hos er, mamma och pappa Peter tog även bort snön på taket vid dörren! Grannen i hörnet med glasverandan hade stannat och pratat med Peter och tyckte han gjorde fint åt er. Dom tyckte ni var borta i rätt tid! =)



Vid tolv ringde de från dagis och sa att Tova var jättehostig och snorig. Så jag gick och hämtade henne. Hon var hostig med på strålande humör. Vi träffade Anna och Jocke på kondis så vi fick i oss lite lunch och Tova fick fika..
Tova följde med dom hem och vi åkte ut till Jysk och köpte en 5-plans hylla som vi ska ha inne på toa och ha handdukar på, så det finns tillgängligt när lillen ska tvättas hela tiden! PÅ vägen hem körde Peter på sträcken så bilen hoppade. Bilen bakom måste trott att vi var galen men vi skulle få ut bebisen! =) Vi satt och skrattade och kände oss lite dumma!

Middag åt vi hos Anna och Co, grillad kyckling och ris.
När vi skulle åka hem, så var Tova jätteduktigt och tog hostmedicin. Hon började grina och skulle absolut inte ta den men till slut efter lite mutor så drack hon. Så himla gullig hon var när hon tagit det, hon var så himla stolt över sig själv.
På vägen hem så tog vi en sväng runt Solberg och hoppade ännu mera för vägen har hur guppig som hellst.

Nu sover hon, Peter kollar på tv och jag ska läsa min svaller jag köpt!!
Ska snart gå coh lägga mej, spännade om det blir någon bebis i natt! Jag har varit ute och gått rätt mycket idag för att vara me, så vi får se om våra äventyr ger resultat =)

Godkväll!




torsdag!!!




Fika innan Peter åkte till jobbet!!

Imorse när vi vaknade så hade det kommit ännu mera snö, jag blir galen på all snö.
Sedan blir jag less att vakna och tänka, " nähepp det vart ingen bebis inatt heller"!!
Tova var på bra humör och det blir det ialla fall lite lättare.

När Peter lämnat henne och varit ner till mamma och pappa och skotat så åkte vi och handlade. Jag ville inte ut och köra själv i detta väder. Vi köpte fika bröd så vi fikade innan han åkte. Jag är rastlös och sugen på allt nu, men egentligen vet jag inte vad jag vill ha. Kan äta vad som hellst. Jag vill att lillen ska komma så jag slipper känna så och så att jag kan vända mej i sängen igen. Nu när jag legat en stund så "låser" sig höfterna och jag kan inte röra mej. Jag skojjar inte om jag säger att det tar 5 minuter att komma ur sängen om inte Peter är hemma och hjälper mej.. =(

Vid halv fyra ska jag hämta Tova, jag har redan börjat gruva mej. Ska jag ta bilen? orkar jag gå? Orkar jag överhuvud taget?? Skulle helst vilja ringa och be dom komma hem med hene hit! Hihi

Och jag är så sugen på kebeb, men jag vill inte orkar inte åka ner till bommen och köpa det. Det är faktiskt synd med att bo här att man inte kan ringa efter mat enkelt. Tänkt en en taco-tallrik från Biteline eller nåt annat gott!! Nu är jag igång igen och tänkte på vad ska vill äta...




dagarna bara går, så snart måste väl lillebror komma ut....




I går så vart Tova och jag bjudna på middag hos Bettan och Åke, Tack snälla ni!

Vi fick kassler och potatisgratäng på en vanlig tisdag! =) Gratängen var det godaste på mycket länge, jag åt som aldrig förr.
Sedan fick vi efterrätt glass och choklad/kola sås!

Dagen igår var som alla andra dagar nu, jag försökte grejja lite och sedan gick jag sov i två timmar.
Igår var jag faktiskt lite duktigt jag hann med att tvätta fyra maskiner och dammsuga hela huset. Men då var jag helt färdig sedan. Jag känner att det är så mycket som skulle behövas göras, bla toan och duschrummet skulle behöva få sig en omgång, det skulle behövas skuras alla golv, damtorka fönster och alla andra ställen men jag orkar verkligen inte... Och Peter verkar inte tycka lika som jag!

Nu ska jag äta lite gröt nu och sedan gå och sova en stund, jag tar alla chanser jag får till att sova eller vila på nu.

Ha en bra dag!
Kram P



Ingen bebis!!


Nej det har inte kommit någon bebis än..!
Jag blir galen, jag vill verkligen börja känna värkar och attdet ska börja men det verkar vara dött med det!!

Kan inte riktigt fatta att snart så sitter vi där och håller i vårat lilla knyte.. =)

I helgen har vi inte gjort så mycket.
Lördagen var vi bara inne,  jag hade en riktigt skitdag. Jag låg mest i sängen och grät, och var helt slut. Krafterna har tagit slut och humöret finns inte. Men nu känns det lite bättre!! Men ska jag vara helt ärlig vet jag inte riktigt hur jag ska orka dessa sista dagar..
På kvällen var Stefan här och åt middag med oss. Tova hon tjatade hela eftermiddagen och kvällen efter Robinson, hon ville verkligen se det. Så vi tog fram godis och gott till kl 20 när det började. Då tog hon en godis och la huvudet åt andra håller och sa Godnatt och somnade under täcket!! Hihi. Så där satt Peter och jag och skrattade för oss själva. Vi kollade på finalen sedan gick jag och la mig oc Peter kollade på en Beck och sedan gick han också och sov. Kvällarna är verkligen guldvärda nu, när Tova sover och vi kan bara sitta och prata eller vara helt tysta. Snart när lillebror är ute lär det väl inte bli så mycket sånt, bara sitta alltså!! =)

Söndagen var vi in på stan och stosade lite. Köpte lite kläder till Lillebror och lite smått till Tova på rean. Vi gick och åt lunch på Åhlens. Tova var på strålande humör, hon sprang runt och var hur snäll som hellst. Då känns allt också lite lättare..


Nu är det måndag kväll och jag sitter och väntar på att Peter ska komma hem. Han har sen vecka nu, så han slutar kl 21..


RSS 2.0