Ånäscupen


Isöndags var det fotbollscup för Tova hela dagen ute i kovland.
Hon spelade 4 matcher och gjorde ett mål!!! :)
Sista matchen hade hon så ont i fötterna så hon grät.
Vi hade med oss sallad till lunch. Det kom lite regn i mellan åt men det gick bra, hade kunnat vara värre. :) Dante var supersnäll, Maja tog hand om både han och Kid jättemycket! Och självklart var min älskling med vad gjorde jag utan honom?! ❤


Mina älsklingar!!

I lördags kväll gjorde vi en utflykt till klampenborg. Såå himla mysigt med kvälls solen!
Dit åker vi igen sa vi allihopa! :)

På dagen var vi in på norra berget och lekte och hade picknick.


Nu har jag en skoltjej!!

Tänk att Lill tovan har börjat skolan. Hon älskar det, hon sa i fredags att hon önskade att skolan var varje dag. :) spännande och se om hon säger så om några år?! :)

Första dagen på skolan. Tror jag var mer nervös än hon.
Vart fika på kondis efter åt!


Sötnosar!

Älskade barn!


:(

Så känner jag idag!! Jag saknar Tova och Dante så det gör ont!!!

Men mitt i att när jag satt och skrev nu så ringde Jörgen och nu känns det bättre!!


Lasse!!

I lördags åkte jag o Jörgen med Patrik o Maria till Gävle för att se Lasse.
Vi hade fått låna mamma o pappas husbil, Tack snälla ni!! Vi åkte vid ett på lördagen stannade på tönnebro och åt lunch och sen till Gävle.
Vi hittade två jättefina ställplatser för husbilen precis vid gävleån. Och vi hade tur att en av dom var ledig så vi ställde oss där.
Vi hade köpt med en massa gott så vi satt ute och drack åt massa ost bl.a.

Konserten var bara 1 km från oss så vi kunde gå dit, perfekt!!
Konserten var jättebra, Jörgen tyckte även det. Han hade satsat på lite rockigare, lite hårdare. Men helst vill jag ha Lasse på en scen ensam med sin gitarr :)


Kvällsmys.


Underbart att det varit varmt nu några kvällar.
Ikväll åkte vi och fikade på café Juniskär.
Sen har vi bara varit hemma, sett på tv och jag har blivit bortskämd med massage. Jag skulle lätt kunna göra det till en daglig vana :)



Trolska skogen!


Vi har även gjort ett besök i trolska skogen. Mysigt ställe.


Technichus!!

I förra veckan gjorde vi en utflykt till technichus i Härnösand.

Vi hade aldrig varit där, var riktigt roligt!!


Sötnos

Badpojken :)


Måndag!


Våran måndag var vi i Armis och myste. Cicci och barnen var oxå där.vi badade och fick pannkakor med nykokt hallon sylt av mamma. Gott!!

Kvällen var det bara Jörgen, dante och jag. Maja och Tova ville stanna men kom hem vid 22. :)


Lördag!!

I lördags hade vi en jättemysig dag. Först sovmorgon efter fredagens sena natt och sen vaknar och kliva upp för att göra oss i ordning. Vi var bjuden på namnfest för Jörgens kusins barn Wilma. Festen höll utanför hassela i wilmas morfars stuga. Hade innan tänkt och undrat hur en namnfest går till, men det var som ett dop fast utan präst. Mamman och pappan pratade och berättade om Wilma, varför valt de namnen och hur hon kom till. Jättetrevligt!! Efter de åkte vi direkt hem och klädde om för att sen åka till juniskär. Där väntade Micke o Line i båten. Vi åkte in med båten till stan,kom världens regn så ett tag var vi rädd att det skulle bli nåt stan men det slutade vid 20. Då första var vi på allstar och åt sedan gick vi upp på ip och kollade på Tomas Ledin. Jag är inget fan av honom men det var riktigt bra!!

 

 


Kent!!

Har varit på konsertfesten och sett Kent!! Helt ok spelning inte mer men det beror inte på dom utan mig. :) Nu åket jag hem. Är för kär för att stanna kvar ;) ❤


Jag älskar dig Jörgen!!!

Jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är nu!! Fatta att jag träffat dig min dröm! Du är allt jag drömt om och de jag nästan inte vågat hoppas på. Jag ser framemot ett liv tillsammans med dig älskling!! Vi kommer förbi världens lyckligaste. ❤ Alltid - oavsett ❤


30 årsfest

Nu har jag haft min 30 årsfest!! Så himla roligt!! Tack allihop :) God mat, trevligt sällskap, mycket vin, skratt, glädjetårar, lek, dans ja allt en 30 års fest ska ha. Jag har världens bästa sambo, underbar familj och se bästa vänner man kan ha!! Jag lyckas inte lägga ut några bilder från festen men kolla på mammas blogg! annicalh.blogg.se


Blir fint hemma!!

Vi gör om i sovrummet, blir så himla fint!! Jag har ju värsta snickaren ;)


RSS 2.0