Kiddo!!

Sötare liten vovve får man leta efter! :)


Vårkonsert!!

I onsdags hade Tova vårkonsert med sin kör. Supersöta var dom. Dante var så gullig han satt längst fram i kyrkan på golvet och kollade. Saknar dom så det gör ont. Att bara leva med sina barn på halvtid är en fruktansvärd smärta. Måste lära sig att leva med en sorg, o än är jag långt ifrån där än!!


Jobbhelg i strålande sol!!

Ihelgen jobbar både jag o Jörgen. Jörgen kör taxi i hudik. Jag slutade kl 17 o då åkte jag till mamma o pappa och fick mat. Sen hem för att klippa gräsmattan, det var sjukt långt! Jag är helt slut nu. Sitter med Elsa o vilar på altanen nu.
Nu blir det lite mys i soffan o jobb imorgon igen.


Hudik ❤

I fredags åkte jag och barnen till Hudiksvall efter jobb o dagis. Vi både längtade efter Jörgen o hudik :) vi åt mat hemma sen gick vi ner på stan o åt glass på Möljen och sen gick vi till skateparken. Var en underbar kväll, rena sommarvärmen.


Kosläpp 2013

I lördags var vi på kosläpp i näsviken. Det var himla mysigt! Vi gick frågeslinga, åt bulle o mjölk o kollade på gården. Kl 11 släppte dom ut korna, det var precis som jag hade hoppats. Dom hoppade o skuttade. Lycka är verkligen fint oavsett, fint o se lyckliga kor.:) jag hade kunnat börja gråta när som helst.


Dagarna rullar på..

I morse började jag med en försovning men barnen var underbart snälla så det gick superbra!
Måste få säga att jag ibland tycker att jag är duktig med barnen. Jag är en bra mamma även om jag ibland brister, det är naturligt har jag hört ;)

Dagen avslutade vi på birsta tillsammans med mamma o pappa. Jag köpte två par skor var åt dom och ett par nya överdrags byxor till dante och ett regnställ till Tova. Stadium är en superaffär, xxl oxå! :)
Tova fick oxå en sparkcykel som hon saknat, hon har en hos sin pappa som hon skulle vilja ta hit men inte får. Det är inte jag som nekar henne!!!! Hon vart överlycklig nu när hon fick en hit. :)

Nu sover dom o jag ligger i soffan och ser Eurovision men kan verkligen inte alls med Petra mede! Fy!! Tur hon inte är med så mycket :)
Godnatt ❤


Måndag!

Så då var ordningen återställd, barnen är hemma!! Men sitter ändå med lite sorg i hjärtat över att Jörgen inte är här.
Han är i Hudik, han har varit o kollat på Maja som haft fotbollsmatch.

Ikväll har barnen o jag varit ner till Elsa som hade kalas. Hon fyllde 11 år! :) vi blev som vanligt bjuden på gofika. Barnen var helt underbart snälla. Vi åkte hem o fikade en macka och sen isäng. Dom somnade jättebra båda två. Mina underbara älsklingar!!


Söndag!

Började med att jag försov mig, skulle ju tvätta! Men det vart det inget av. Vid 10 väckte jag Jörgen så vi åt frukost tillsammans.

Eftermiddagen spenderades ute i stocka hos js mamma o pappa. Dom håller på att renovera/bygga om hela köket och toa o tvättstuga. Så nu är allt golv uppslitet, har toa på gården o en barack dom kan laga mat o duscha i. Men det kommer bli superbra när det är klart. Det skall byggas ut lite o få mera fönster ut mot havet. Det är verkligen fint där ute. Synd bara att det var så kallt i dag.

Middag vart det på Thairestaurang i harmånger med dom o Linda som var med oss ut dit.
En bra dag! :)


Gullig glasskiosk.

Nere i hamnen har dom gjort jättefint med trappor som man kan sitta på kan sola eller bara hänga. Nu finns det en supersöt glasskiosk där oxå. Vi hick bara förbi den idag men imorgon om det är bra väder går vi dit o köper glass.


Mysiga Hudiksvall!

Imorse vid 11 åkte jag ner hit. Jag älskar verkligen att vara här! :)
vi gick en sväng på stan och gick på Noj's o åt supergod thaimat. Sedan har vi inte gjort så mycket. Vid 18 åkte vi ut på en liten utflykt, till köpmanberget heter det. Så himla fin utsikt över havet, jag är helt besatt av höjder ochutsikt. Skön känsla att titta ut över något.

Nu är jag själv för Jörgen kör taxi i kväll med till 03.
Har badat o ska slappa i soffan nu.
Gokväll ❤


Hur ska detta gå?!

Ifredag kväll och natt utan min Jörgen, hur ska detta gå?! :) just nu längtar så himla himla mycket. Jörgen kör taxi nere i Hudik inatt så därför är jag hemma. Stannade hos cicci efter jobbet och träffade deras nya valp, Klinga! Så otroligt söt. Micke o grabbarna var oxå där, Line var på nån tjejmiddag. Vi blev bjudna på jättegod mat. Grillat!

Nu har jag nyss kommit hem, nu blir det lite tv o sen sängen. Imorgon upp tidigt och städa och sen JÖRGEN!! Jag åker ner till hudik. :)


Ledig torsdag!

Idag har man varit ledig för det är kristihimmelsfärd. Så himla skönt att vara ledig mitt i veckan. Jag åkte ner till hudik igår efter jobbet. Då hade Jörgen fixat pepparlax, min absoluta favorit. Sjukt gott på hårdbrödmacka.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Först sovmorgon o sen långfrukost. Vi tog en prommis o tog två cachar :)
Sedan kom mamma, pappa o Alfons hit och åt lite lunch med oss.
När dom åkt åkte vi ut o kollade lite. Åkte bla och gick lite på maln baden. Mysigt ställe!!

Nu blir det sängen för imorgon är det jobb igen.
Gonatt!!


Snygging.

Min fantastiskt fina skogsmulle var oxå med! ❤❤❤


Skön dag!

Idag gjorde vi en liten utflykt till skogen ovanför här. Vi gick med Maria o Alma och Ingela o hennes grabbar. Ingela hade med våffeljärn o smet så vi gjorde våfflor i elden. Så himla gott o mysigt. Både barn o vi vuxna hade det bra :)

När vi kom hem städade vi på altan o tvättade möblerna. Så nu kan vi sitta ute där :)


Valborg 2013

Sista april firade vi nere hos Göran o Jana o grabbarna. Vi åt gott o myste. På kvällen vid åtta gick vi en bit till havet o kollade på brasan. Där sjöngs det o grillades marschmellos. Ledsen för stavningen :)

Vi sov över där o hade även en mysig dag dagen efter. Det var soligt men blåste lite. Vi var ute mest hela tiden o åkte på en utflykt med traktorn o vagnen. Såå himla mysigt.
Barnen älskar att vara där.
Dante är helt GALEN i Tobbe. :)


RSS 2.0