Alma!!


Världens sötaste lilla tjej!!

Har varit och tankat lite energi hos Maria och Alma! Det behövde jag!
Tack för att du finns Maria. 💗

Nu ska jag åka och hämta mina små älsklingar!! :))
Och sen hem och fixa laxgryta!


Tisdag! :)


Idag är en sån dag då jag längtar extra mycket efter mina hjärtan!!
Skönt att vi snart ses! :)

Är så himla lycklig för allt jag har och jag jag har dom!!

Längtar även tills på fredag då vi ska inviga sängen ute i stugan! Mamma o pappa har renoverat och gjort så himla fint där. Världens sötaste säng bl.a.!! :)
Alla vi 5 får plats, vi har egna kryp in.


Lördag!


På lördagen jobbade både Jörgen och jag. Jag var hemma vid 16 efter att jag stannat och handlat till middagen och mat till veckan. Skönt att ha det gjort nu när barnen kommit!!
Jörgen var hemma till 17, och som jag längtat! :)

Var supervarmt ute så vi la oss i gräset och myste innan middagen. Till middag grillade vi lax, majs och potatis i folie. Vart supergott!!
Satt länge på altanen och åt. Vart lite vila i gräset oxå. Finns inte mycket skönare än varma kvällar!!

Åkte senare ner till Cicci och Tomas och kollade på Loreen. Dom hade tagit ut en tv på altanen :) kollade till när hon hade sjungit och några till sedan åkte vi. Kan inte säga att vi är så jätteintresserad men roligt att hon vann! Jag tycker låten är så sjukt bra!!



Natt ute på spikarna!


I lördags kväll åkte vi ute och åkte lite, åkte ut på alnö och spikarna. Super härligt att åka ut och på sommar kvällar. Parkerade bilen och gick runt och kikade och ut på klipporna.

Så himla mysigt! Kändes som en riktigt varm sommar natt. Blåste varma vindar.


Saknar!!


Ligger i soffan och tycker synd om mig själv!

Jörgen är inte hemma, han sover i hudik inatt. Och jag saknar han så himla mycket, tänker inte göra om detta. Han jobbar imorgon och börjar 6:30 så vi tyckte att det var bättre att han sov där då jag ändå jobbade till 19 och oxå jobbar imorgon.
Men nu känns det jobbigt! :/
Tänker gå och lägga mig nu så det blir ny dag. Står inte ut längre! :(
Ge mig lördag eftermiddag!!!!!!

Godnatt!!


Sommar!!



Kan det vara så att sommaren har kommit?! :)
Heelt underbart är det iallafall.

Känns inte så jättelockande att åka och jobba! :)

Längtar redan hem till min jyrg ;)


Ledig onsdag!!


Igår var vi ledig både jag och Jörgen. Vi började med sovmorgon och mysfrukost!
Sedan tog vi med oss mamma och åkte till Hudiksvall och städade ur Jörgens lägenhet. Skönt att ha det gjort! Bara golvet i hallen och köket.
Vi hade en jättemysigt, vi hann även att luncha och gå på lite affärer. :)
Nytta med nöje!! Haha. Töntigt uttryck!! :)

Kvällen var vi bara hemma, åt matjesill på altanen. Sommaren verkar vara här, nästan iaf!
Skulle behövs kratta lite men vi struntade i det! Jörgen klippte gräset iförrgår och det vart lite små högar som måste has bort. Men det vart så himla fint! Han har även städat garaget, som inte har städats på flera år!

Nu prommis i solen!




Lunch vid ån!!


Idag åt Jessica och jag lunch vid ån. Hur skönt dom helst. Skönt att komma ifrån jobbet en stund. Nu är det helt otroligt vad man längtar efter solen, och semestern!! :) men snart så..

Nu står jag och väntar på pappa och ska få åka med han hem. Klockan 17 kommer Jörgen hem!!!! Känner mig som en 14-årling! Haha!!


Måndag igen!!


Jaha då var det måndag igen!
Känns faktiskt riktigt bra!
Blev väckt av världens underbaraste och gladaste sambo. Kan inte annat än att tycka att livet är helt fantastiskt. Sambo!!! Kan inte riktigt förstå?! vi bor tillsammans nu :))

Helgen har varit jättebra. Har hunnit med en massa, bl.a. två kalas. I lördags på ett års kalas för Jörgens kusinbarn och igår 12 års kalas för Maja.
Jörgens mamma, pappa, farmor och lilla syster kom upp från hudik. Plus min mamma o pappa, Cicci och Micke med familjer. Supertrevligt!

Nu är barnen hos pappa och i veckan blir bl.a. massa jobb och urstädning av Jörgens lgh. Och säkert en massa annat!

Ha en bra dag!
Det är soooool! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_203469548.jpg" class="image">


Premiär tur!!

Nu efter maten har dante och jag tagit en premiär tur på cykeln! Behöver jag säga att han var nöjd! Super mysigt var det!!
Dock lite jobbigt för mammans ben, knappt nå luft i däcken! :)

Nu nån typ av bollsport, ala Dante! :)


Godnatt

Nu går vi och sover, barnen plus Kid sover redan! :) har lust att krypa ner hos Kid!

Godnatt!!


Söndag!


Idag har vi varit på kalas hos Elsa som fyller 10 år idag!
Innan de så höll vi på att grejja hemma. Blir så himla bra. Fixat i källaren och rensat en massa. Längtar tills Maja kommer på onsdag och se hur vi gjort.

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Iggesund. Har varit där på middag hos Jörgens syster Linda. Trevligt. Fick en massa gott! :)

Längtar hem till soffan! :)


Fredags nöje! :)


Ikväll efter maten gick vi ner i källaren och började måla Majas kryp in!! Ska ställa ordning längst in i gillestugan till henne. Var omålat där förut men nu är det vitt. Ska måla engång till imorgon, blir så himla bra.
Sedan var vi ner till armsjön och hämtade släpvagnen så vi kan åka med lite skräp på tippen. Blir en full dag imorgon, skulle vilja hinna åka på Ikea oxå! :) men se får bli imorgon kväll dom har ju öppet till 19, perfekt! :)

Nu sovning på schemat
God natt 💤


Behövligt sällskap på en onsdag'



Var till Maria o Alma och fick golunch och välbehövligt surr igår. :)
Morgonen låg jag bara i sängen och drog mig och funderade på allt!!
Var ju super dåligt väder så jag hade inte alls nån lust att kliva upp. Kl 11 var jag tvungen då jag skulle vara hos Maria kl 11:30.
Åkte dit och fick jättegod lax o massa sallad, var verkligen hur gott som helst!
Började att jobba kl 13:30 men hann inte vara där länge innan jag var tvungen att åka hem. Fick så sjukt ont i magen :/ åkte hem och slängde mig i säng. Sov tills Jörgen kom hem vid 18. Hade ont på kvällen med.

Har fortfarande ont nu men är bättre. Mår Illa! Men känner mig hängig och febrig men jag har ingen feber. Ska försöka och sova nu och känna efter sen om jag klarar av att jobba.

Och nej jag är inte gravid!! Haha! Fick frågan flera ggr igår! :)
Men jag är världens lyckligaste med min jyrg!! Kan inte fatta allt händer.. Att jag hittat min drömkille. Att han bara fanns där! ;)


Helgen som var!


Lördagen började med sovmorgon till 7:30, skönt! Sedan kom mamma o pappa och hämtade Tova som följde med dom och hämtade husbilen från vinterförvaringen uppe i Kramfors. Jag, Jörgen o Dante åkte in på vårmässan men den var inte alls nå bra.
vi åkte över på north bike istället och kollade, det var roligare. Dante fick heja på polisen som stod där och visade sin motorcykel sen gick han runt och sa "disen" hela tiden! :)

På kvällen var vi nere hos Tomas o Cicci och åt tacos. Peter o Kristin var oxå där. Var totalt 8 barn så det var full rulle, men jättemysigt. Dante, Alfons o Arvid är så himla gulliga tillsammans. Tre lika stor små ljushuvud! :) dom är kritvit i håret alla tre.

Söndagen var lugn, vi var nere i Armis och hälsade på och fick lunch. Dom håller på att ställer och renoverar "kryp in"et så vi kommer kunna vara där. Mysigt!
Vid tre kom P och hämtade barnen.
Vart sen middag på biteline med Patrik och Maria. Gott!!


Ledig fredag!!


Idag har jag gjort det jag längtat efter jätte länge... Har Tatuerat mig, står nu Tova och på Thai på varsin fot. Vart så himla fint, jag är jättenöjd. Gjorde inte alls särskilt ont heller, klart det kändes men inte mycket mera. Längtar redan till nästa tatuering!! :)

Jörgen var supergullig, han överraskade med att ta ut semesterdag och följde med. Hade inte varit roligt att måsta åka själv och det visste han att jag inte ville! :) Efter tatueringen åkte vi ut och käkade lunch på birsta och handlade lite. Jörgen hittade två par supersnygga shorts och jag ett linne och lite kraffs. Så nu längtar vi efter värme inte snö som nu!! Fy!!

Kvällen har varit lugn med hemmagjord pizza och mys i soffan.


Gulligt!


Igår hade jag en sopdag men dom här gjorde mig på lite bättre humör ;)
Blir glad varje gång jag ser dom, sånt värmer!

Idag har jag en helt annan känsla i kroppen, kommer bli en superbra dag idag!!! Jag känner det.
Jobbar till 15:30 och är ledig imorgon så jag har fredag idag :)
Är även ledig i helgen, jobbar helg nästa gång i augusti.

Ha en bra dag!
Kram


Vart en bra dag idag ändå!!


Dagen började jobbigt med att jag försov mig. Hade 20 minuter på mig att göra både mig och barnen klara. Väcka först Tova och få på henne kläder utan att hon spårar ur och sen lillebror som var superseg och ville inte vakna.. Men vi hann! :) och inget tjafs eller bråk, skönt!!

Har mått sådär konstigt igen idag! :( men när Jörgen kom hem vart det bättre!
Jag hade gjort i ordning spagetti och köttfärssås, vart riktigt gott. Tova skulle inte äta men Jörgen busade med henne så hon åt jättebra till slut.

Ikväll har Cicci o Tomas varit här, har hjälpt dom med deklarationerna. Alldeles förlänge sen vi sågs. Ska bli ändring! :)
Jörgen o pappa har bogserat in renaulten till verkstad, spännande och se om dom kan laga och vad det kommer att gå på!! Sjukt tråkigt att lägga pengar på bilen,men jag måste.
Jag har även varit ute på en prommis, så himla skönt. Måste börja gå igen.

Nu blir det sova. Godnatt!
Ska upp om 6!! timmar..


Våran sista april!


Firade vi med bästa Maria och Patrik o såklart våran Alma!!
Firade?! Gör man det?! :)

Aja vi hade det iaf hur trevligt som helst. Vi grillade och åt en massa gott. Grillen fick mer än godkänt och grillmästaren med ;)

Alma somnade i dantes säng och vi satt och surrade tills Rut kom och hämtade dom vid ett?! Minns inte riktigt. Gott vin! :)




RSS 2.0