Sköna söndag!




Idag har vi bara varit hemma och myst!
Skönt att ha sånna dagar, annars har jag ofta bara tanken på att åka nånstanns ner till Armsjön eller åka och hälsa på nån. Måste blir bättre på att vara hemma, Tova tycker det är jättemysigt det märks!
Vi vart ner bjurden på fika hos Per och Nina så Axel och Tova lekte som bara den, sedan gick vi upp hit så fick dom bada!
Kul att se hur andra ha det, dom gick även in till oss och kollade, och inte hade jag städat!! =)

Nu ska vi snart äta, Peter har gjort Körrfärslimpa! Mums mums!!
Ska gå ut i solen nu få får dom ropa när det är klart, jag har det så bra! Ibland! ;)

Trevlig kväll!!
Grattis på namnsdagen älskling!
Peter och Petra det är nästan så man kan skratta!! =)


lördag!


Idag när vi vaknade spöregnade så vi visste inte vad vi skulle hitta på.
Vi hade tänkt vara hemma och grejja ute men det vart inte så!! Vi gjorde oss iordning och for till Birsta Peter skulle hämta sin klocka som var på repatation. Gick runt där och kollade! vi köpte lite små saker en Pumadress åt Tova som hon ska få ha på semestern på kvällarna när vi är ute,längtar så otroligt mycket till det nu!! Köpte en strand klänning åt mej och en jättesöt jeansklänning åt gumman.
Sedan gick vi och åt kinamat, maten är jättebra!! Sedan kom mamma och pappa också ut så vi gick på Ikea och fikade. Vi fyndade en dagssäng som var nersatt med 500 kr, en vit (såklart!!) som vi ska ha i datarummet som gästsäng och så kan Tova ha den på sitt rum när hon blir större. Tova har varit hur snäll som hellst idag, som ett ljus! Hon har lyssnat på allt vi sagt och inte gnällt en gång! Världens snällaste stor tjej!!
Vi åkte hem vid halv fem då var vi förbi Anna och Per för John ville sova hos oss så han är här nu. Peter och han sittar och kolla på tv och Tovisen sover!

Igår på dan var vi  ner till Armsjön och hämtade Tova som sovit där och fikade lite. Tova badade! det var hur kallt som hellst i vattnet tyckte jag, men då är juh jag en badkruka! =)


Tova och farmor!!

Efter det åkte vi till Maria.
Där fick Tova rida på hästen Eloge, ett russ! Lite stor tyckte jag men Tova var överlycklig har aldrid sätt en nöjdare tjej. Hon älskar verkligen hästar, hennes pappa är inte helt nöjd! hihi!
När jag satt upp henne på Eloge så vart hon lite rädd men sedan var hon helt såld, jag fick inte hålla i henne hon skulle rida själv Maria fick bara hålla i hästen. Sedan satt hon och sa "min häst". Hon red i ca 30 min sedan skulle hon inte kliva av. Hon pratade hela tiden och satt och skrattade! Gulliga unge! =)
Hade med mej min kamra men battariet la av efter 2 kort. Vi fotade mycket med Marias kamra.


Maria och Tova!!


Eloge.

På kvällen var vi till Mange, Sara och Leo! Gud så söt han blivit!
Vi blev bjudna på mat och fika. Vi åkte hem vid tio då höll Tova på att somna och det blir så besvärligt om hon somnar borta!
Tack för god mat och sällskap!

Det får bli allt för ikväll!

Godnatt♥

Nu är det nära till semester!!


Nu jobbar jag bara 3 timmar till sedan har jag 6 veckor semester!! Jippi!!
Det ska bli så himla skönt!! Men faktiskt är det första gånger jag inte är helt slut innan semestern, jag känner mej pigg!!

Ser framemot våran husvagn sem som vi ska på senare åker den 14 juli och blir borta två veckor!
Ska ta med datorn så det bli nog lite bloggning men mest uppdatering med bilder. Vet ju själv att bilderna är roligast!

Imorgon ska vi till Marie och Fredrik så Tova ska få rida med Maria, ska ta kort!! Tova kommer att älska det!! Det första hon säger när hon ser Maria är "häst" Hihi

Ikväll sover Tova hos Bettan och Åke så Peter och jag får en egen kväll!! Mysigt! Och sovmorgon imorgon, det är inte illa!!

Ha det gott!! Så hörs vi! =)




Midsommar!




På midsommar var vi med marie och Stefan ner till Mellanfjärden och firade lite.
Vi dansade runt majstången och hade picknic, jättemysigt! Tova tyckte det var jättekul men när vi dansade var hon jätteblyg men det gick bra. Vi dansade alla tre! Peter var jättenöjd, eller kanske inte! =) Men sånt måste man ju göra när man har barn!
Vi åkte hem vid halv fyra åkte vi förbi Armsjö och lämnade Tova hos mamma och pappa,hon sov över där.
Sedan var vi förbi i Årskogen och hämtade John och Linda som hade varit och ätit lunch i nån stuga där. 
Sen efter det så åkte vi direkt hem och började göra oss ordning och fixa med maten. Maten vart jättebra supergott!
Tack Linda för all hjälp!!

Vi åt vid åtta-tiden och sedan satt vi och snackade och hade det mysigt. Satt ute på altanen till klockan 3, vi tände ljus!!
Klockan halv fyra åkte Stefan och Lina hem så stupade Peter och jag direkt i säng som till halv toldl dagen efer. Så otroligt skönt att få sova ut!!

Vid två tiden efter att vi städat lite och ätit åkte vi till Armis och hämade Tova!
Hon hade haft det jättebra där! Hon jublade inte när vi kom hon sprang bara efter sin favvo-morfar!! =)

Bilder från Midsommar!




    
Tovisen....                                                                                      .....älskar "gosi" =)


                 
Steffo och Tova                      Stefan och Marie                    Pappa myser!                     Majstängen reses!

Hemma




               Stefan bland ljusen!
Linda, Stefan och Lina          John                                           Glass sent på kvällen!    Stefan bland ljusen!


Världens finaste!


             
Linda och John!                       Vi!                                       Vi igen! =)





 

kvällspyssel..

Idag har jag varit hemma och donat hela dagen, så skönt att ha en sån dag!
Åkte ner och handlade lite och åkte på Norells. På eftermiddagen åkte vi till Anna och Per, Peter höll på att hjälpa dom att renovera köket. Dom gör det jättefint. Sedan gick vi upp till Bettan och Åke och åt.

Nu ikväll har vi varit ute och pysslat, har städat på altan. Vart fint!








Att älska...

Finns det nåt skönare att älska någon riktigt mycket??

Jag älskar Tova så otroligt mycket så det ibland blir lite jobbigt om det kan bli det? Är så himla rädd om henne, att någon ska hända henne eller att hon är olycklig.
Och Peter älskar jag bara mer och mer för varje dag sån himla skön känsla. Jag kan har svårt ibland att tillåta mej själv att må bra men nu mår jag verkligen bra och är lyckligt. Men sen är det ju klart att vissa dagar känns helt hopplösa och man hellst skulle ligga kvar under täcket, men det hör väl liksom till!! =)


 Mina bästisar!!


leeedig!!!


Gud så himla skönt at vara ledig! Men jag har en liten jobbigt känsla ikroppen!
Känner mej jättestressad för imorgon, känns som jag har hur mycket som hellst att göra men jag sitter här nu och vet inte alls vad jag ska hitta på.. Går liksom inte att plocka mer nu!!  =) Jag har inte lust att putsa fönster orkar inte med det.

Igår va var John och Linda här och kollade på fotbollen. Vart mest snack och lite fotboll! =) Jag jobbade till 21 så jag stannade på Biteline och köpte med mej Pizza, gott! men jag äter ju bara det uppe på och det får jag alltid höra att man ska! " Du måste ju äta hela pizza inte bara den godaste" Jo Peter det kan jag visst!!! ha så det så

Nej nu måste jag fixa med nåt kan inte bara slappa hela dan!
jo, lyssna på Amanda Jensen- Amarula tree. En riktigt skönt låt jag blir på jättebra humör när jag har hennes röst ocvh den låten!! KOllade in videon nu ockås hon är så himla skön på nåt sätt...



    



Detta väder...



....vad är det för väder vi har fått?? Idag har det mest regnat och sedan vart det varmt och sol och senare kom väldensregn oväder, Konstigt!!

Idag har vi fått jättemycket gjort! Anna kom och hämtade Tova kl nio vi åt frukost sedan åkte dom och Peter och jag
satte igång och började grejjade! Vi har målat på altanen, peter har målat högtalarna engång till och jag har målat konsoller och hyllor till Tovas rum. Sedan har vi rensat garaget och källaren vi fyllde ett helt lass som Peter har varit ikväll med på tippen. Så himla skönt att rensa en massa skrot. Vi har också satt upp spegeln i vardagsrummet, vart rätt ok men jag är så himla velig så jag vet inte. Men den får sitta där tills jag hittar nåt annat eller kansek börjar gilla den ! =)

Vi halv fem kom Anna tillbaka med Tova. Peter gjorde spegetti och köttfärssås så vi bjöd dom på det.Skönt att jag har Peter att han gillar att laga mat, det som jag hatar!! Jag gör verkligen det! Men jag har lovat mej själv att jag ska börja laga lite mat jag också så kanske jag börjar gilla det eller inte!! Hihi!

Ifredag kväll var vi på grillkväll hos Fredrik på jobbet, kul att se hur han bodde! han bor vid  Dyket!
Vi grillade och satt och snackade. Sedan spelade vi kubb och jag var helt världelös!










Skön morgon!



Idag var jag tidig till jobbet vilket inte är allt för vanligt!

Varje morgon hemma hos oss med Tova och mej brukar vara lite av kaos och vi kommer alltid sent till dagis och jobb. Men nu har det liksom släppt! =) Jag är hur lugnt som hellst på morgonen hemma och Tova är på jättebra humör!
Så himla skönt!!

Ville bara säga det!

Ha en bra dag! Saknar redan solen!


Hjärtans fröjder!



På fredagen var vi in till stan i Falköping och jag hittade en ny favorit affär! Hjärtans fröjder hette den!

Hon hade så otroligt mycker fint där har kunna köpt hela affären. Var in tre gånger Peter vart riktigt less. Köpte bla två lampskärmar, en klocka, en ängel, en kruka och en massa annat! Dit ska jag igen! =)

      

      

Äntligen hemma!

Gud så skönt att var hemma! Men vi har verkligen haft en bra helg!
Vi har varit i Falköping hos Peters släkt där. Hans morbror Sven som fyllde 60 år och fru Eva. Peters 3 kusiner Linda Jessica och Emanuel och deras barn. 5 pojkar och 1 flicka mellan 0-4 år. Yngsta är Tinrda hon föddes den 1 Juni hon var hur söt som hellst!

Vi åkte ner på natten till torsdag och kom hem igår kl 00.30, resan gick jättebra bättre än jag kunnat hoppas. Tova var hur snäll som helst somnade och gnällde nästan ingenting! Hon har varit världens sötaste hela helgen, hon har charmat alla och varit på strålande humör hela tiden, inte "spårat ur" en ändå gång, kul att så vara världens stoltaste mamma!!

Vi bodde i en liten stugby tillsammasn med Peters mamma och pappa, syster, John och Joakim. En jättegullig gammal stuga. Peter jag och Tova fick det ända sovrummet, skönt att slippa sova tillsammans med alla andra! Tack för det!

Tova fick två nya bästisar, Tvillingarna Niclas och Benjamin som är 6 månader hon var helt tokig i dom. Skulle pussas och kramas hela tiden. Bäsi bäsi! sprang hon och ropade hela tiden! Gullunge! =)
Kan lova att hon skulle vilja ha ett syskon men det får vänta först Thailand. Sen så! =) Men jag kan erkänna att jag är riktigt sugen allra helst när vi träffat dom dära tvillingarna, dom var jättesöta och supersnälla!



Världens stoltaste föräldrar!

              
Mina älsklingar!!                                                             Pool häng!                                                              Tova och John.



             
I våren stuga                           kusiner och barn              Emanuel och Emma        Tindra!!



    
Tovas och sin favvo Niclas!

         
Tovas bästisar!                                                                                   Detta skulle jag aldrig klara! Du gör det bra Jessica!

               
Sven 60 år!                                                                                                                              Bettan!

    
Trött tjej på väg hem!                                                                    Äntligen hemma, äntligen Hannes!














Tidernas jobbigaste helg!!


Shit vilken jobbig helg jag har haft..
Allt elände började på torsdagen då dagis ringde och sa att tova var magsjuk. Fan, tänkte jag! Finns juh inget jobbigare än magsjuka barn. Hela torsdagen och fredagen höll det på från alla håll om ni fattar jag jag menar! :/
På lördagen trodde jag det var över så vi åkte ner till mamma och pappa i Armsjön en sväng men där vart det bara grin, hon var helt galen så vi åkte hem. Då kräktes hon och det kom även från andra håll.. Jag som trodde hon var frisk.

Idag har hon också varit grinig och har varit helt lös i magen har även kräkits. Hon äter ju inget heller! Men hon dricker ialla fall och det är ju det som är viktigt.
Jag är juh en hönsmamma så jag ringde till sjukvårdsupplysningen och frågade vad man kunde göra men enligt den sjukttrötta damen där var det bara att gilla läget och låta det ta tid. Det viktigaste som sagt var ju att hon drack!!

I lördags kväll vart jag också dålig kräktes och fick springa på toa och hade världens huvudvärk. Så Bettan fick komma och hämta Tova så hon fick sova där. Jag åkte ut imorse och hämtade henne.

Och det jobbigaste av allt är att jag varit helt själv i helgen, Peter har varit i Ånge nånstanns och fiskat med jobbet dom åkte i fredags morse. Och jag skulle ha jobbat och Tova skulle ha varit hos Bettan och Åke.. Inge roligt att ta ut VAB en helg då tjänar man juh lite extra och det är juh ganska få som jobbar. Men måste man så är det ju bara så!!

Så jobbigt och stressande att hon bara grinar och skriker vad man än gör och  att allt man gör är fel.

Det är inte alltid guld och gröna skogar att ha barn! :) Men för det mesta är de det som tur är!!

Men nu sover lillgumman och vi ser på tv, har juh äntligen fått 3:an. Men det är ju bara  nån skitfilm där nu.
Peter och jag åt middag på altanen ikväll när Tova somnat. Åt potatis och majtesill. Världens godaste sommar mat!!

Har i allt elände målat klart stolarna.  :)
image127


RSS 2.0