lilla gubben!!

Nu är vi i Karlstad, vi har precis kommit tillbaka efter att ha lämnat bort Zero. Fy fan vad jobbigt var länge sedan jag grinade såhär mycket!! Lilla gubben!
När vi åkte därifrån ville vi bara vända och hämta honom igen. Men det är blir bra det här, Mariette som hjälper oss var hur snäll som helst. Zero ska få bo hos henne tills Hundtassen hittar ett nytt hem åt honom. Hundpassen är en idiell förening som hjälper till att omplacera hundar. Jättesnällt!! Mariette skulle träffa Anna därifrån imorgon kl 13. Så hon skulle höra utav sig till oss då.

Nu ska vi grilla och är världens bästa valborg!!
Ha det gott!!

Älskar!

image81

Dom här två sötnosarna älskar jag så otroligt mycket! (Peter lyckas alltid få till ögat så konstigt! =) )
Det är så himla skönt att det blivit bra allting, men det kommer att ta tid innan allt är som vanligt igen men vi är på god väg och det är det som är viktigt!!

Ikväll har vi ätit mat från Blå-kiosken igen, jag köpte med mej hem. Gott som alltid!!
Efter maten har Tovisen badat och vi har bara myst. Nu ska jag gå och lägga Tova och Peter ska åka och låna släpvagnen av Åke. Vi ska klippa ner häcken och tallbusken vid infarten när Tova somnat. Kommer säkert bli jättebra det är så fult nu som det är.Och imorgon åker vi med det till majbrasan, perfekt när man kan åka med det dit!
Imorgon ska vi också in till mamma och pappa i stan, ska gå och äta lunch och kolla på stan. Ska bli roligt!
Tova ska få en cykel av dom imorgon också, hoppas PO's har öppet för den finns där.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram♥



vad jag jag idag då??



Jobbar och sliter för hela slanten!! =) Är så himla less på att vara här nu, känns inte som jag gör annat än att är här.. Om Tova inte ser mej hemma går hon runt och säger "mamma jobba" så jag är nog borta lite för mycket!!

Men imorgon är jag ledig och till veckan jobbar jag bara måndag pch tisdag! Gilla om jag längtar! Vi ska åka ner till Karlstad på onsdag!! Kul!


















Torsdag!



Livet är bra gott ibland!! Allra hellst när man är ledig på imorgon fredag! =) Peter och jag ska ut på Birsta och utretta en del ärenden och äta mys-lunch tillsammans. Även han har sett framemot imorgon, han som inte brukar gilla att gå i affärer! Gulligt!

Idag när Tova och jag kom hem var mamma och pappa här,
mamma stod och fixade mat och pappa dammsugare, livet är bra gott ibland! =)
Tova vart helt överlycklig att dom var här, jag med för den delen, Skönt att få sällskap när Peter jobbar kväll. Han kommer snart hem. Längtar! ♥

Imorgon ska vi lämna in Renaulten på däckbyte och fram o bakvagnsinställning,
ibland är det inte så kul att ha två bilar men på morgonen är det riktigt skönt att vi har båda bilarna. Extra kul nu att köra ny volvon.  Snart ska Peter börja att åka moppen till jobbet. Jag har sagt att jag också ska ta det till jobbet ibland för det är ju kul att köra men jag blir lite rätt när man blir omkörd av stora långtradare!! Haha!!

Nu ska jag ta och städa lite så vi inte har så mycket tills imorgon, jag håller på att tvätta också så jag känner mej på nöjd!! =)

God natt!

Tisdag 22/4

Idsg efter jobbet åkte jag och hämtade Tova, sedan for vi direkt till Cicci och Tomas vi blev bjudna på mat där. Jättegod köttfärssås och spagetti. Tova åt jättebra.

Cicci lagar så god mat!! önskar att jag också kunde det, jag är helt värdelös på att laga mat. Jag har alltid tänkt att när jag får barn kommer jag tycka det blir kul att laga mat och då blir jag duktig, men inte!! Jag är helt värdelös och hatar det verkligen!!  Jag skulle vilja bara en såndär 'bra' mamma som lagar god mat och bakar eget bröd,men jag få någ inse att jag aldrig kommer bli en sån mamma!! =)

Efter maten klippte jag och Cicci håret på Elsa, hon vart jättefin. Sedan skulle Tova också bli klippt men ångrade sig i sista sekund. Hon tvär vägrade, får ta det en annan gång!!

image80
Här är elsa när hon håller på att bli klippt!!

Vid halvåtta åkte vi hem, Tova sover nu och jag sitter och väntar på att Peter ska komma hem han slutade kl åtta!
Har köp en Lasse t-shirt åt honom som han ska få nu när han kommer hem, spännade då han inte vet nåt!! =)


Trött...

                                                                             


                                                                                image79

Sitter på jobbet nu och är så himla trött, känns som jag jobbat hela dan!! Började kl 9 var sen som vanligt..

Ikväll ska Marie och Stefan komma till oss, vi ska äta tillsammans dom skulle köpa med sig mat,  spännande!
Hoppas inte jag sitter och sover i soffan för det brukar jag kunna göra! =) Är så himla kvällstrött, och har jag inte varit ute och gått är jag extremt trött!!

Igår kväll skulle Peter och jag gå och lägga Tova tillsammans och sedan kliva upp, men vi somnade alla tre och jag vaknade kl 21,30!! Tråkigt att bli av med hela kvällen vi skulle mysa och se på tv. Jag gick upp och kollade på Christian Kjellvander. Svt visade en spelning! Han är så himla bra! Efter det gick jag också och la mig igen.





 


Äntligen vår!

                                                                             image76

Idag var det till och med skönt att kliva upp ur sängen!! Trodde aldrig jag skulle känna så men det var så mysigt när man ser att solen är på gång och Tova är på strålande humör. Hon är världens bästa "väckare"! =)

Idag gjorde jag Tova jättefin med klänning när det är fredag och allt!! Det är så roligt att fixa med henne för hon blir så nöjd själv, hon känner att hon blir fin.
Idag jobbar jag förhoppningsvis bara till 15. Har frågat om ATK.
Jag vill hem och fixa! Köpte nya gardiner i onsdags till vardagsrummet och igår var jag på Jula och köpte 2 st däckstolar och pallar och ett Café-se som vi ska ha på framsidan. Däckstolarna ska Peter måla och de ska vi ha på altanen. Det kommer bli jättefint!! Snällt att han målar, jag hatar verkligen det!!

                                             Nu ska jag ta och logga in, sitter på jobbet!
                                                                   Ha en bra dag!
                                                                    Njut av våren!


Det pirras..

             image73

Jag har en konstig känsla i magen!!
Det pirras hela tiden men jag vet inte vad det är?? Blandning mellan nervisitet och förväntan, men jag vet inte alls vad det kan vara!!?? Får se under dagen vad som händer ;)
 
Idag jobbar jag kväll till kl 21,15. Jag har redan lämnat Tova på dagis, jag sitter och fikar lita nu ska snart sätta igång att städa och ta reda på tvätten. Bra att kunna göra sån när Tovisen är på dagis. Hon älskar att var där, idag ville hon inte änns vinka i fönstret!! =)

Se ska se lite på tv nu. Det är Louise Hallin på Tv4-morgon. Hon svara på frågor om barn. Hon är så bra!!

Ha en bra dag!!


måndag..

Ikväll har jag varit och slingat håret så cicci, med hätta. Fasen vad det är tråkigt, tar så otroligt lång tid. Jag höll på i två timmar med att bara få ut hår ur hålen, men jag känske är för noga!! =)
Jag fick en jättefin teckning av Ellen, hon kom och frågade vad jag gillade och jag sa sol, tulpaner och katter. 10 min senare kom hon ut med en jättesöt teckning med sol, tulpaner och katter på. Står "till världens bästa moster från Ellen". Så moster var tvungen att börja gråta lite. =)

image71

Jag har världens bästa syskon barn, Ellen och Elsa!!



God natt!

Fredag!


Idag vaknade Tova med feber,
hon har sovit jätteoroligt inatt men hon är rätt pigg ialla fall. Men jag blir hemma med henne till kl 16 då kommer Peter hem så då åker jag in och jobbar till kl 20 som är min tid.
Det känns som det ända man gör är att är hemma med sjukt barn men är hon dålig så månste man juh vara hemma. Det känns inget roligt att ringa in till jobbet!!

Nu ska Tova och jag äta frukost, tror inte Tova vill ha nåt men vi ska prova. Vill bara dricka när hon har feber!!

Ha en bra dag!
Vart är solen?? =)

Kan en mage explodera??

Idag är jag bara hemma och mår dåligt!
Åkte med Tova till dagis till kl 8. Dagis ligger en gata ner men jag tog ändå bilen. Jag orkar ingeting.. När jag kom tillbaka gick jag en sväng med Zero i skogen men varje gång han drog kändes det som magen skulle explodera, kan den göra det??!!
Känns som någon har gett mej syra och dynamit, magen liksom kokar och bubblar.. Men men det blir nog bra snart!!

Nu ska jag gå och försöka sova en sväng!
Vi hörs!

Sjukstuga!

image69

Här hemma har det varit sjukstuga hela helgen!!
Det började i fredags morse så Tova vaknade av att hon kräktes, Peter var hemma med henne då han var juh ändå ledig.
Sedan på lördag var hon pigg så vi åkte ner till Cicci och Tomas och fick lunch där. Peter började känna sej lite dålig men vi åkte ändå in till PO´s Cykel för att kolla på cyklar. Hittade en jättefin som Tova ska få!! Men vi tänkte kolla om dom har den nere på Lindbloms. Supersöt med fjärilar!


Vi åt grillat nere hos Cicci, Micke & CO kom också, jättetrevligt hade vi!! Grill premiär synd att Peter missade den!
Han låg däckad från kl fyra, han kräktes och hade feber så han stängde vi in i ett sovrum. För han ville absolut inte åka hem! Kl åtta åkte vi hem, jag kände men lite konstig i magen men inget mera. Men i natt var det min tur så nu ligger jag helt utslagen i sängen!!
Peter och Tova har åkte till Ester och Rune!

Skönt att få vara hemma helt själv när man mår dåligt, Tova har svårt att låta bli att komma in till mej hela tiden!
Det ända positiva med magsjuka är att det går över fort!!



Maja.

                           image65


Ikväll har Tova och jag varit nere i Juniskär hos Micke och Line
. När vi kom var bara Micke och Maja hemma, Line och pojkarna var på Jacobs innebandyträning. Vi var ute och gick lite innan dom kom tillbaka.
Maja är så otroligt söt, men helt galen hon hoppar och bits hela tiden. Tova är jätterädd för henne och det förstår jag, det gör riktig ont när hon bits.

                                                 

Nu sitter Peter och kollar på tv och jag sitter med datorn i knät alldeles bredvid. Vi måste sitta tillsammans så jag måste ha hörlurar så jag kan höra det på datorn. =) Vi kan liksom inte gå ifrån varann, härlig känsla!
Nu har jag precis gråtit hur mycket som helst. Jag har kollat på Barnmorskorna på svt.se/play. Häftigt att se, alla känslor kommer tillbaka både det härliga och det jobbiga. Skönt att få gråta ur sig dådär riktigt.

Helt otroligt egentligen att man kan föda barn för det kan juh alla, till och med jag!! Och då lovar jag att alla kan. Jag är jättelåg smärttröskel och är livrädd för sjukhus och sprutor.

                                                                         God natt och sov gott!!
                                                                         

Äntligen..

...så funkar bloggen igen!! Att det skulle behöva ta så lång tid!!

Helgen som gått har bara varit bra.
I fredags
var Stefan & Marie här på middag och kollade på hockeyn. Vi åt klyftpotatis i folieknyten och fläskfile och en massa goda såser, Peter är en hejjare i köket..

På lördagen jobbade jag och Peter och Tova var på Hemmanet och i pulkabacken med Anna & Co. Korvgrillning och annat, roligt hade dom haft det. På kvällen käkade vi Biteline pizza som jag köpt med hem och Joakim sov över här hos oss. Kikade på tv på kvällen, vart en tidig kväll!! Alla var super trötta!



På söndagen var vi också på Hemmanet, först hos Bettan och Åke sedan hos Anna där fick vi middag. Vi var ute i solen hela dan, solen är så underbar nu.. Finns det nåt bättre än vår när solen börjar värma och man kan sitta ute och sola??
Skönt att bli bjuden på middag, det känns som det enda vi gör på helgerna är att åka till folk på middag, Enkelt!! Det börjar bli dax för oss att börja bjuda tillbaka.. Synd då att inte jag kan laga mat. =)

RSS 2.0