Onsdag.


Ikväll kom första snön! =) Tova var överlycklig när vi kollade ut genom fönstret när vi skulle gå och lägga oss.
Vaknade nu för en stund sedan när Peter kom hem efter jobbet. Så himla jobbigt att råka somna när man lägger henne, jag som ville se Bonde söker fru!!!
Vart glad ialla fallnär jag gick upp han hade köpt Pepsi och Sour Cream nötter så nu luktar man väl snart bajs ur munnen som man gör efter man ätot sånna. Peter påstår det alla fall.!! Då behöver jag inte skylla på huvudvärk när jag går och lägger mej jag skippar bara och borta tänderna! haha!

Idag skulle Tova och jag egentligen ha åkt n till Polarn & Pyret och knäppt kort på henne men när jag kom och hämtade henne på dagis var hon helt rödflammig i hela ansikten så det vart inget!!
Hon är jätteförkyld och hostig så vi får ta det en annan gång, synd bara då jag hade sett framemot detta.

                               
                        Syns lite dåligt men hon ser riktigt sjuk ut idag!


I helgen som var var vi ut på lördag! Superkul! Det måste vi gör om, eller hur?
Först var vi på Hockey Timrå -Djurgården vi åt där också, kängeru. Det var hur gott som hellst. Och Timrå vann så det var bra! Sedan åkte vi hockeybussen in till stan och gick till Stefan och Lina och fortsatte där. Vid halv tolv tiden gick vi till Aveny, och där var vi inte ensam. Det var hur mycket folk som helst fick börja med att stå i kö i över 30 minuter, drygt! Väl inne så var det första kö till garderoben sen kö till baren. vi var kvar där till runt halv två då gick vi till Kebab Ciyt och å´t Kebeb vilket jag hade sett framemot hela dan! =)
Jo, på Aveny så spelade Rednex även om det kanske inte är min a idoler så tordde man ju att det skulle bil lite bra och kul men dom var helt värdelösa! Synd!!

Nu ska jag dricka te och håller på att frysa ihjäl. Hoppas jag inte blir sjuk känns lite så. Har väl kanske fått nåt från dagis där är alla sjuka nu!!



Torsdag kväll!


Då var man brunett!!
Ikväll har jag färgat håret, brunt! Tanken var att jag skulle hel färga håret ikväll och göra ljusa slingor imorgon. Men nu vet jag inte hur jag ska göra det känns kul att vara brunhårig. Ska sova på saken så får jag se!!

Ikväll när jag kom hem stod det en kycklingwok på bordet. Det var riktigt gott, mamma var också här när jag kom hem. Hon hade gått till Peter och Tova på lite fika men hon vart kvar över middagen. Är det nån som gör god wok så är det Peter!
Precis när vi ätit klart kom Peters mormor och morfar och hälsade på dom hade med sig mandariner och bullar. Tova vart jätteglad. Sedan kom Cicci och flickorna så vart jättemånga som fikade. Kul med oväntat främmande!! Sånt gillar jag så inte vardagskvällarna blir så tråkiga. Tjejerna städade Tovas rum. =) Skönt så slipper jag det imorgon när jag ska städa.
 
                                                                                       Tjejerna!

Är ledig imorgon så då ska jag städa och åka en sväng på stan och fixa lite. Ska försöka hitta nåt att ha på mej på lördag och köpa hårschampo och inpackning och allt annat som är slut. Allt tar slut samtidigt!! Sedan ska jag en sväng på systemet och på Ica maxi tänkte jag också hinna. Måste även hinna med en långprommis på förmiddagen!! =)

                                                                                      
                                                                                       
                                             
                                                                                                  God natt!! ♥

Onsdag!


Gud vilken underbar dag!!
Imorse när jag lämnat Tova på dagis så var jag ute och gick, det var hur härligt som helst. Det blåste lite med det gjorde inget då solen sken jag har kunnat gått där hela dan. Skulle haft med mej kamran och tagit några kort. Ska göra det nästa gång.
När jag kom hem vart det te och omelett igen. Sedan vart det en panik dusch för jag skulle hämta upp Josefine kl 10,00 men jag hann.
Nu är vi på jobbet jag börjar om 15 minuter så nu ska jag gå och ta en kopp kaffe och kolla runt lite innan jag sötter mej i svaret!!

Ha en bra dag!!!
Kolla på solen ;)

Tisdag!


Fasen vad trist att det är så mörkt på kvällarna nu!! Älskar sommaren med alla härliga sommarkvällar. Alla går som i ide när det bli mörk man ser knappt en mäniska när man är ute och går!

Idag jobbade jag till 16.15, då åkte mamma och jag upp till mormor och hälsade på.
Hon är bättre, hon ligger på avd 1 jättefint är det, nyrenoverat!!
När vi kom hem hade Peter fixat mat världens godaste köttfärssås så mamma vart också bjuden på mat. Efter maten satt vi och fikade framför tvn Tova ville att vi skulle kolla på Emil med henne. Hon har dissar Emil nu ett tag men nu vill hon se bara honom igen! =)
Sedan hade vi lite dans Peter spelade musik på datorn och mamma och Tova dansade lite, mest mamma!!
När mamma gått hade vi mera dans till Rednex Tova höll på skratta ihjäl sig när Peter dansade han såg rätt roligt ut..Vi lekte även dagis med alla dockorna.

                                  

                               Tova vart galen!!       Tova försökte vara arg!     Peter roade sig med datorn!

Nu kom jag precis hem från mamma och pappa gick dit så mamma fick klippa mej. Det vart ialla fall bättre än det var. På Torsdag ska Cicci hjälpa mej och färga och slinga håret. Det kan ju verkligen inte bli sämre nu är jag riktigt hemsk i håret. Vi ska ju ut på lördag och då vill jag ju se vettig ut. På fredag är jag ledig så jag tänkte gå på stan och kolla om jag hittar nåt att ha på mej! Spännade.

Nu ska jag vara lite trevlig med Peter ska fixa lite te ärsugen på det!!


Måndag och ny vecka!


Måste erkänna att det känns rätt bra! skönt! även om måndagar brukar vara sega. Jobbar kväll!! Så det lär nog kanske bli segt! =)

Har varit på en långprommis efter att jag lämnat Tova på dagis, det satt långt inne men det känns jättebra nu när jag är tillbaka hemma. =) Har druckit te och ätit omelett så nu sitter jag bara och vilar och ska snart hoppa in i duschen.

Igår efter jobbat åkte vi till Micke och Line och grattade Hannes som fyllde 5år i fredags. Vi vart bjudna på Lasagn och fika, supergott! Cicci och Elsa kom förbi en sväng. Vi hade köpte några Lego gubbar åt honom och jag tror han vart nöjd. Annars gillar han att få kläder, han älskar jeans och det är ju inte så vanligt när man är en liten kille men Hannes är jätteintresserad av kläder! Sötnos!! Han hade fått ett par svarta jeans som han hade på sig och var  jättenöjd över! =)
Vid halv åtta åkte vi hem för jag ville hem och se "Ensam mamma söker" . Hur kul som hellst att se!


Ha en bra dag!
Kram♥

hur kommer det sig??

 

Vad är det som gör att man ibland är så J-vla arg, känns som jag bara skulle vilja sätta mej ner och skrika och slå!!
Egentligen är allt runt om kring bra och alla är snälla utom jag!!! Varför??

Kallas det hormonsvängningar?? Men det ska man väl inte lida utav förutom om man är gravid?!?! För jag verligen lider utav detta. Blir så jävla less!! Den hära dagen skulle jag bara vilja radera och att det blir måndag och ny vecka nu direkt, eller kanske inte men kanske fredag och jag va ledig då skulle det kännas bättre! =)

kankse bra att jag jobbar annars skulle jag nog havt ta ihjäl Peter....


*morr*


Nu känns det lite bättre, kan erkänna att jag är vrålhungrig så det kan ha en liten del att göra med det!! ;)

.......




         


Idag när jag kom hem så var det städat och alla ljus var tända!! =)
Fick en välkommen-hem-puss så nu känns det mycket bättre! hihi!!

Ikväll är John och Joacim hos oss, Per och anna är på 40-års fest!
Jag känner mej pigg fastän jag jobbat hela dagen, det  har gått jättebra att jobba. Nu tänkte jag gå ner till mamma och pappa och kolla om dom gjort nåt mer. Peter, john och Jocke sitter och ser på tv.

Ha en trevlig kväll!!
Kramis♥


"amor vincit omnia" - "Kärleken övervinner allt"



 " Du är svår att leva utan. jag är svår att leva med"   -  LW



Vart det nån myskväll i går???

 

Nej verkligen inte!!!

Ska det vara så svårt att försöka göra sej för lite för den andra? Även om inte jag kankse inte är världens bästa så försöker jag ialla fall.

Så här var det!
jag jobbade 10 timmar igår och var riktigt less så jag ringde till Peter och beklagade mej lite och frågade om han inte kunde fixa lite "myskväll" tills jag kom hem vid halv tio tiden, tända ljus, kanske nåt gott att äta, kanske stängt av tv och datorn så vi kunde prata lite med varann?. Det är väl inte för mycket begärt? Eller?
Hur vart det då? jo när jag kom hem satt han i vardagrummet med datorn i knät och sa hej lite ointresserat. Då vart jag sur, inga tänka ljus eller nåt annat. Vet inte om jag överdriver men visst ska man väl kunna begära lite mer än så.

Och sen kan ni ju tänka hur våran kväll vart!! vi satt i varsin fotölj och surade och kollade på tv tills vi gick och la oss. Vart även några dumma ord sagda...Onödigt!


Förra helgen!


Länge sedan jag bloggade nu, har liksom inte haft tillfälle.
Ganska konstigt när jag inte gör nåt speciellt på dagarana förutom att jobba. När man kommer hem så blir det lungt och sedan mys framför tvn.

Veckan som gott har varit så där lagomt bra.
Var ledig i måndags och tisdags, på måndagen låg jag i soffan hela dan var sjuk jätteförkyld och kändes som jag hade feber. På tisdagen var jag, Cicci och mamma för till mormor och sedan på Birsta. Mormor ligger på sjukhuset nu, hon har fått en stark infektion men hon är redan bättre. När vi var där var hon jättegullig hon är lite snurrig hon pratade om att hon var utomlands och stället hon var på ägdes av ett gammalt danspar. Hans och Anna hette dom. =)

Förra helgen var jättemysig vi var ledig både Peter och jag.
På lördagen var vi först bara hemma och myste inne då det spöregnade men sedan vart det bättre väder så vi gick bort till mamma och pappa. Mamma, jag Peter och Tova åkte på Ikea, mamma skulle handla. Hon köpte ny säng och byrå och en massa köksskåp. Sedan var vi kvar hos mamma och pappa en stund sen gick Tova och jag hem. Vi gick och la oss direkt och sov jag mådde inte alls bra. Vid tio kom Peter hem men jag orkade inte kliva upp.

På söndagen var Stefan här och hjäpte Peter med vindskivorna på taken. Tack stefan förall hjälp!!!
Sedan var vi till mamma och pappa en sväng sedan åkte vi till bettan och Åke och fick middag..







Stefan och Peter
Stefan och Peter


Theo och Tova


Köket! Gulligt!!







Torsdag!



Nu är jag ledig tom tisdag, så himla skönt!!
Imorgon ska jag för till mvc och ta ett prov och sedan ska Peter och jag till Birsta och in till mormor och hälsa på. Tova ska få gå en sväng på dagis. Resten av helgen ör helt oplanerad. Skönt att bara vara ledig.

Idag jobbade jag till 17 då åkte jag och hämtade pappa på jobbet. Mamma hämtade Tova på dagis, så när pappa och jag kom hem hit så hade hon fixat mat. Snällt!! Efter maten gick vi ner till mamma och pappa dom skulle ju grejja där. Mamma tapetserade och pappa la golv i ena sovrummet. Cicci och Tomas och flickorna kom förbi och tittade, Tova vart superglad och sprang runt. Vid halv åtta gick vi hem och Tova fick gå och sova. Så nu sitter jag och bara slökollar på tv och väntar på att Peter ska komma hem.

Det får bli allt för nu!!
Ha det gott!!


jag är trött!!



Är sugen på att krypa ner till dom!!

Nu har jag precis kommit upp från att ha varit och lagt Tova.
Måste säga at hon är verkligen världens snällaste barn. Hon har blivit på snäll och lugn på slutet. Det är aldrig nåt tjaffs eller tjat. Hon lyssnar jättebra är så stolt över henne! Kärleken till Tova växer för varje dag det är helt otroligt.
Innan jag fick barn så var jag så trött på alla som hela tiden sa att man inte kan älska nån så mycket som sitt egna barn och kärleken till ett barn är total. Men det är verkligen så, dom har rätt!! Jag tycker alla ska kunna få och vilja skaffa barn och få känna den kärleken.

Ikväll är jag jättetrött känner mej helt slut i huvudet! Känns som huvudet är alldeles för tungt jag orkar nästan inte sitta.
Ska nog gå och krypa ner hos Tova nu. Jag la henne i våran säng bara för att det är så mysigt att natta ner henne då, jag märker på henne att hon också myser. Men jag ska lyfta över henne till sin säng senare då Peter och jag ska gå och lägga oss. Så mysigt för oss att få somna tillsammans. Utan Tova mellan, hon kommer ju alltid på natten och kryper ner mellan oss.
Peter jobbar till nio ikväll. Längtar efter honom! ♥ Tror jag ska ringa honom och be han köpa med cashewnötter med Sourcream smak har fått ett smått begär av sånna!!! =) 

Idag var mamma och jag upp till mormor på lunchen. Det var riktigt jobbigt. Hon har blivit sämre, men nu sitter det i psyket hon har nästan gett upp. Hon har inget gnista alls kvar hon säger att hon nästan inte änn orkar ligga.Svara nästan inte när man pratar med henne reagerar inte när man smeker på henne. Mamma och jag storgrinade när vi åkte där ifrån. Älskade mormor släpp inte taget! ♥










Måndag!




Idag är Tova världens snällaste tjej, hon äter mängder med pepparkakor! =)

Tova är annars hängig idag så jag är hemma med henne, det går faktiskt rätt bra. Hon är lugnt!! =) Annars är ju inte min favorit att vara hemma med Vård av barn. Hoppas jag kan jobba imorgon, hon är piggare nu, har varit dålig i helgen!
Men idag har vi faktiskt myst mycket framför tv´n, vi har sett Vi på Saltkråkan och är inne på Ice Age nu för
andra gången. =)
Vad gjorde man förr utav tv?? Tv´n är en riktigt räddare, Tova gillar verkligen den vilket vid många tillfällen är bra! =)

Skönt att solen skiner idag, det har ju varit världens oväder med regn och blåst nu i några dagar. Men det blåser fortfarande mycket. Vi blåser nog omkull om vi försöker gå ut så vi håller oss inne idag.
Peter jobbar kväll idag så det är lite trist, jag skulle också ha jobbat kväll och mamma o pappa skulle ha hämtat Tova på dagis!!

Nu ska jag gå och mysa med Tova!
Ha en bra dag!
Kramis! ♥

längtar hem!


Idag jobbar jag hela dagen så nu sitter jag här och längtar hem...
Känns lite seg då jag jobbar hela helgen 9-17 båda dagarna men då är jag lång ledig till veckan, tors-sön. Skönt!

Igår jobbade jag kväll det gick faktiskt rätt bra. När jag kom hem hade Peter tänt ljus och gjort mysigt det händer inte varje kväll jag är var glad för det!! =)  Kollade lite på tv, sedan gick vi och la oss. Vid två tiden vaknade vi utav att Tova satt och ropade, mamma!! pappa!! Hon har kommit på det nu att det är skönare att bli hämtad än att gå själv till våran säng. Peter  gick och hämtade henne och hon var på strålade humör.
Hej mamma!! Efter en stund bökande och en flaska välling somnade hon. kan säga att det är ett under att mina öron sitter kvar idag för inatt har hon varit hårdhänt mot dom. =)

Nu forstsätta jobba lite.
Ha en bra dag och en fortsatt trevlig helg!!


RSS 2.0