torsdag!


Jag är helt slut nu, det var varit en jobbig dag!  Både för mej och för Tovisen såklart. Hon har varit riktigt dålig. Det började med att när jag hämtat henne från dagis så somnade juh hon sedan när hon vaknade kräktes hon men hon var ändå rätt pigg, vi gick ut och cyklade men sedan ville hon in. Hon har hållt på att kräkts hela dagen. Lite besvärklig när det liksom bara kommer. Blir mycket torka och tvätta. Har tvättar 5 maskiner idag, skönt med bra väder så jag har kunnat hänga tvätten ute. Men hon har varit jätteduktig att försöka kräkas i hinken.

Det är när barnen är sjuka man inser hur rädd man är om sina barn.  Tycker så synd om gumman när hon kräkts hon grinar och tycker det är jättejobbigt det vet jag ju själv att det är verkligen inte kul!!
Nu ligger hon och sover men har vaknat två gånger och kräkits. Hoppas nu att det blir lungt inatt. Hon behöver sova så hon blir frisk. Hoppas hon är lite piggare imorgon.

Nu te-dax. Peter kom precis hem från en prommis i skogen med Tomas.
God natt!

Så här pigg är Tova idag!

image126

Imorse lämnade jag Tova på dagis kl 8 och hon var jätte pigg! Men nar jag kommit hem och fikat lite så ringde dagis och Tova hade kräks jättemycket så det var bara att gå och hämta tillbaka henne. Jag skulle ha jobbar 12.30.21.15 idag men då blir jag hemma istället. Jag som inte gillar att vara hemma med sjuktbarn. Bir så rastlös! men Tova är så trött och seg så det blir nog lugnt!
Hon somnade förut i fotöljen när hon kollade på Pippi ,nu ligger hon i soffan och jag går runt och plockar lite.

nej nu ska jag vila lite jag också, jag känner mej också konstig i magen men jag vet inte om det bara är psykiskt. Jag tycker man alltid får ont i magen och mår illa om någon annan är magsjuk!

Ha en bra dag i solen!!
Kram ♥

Gud vad jag är nöjd nu!!

Kom precis hem från en långprommis med Cicci. Vi gick runt nyland och så som vi brukar. Så himla skönt att gå av sig och prata av sig.. Vi gick och planerade våran sommarsemester vi ska åka tillsammans till bla Orsa, längtar så oroligt mycket. Tänk att snart är det sommar.
Längtar tills vi sitter utanför husvagen en kväll och njuter av kvällssolen med nåt gott och snälla barn!! Finns inget mysigare än kvällssol! Är så glad att vi har det på våran gård. Gick förbi en massa fina hus ikväll men det var ingen kvällsol och då blir det inte alls lika mysigt och fint, sånt är ju jätteviktigt att man kolla på när man köper hus..

Nu har Peter och Tomas åkt iväg dom skulle åka och gå i skogen vid maj eller vart det var,dom skulle släppa Ebba och Ester. Själv sitter jag funderar jag på om jag ska fixa lite te men jag vet inte om jag orkar! =)

Imorgon är jag ledig, härligt! ska åka ut och kolla lite i affärer, bla fyndlagret och plantagen. Tänkte även äta lunch på stan med Peter när han slutar kl 13. På eftermiddagen ska mamma och jag till mormor. Honär kvar på sjukhuset, dom vet inte riktigt vad dom ska göra med henne. Hon har hjärtsvikt och flimmer också men dom vet inte vad dom ska sätta in för medecin. Förra hon hade slog ju ut njurana det var ju då hon vart så himla dåligt i julas. Detta fixar hon denna gång också, hon är så himla stark och hennes hjärta är av guld!

Har tänkt att jag ska köpa mej en stegräknare nån gång skulle vara kul och se hur mycket eller lite man går på en dag =)
Får se om jag fixar en imorgon!!

Kram♥


måndag..


Idag har jag jobbat.
Skulla ha jobbat till 16.45 men mormor ringde kl 14 och hade blivit sämre. Sköterskan som var till henne ringde på en abmbulans. Jag åkte direkt från jobbet hon ville att jag skulle följa med. Mamma var i Luleå så hon kunde ju inte vara med. Känns skönt att mormor litar på mej och vill att jag är med. Var var kvar på sjukhuset till runt 18 då hon kommit upp på en avdelning och skulle åkte och runtkas. Hon har samlat på sig 15 kg extra vätska och har vatten i lungorna.

När jag kom hem hade Peter fixat middag till oss, Pölsa och potatis. Hur gott som hellst!
Ikväll har Peter varit upp vid skjutbanan och hämtat sand till Tovas sandlåda så nu står det på plats!
Jag har satt upp hyllar jag köpt från hansonsmagasin.se, det vart jättefint! ska bar fixa nåt fint och ställa på den och hänga!

    


Bilder från söndagen!

image119

       


                                           



 

Helgen som varit!

     image110


Helgen som varit har varit den bästa på länge!!

Lördagen!
Började med att Tova och jag hade mys-morgon, Peter jobbade 5-13. Vi åt frukost och kolla det på Tovas nya favvis Lotta på Bråkmakargatan, jag tycker också faktiskt att det är bra Lotta är sån härlig unge!
Vid 10-tiden åkte vi in till mamma i stan, pappa jobbade han med. Vi var där en lite stund innan vi gick ner till stan, var ju sugen att kolla in motorcyklarna. Vi började med att gå i affären men Tova var inte så sugen på det sprang mest runt så vi gav upp och gick runt på stan sen. Hann ialla fall köpa en jättefin klänning från Indiska och en väska från H&M. Den var använde innan var så otroligt ful så jag skämdes =)
Sedan vis ett kom kortegen med alla motorcyklarna, Så jävla mäktigt! Stod där med tårar i ögonen tur att jag hade solglasögon så ingen såg. Tova satt helt still i vagnen medans dom åkte förbi!

På kväll hade vi lite grillning här hemma. Med Mange och sara och Leo, Stefan och Marie, John och Linda. Åt hur gott som hellst, kyckling, fläskfilé och entrecote klyftpotatis och en massa goda tillbehör.
Såg på melodifestivalen, Fiasko!!

                  


Söndagen! Min dag! =)
Började med present klockan 6 på morgonen, Fick en MP3 som jag önskat mej länge, Med musik redn inlagt bla Kent och Lasse! Tack mina älsklingar!
Vid 11 åkte vi ner till Bettan och Åke i Armsjön och firde Bettan fick jättegod marängtårta. Sedan gick vi bort till mamma och pappa som också var i stugan, dom har börjat att måla om den nu blir super fint. Vitt med gråa knutar och svart runt fönstren.
Sedan åkte vi in till dom i stan och åt Biteline Pizza och fikade. Cicci och Ellen och Elsa kom också in. Tova blir lika glad varje gång hon träffar dom.
Sen vi åtta åkte vi hem och kollade på tv och myste,  Tovisen somnade i bilen på väg hem.

Nu måste jag sluta ocg blogga, ingenting funkar  och snart kastar jag datorn i golvet!!!!
Läggen ut bilder från söndagen imorgon det jävlas ju bara nu!!
Godnatt! =)

torsdag!


Sitter nu här själv och snorar framför datorn!! Peter är med Stefan och kollar på en bil på Alnö. Det är på tiden att han skaffar en ny bil nu!! Visste är det dax Stefan??  Dom skulle också åka och handla det som behövs tills på lördag, vi ska grilla. John och Linda, Stefan och Marie och Sara och Mange med lille Leo ska komma. Det var bli kul!! Hoppas på sol!!

Sitter och kollar hur jag ska göra med min rabatt vid altanen. Blir nog Lavendel och två olika Solhattar, en dubbel rosa och vita. det blir nog bra, vad jag än gör där så blir det bra för det såg riktigt illa ut innan.
Idag har vi bara varit hemma, Tova och jag var ut mitt på dan och cyklade lite, hon var så rastlös. Men imorgon ska hon på dagis och jag jobba. Skönt! Får man säga så? men varken hon eller jag tycker det är kul att bara var hemma jag vet att hon längtar till sina komisar på dagis och jag tycker det ska bli kul att jobba. Peter slutar tidigt imorgon så det blir ingen lång dag för henne!!

Idag har jag äntligen fått ett planteringsbord!  Jag har tänkt länge att jag ska köpa ett men idag efter jobbet så gjorde Peter ett åt mej. Det är väl kanske inte världens snyggaste men dock så bra. Ska bara måla benen på det vitt så blir det perfekt!

Nej nu ska jag förbereda kläder och sånt för imorgon så det är klart åt både Tovisen och mej. Det gäller att sånt är gjort annars finns det ingen möjlighet att vi hinner. Hon ska dusha imorgonbitti också. Jag börjar ju kl 7.45 så vi måste upp tidigt. =)

VAB!


Finns det något tråkigare!?!? Vara hemma då man måste och inte vill. Och nu är det ännu jobbigare när jag också har blivit sjuk. Känner mej febrig och har ont i halsen!! Men det är ändå rätt ok, Yova är dock allt på bra humör.

Igår var vi bara hemma hela ,åkte till Bettan och Åka och fikade lite efter maten bara för att få komma ut lite. Vi var rastlösa Tova och jag.
Idag sov vi till halv tio det var skönt, det märks att hon är dåligt för annars vaknar hon ju vid sex-sjuk tiden! Snart ska Tova ut i vagnen och sova då ska jag passa på att vila lite, skulle behöva dammsuga men jag tror inte jag orkar, det får Peter göra när han kommer hem ikväll! =)

Isöndags var vi hos Anna och Per hela dagen. Åkte dit vid 11 och fikade lite Anna hade bakat bullar sedan åkte vi ut till Birsta och kollade lite. Köpte bla jord på Bauhaus. 5 säckar för 89kr, Billigt!!
När vi komm tillbaka lekte vi lite sedan grillade vi, lika gott som vanligt!!
                              
  image109                
Per och Peter ( Peter med häng, haha!)                                          

Mina hyllor!!


Satte upp tre små hyllor och en tavellist i vardagrummet igår!  Vart  faktiskt nöjd fastän dom vart lite sneda!!

                                                            

Nu ska vi bara bygga det dära sideboardet som vi tänkt och köpa ett väggfäste till tv och få upp den. Sedan är tror jag att jag är nöjd här inne! Måste fixa nåt till väggen ovanför stora soffan. Har tre tavlor nu som jag klätt med tyg är inte nöjda med dom. 

Sedan är det ju en massa att fixa ute också. Det är alltid nåt man vill/måste göra eller fixa! man blir aldrig färdig men det är väl kanske det som är charmen med hus. Grävde ialla fall ut rabatten idag ska bara gräva bort lite mere jord och köpa ny och fylla ut den. Sedan ska jag sätta lite blommor där och göra fint, men jag gör bara nåt när jag har lust annars blir det så jobbigt!!                


          

Mina hyllor!!


Satte upp tre små hyllor och en tavellist i vardagrummet igår!  Vart  faktiskt nöjd fastän dom vart lite sneda!!

                                                            

Nu ska vi bara bygga det dära sideboardet som vi tänkt och köpa ett väggfäste till tv och få upp den. Sedan är tror jag att jag är nöjd här inne! Måste fixa nåt till väggen ovanför stora soffan. Har tre tavlor nu som jag klätt med tyg är inte nöjda med dom. 

Sedan är det ju en massa att fixa ute också. Det är alltid nåt man vill/måste göra eller fixa! man blir aldrig färdig men det är väl kanske det som är charmen med hus. Grävde ialla fall ut rabatten idag ska bara gräva bort lite mere jord och köpa ny och fylla ut den. Sedan ska jag sätta lite blommor där och göra fint, men jag gör bara nåt när jag har lust annars blir det så jobbigt!!                


          

Elsa 6 år!! ( med grädde på läppen! ) =)


image101

Nu ikväll har vi varit hos Cicci och Tomas.
Blev bjudna på grillade hamburgare och fika, gott!!
Barnen var jättesnälla och Tova har haft jättekul! Vart mest nöjd över godiset i fiskedammen! =)

                       Glassen var ocksä god! =)      

Vi kollade på Sommarkrysset där innan vi  åkte hem, ville se Jason Mraz och han var sist så vi fick sitta och kolla på hela programmet! Gry hade en lite mindre uringad klänning nu! haha! Fasen vilken klänning hon hade i lördags på Körslaget!!

Sitter är nu och är så j-vla irriterad! Tänkte jag skulle sy en lampskärm men då jävlas symaskinen, den bara låter och vägrar funka. När jag äntligen tar mej tid och ska fixa det där så funkar det inte. Typiskt!!
Ska höra med mamma om hon kan hjälpa mig och kolla på den, jag hittar inte bruksanvändningen.

Ska göra peter sällskap nu framför tvn, han sitter och kollar på Dum & Dummare.  
God natt!


lördag!!


Idag hade jag ju velat ha sol!
Skulle ha grejjat ute igår men skippade det då det var så kallt och tråkigt väder det skulle bli bättre idag men inte vart det det!! Men nu har jag ingen återvändo nu måste jag gå ut. Peter och Tova har gått på picknic i skogen, och då kan ju inte jag bara sitta inne. Men jag har ingen lust men men det är bara att göra det så det blir gjort.

Jag verkar inte vara som andra tjejer/kvinnor jag hatar att laga mat/baka och att grejja i trädgården, önskar att jag gjorde det =)

I eftermiddag ska vi till Cicci 0ch Tomas på middag ska fira Elsa som fyllde 6år i tisdags!

Igår var vi ute på birsta och handlade
. Köpte bla färg till stolarna som vi ska måla. Innan det var vi bara hemma och fixade lite. Vi var lediga både Peter och jag!

nej nu måste jag gå ut!!
ha det gott!

Tiden som gått!


Nu var det länge sen jag bloggade, har inte haft nån lust!
Men nu ligger jag i sängen och väntar på att Peter som komma och lägga sig han också så då kände jag att jag hade lite tid över att blogga. Är så himla tråkigt att somna själv. Vet inte hur jag klarde mej när jag var själv, jag var inte ett dugg mörkrädd heller! Men skulle Peter vara borta en kväll nu skulle jag inte kunna sova för jag skulle vara så rädd, konstigt!!

Veckan som gått har varit bra! Idag jobbade både Peter och jag kväll så Bettan och Åke hämtade Tova på dagis och nattade henne. Jobbade kväll igår också så då gjort mamma och pappa det. Dom var även då upp på sjukhuset och hälsade på Elsa. Hon har legat där i två dagar från tisdag till idag torsdag. Har haft flera infektioner och vart sämre men nu är hon bra. dom misstänkte Diabetes men det var som tur var inte det!!

Idag började jag och gräva in den det hemska rabatten längs med altanen, tänkte sätta nåt fint där. Men fasen vad jobbigt det var Peter och jag var fullt ut ovänner. Jag hatar sånt där och fixa i trädgården och då blir jag arg och så fick han ta en massa skit. Förlåt!!
Men det kommer bli jättefint när det blir klart. Ska fortsätta imorgon både Peter och jag är lediga imorgon så då ska vi ha en ute dag har vi sagt. Hoppas vi får mycket gjort!!

Nej måste han komma och lägga sig för jag är jättetrött!!
Godnatt!


Några bilder från helgen!
image95

image96

image97

image98

image99



lördag!



Idag har varit en underbar dag!!!
Först komfiramtion, Viktoria var verkligen jättefint!! Hon har blivit så stor är inte en liten tjej längre.. Hoppas hon gillade halsbandet. Köpte ett Carpe diem från Efva Attling.

Efter det åkte vi till Armsjön och hälsade på. Där vart vi klar till 21. åt och var ute o grejjade, tvättade bilarna. Gick bort till Bettan och Åke en sväng och ha hej.. Ellen och Elsa var också där,dom skulle sova hos mamma och pappa!!

Skiver mer imorgon nu ska jag slappa framför tvn.

Kram♥
Tack för vädret!! =)

Äntligen sommar!!??

Nu skulle man kunna tro att det är sommar, det är 21 grader ute och klockan är halv nio. Underbart! Har altandörren öppen och sitter och njuter!!

Idag känns det lite bättre men det har varit en jobbig dag.
När jag kom hem åt tova och sedan gick vi ut och grejjade. Vi krattade på platsen där gungställningen ska stå. Ska åka och köpa den imorgon. Grannen Jan-olov har en litet kisseunge som hade fångat en lite mus som han sprang och lekte med. Musen rymde fram katte och sprang in i vårat garage.. =) Försökte skrammla och så ut den men den satt nog och tröck i ett hörn!! Tova är helt tokig i katten!
Tova var i kväll och lekte med Hannes och Elias och lekte med deras ställning, så det kommer bli perfekt att ha en sån på våran gård!!

Imorgon kl 11 ska vi på konfirmation för Viktoria i Njurunda Kyrka. Hoppas att det blir sol allt blir så mycket finare då!!

Nu ska jag fortsätta på att se på Talang fastän det är egentligen ett helt världeslöst program!!
Ska be Peter fixa lite te också, det få bli vårat fredagsgott!!
Peter och Tova satt förut på våran myskvälloch åt popcorn! Jag måste erkänna att jag vart sugen, jag som inte annars äter popcorn, det fastnar juh bara i tänderna!! =) 


jag är hungrig!!


Det hära skitdagen bara fortsätter!!  Jag är så himla hungrig på jag har ont i magen!! mår som jag förtjänar kanske!!

det var bara det jag ville säga, klaga lite!! Tycka synd om mej själv!!

Längtar efter grillad kyckling!! och vitlökssmör, lindas friterade kyckling, glass, smågodis, gillat kött och sallad, bea-sås, rostmackor med skagenröra, keso, mozzarella,fetaost,majs, ägg och kaviar.. GUD JAG TROR JAG BLITR TOKIG!!!


Skitdag!!


Idag är en sån här dag som man bara vill slippa.
mår svin illa och är på superdåligt humör. Cicci har precis varit här och druckit morgonkaffe och pratat lite, måste erkänna att jag vart på lite bättre humör!!  En sån här dag vill man nästan inte bli på bra humör man vill bara sura och tycka synd om sig själv!!

Lämnade Tova klockan åtta på dagis, tänkte att jag skulle åka och sola efter det men när jag kom ner till bommen så var bankomaten stängd och jag hade inga pengar på mig så det var bara att åka hem, surt!! jag vill juh få lite färg nu..
Till helgen ska jag vara ute hela tiden så hoppas verkligen att det blir sol. På söndag ska vi ev. till Maria och Fredrik så Tova får rida lite, jag vet att hon längtar efter det!!


Nu ska jag bara lägga mej ner och njuta av tystanden tova pratar hela tiden då menar jag verkligen hela tiden.
Hon är så gullig men jag kan lova att man blir trött. =)




Onsdag!


Idag känner jag mej hur seg som hellst i benen, Cicci och jag var ute och gick en  lång prommis igår kväll. Parkerade bilen vid Dyket och gick runt grisåkrarna och in i Nyland och tillbaka till Dyket. Det var en jätteskönt runda! Det ska vi gör om!! Känns konstig att gå utan hund, jag saknar verkligen honom!!

Igår när jag kom hem var Peter alldeles nere han och Tova hade suttit och pratat om Zero. Tova hade för första gången sagt Zero riktigt och frågat efter honom. Annars brukar juh hon säga "diss-diss" om honom.
Det känns jättetomt hör hemma, men vi vet juh att han har det bra där han är nu hos Mariette och hennes två flickor. Där han har ju också en hundkompis Atos! Det här blir bästa för alla! Men det känns ändå fel på nåt sätt, sveket mot Zero känns jobbigast. Tror inte jag gråtit så mycket som jag gjorde när vi åkte ifrån honom när vi lämnat honom hos Mariette. 

image94
Vi saknar dej gubben!!



Hemma igen!

Då var vi hemma igen, borta bra men hemma bäst!! Men Gud vilken skön helg vi har haft. Det var verkligen välbehövd för Peter och mej! Vi har haft det jättemysigt, känns som vi är nykära. =)

Vi kom hem igår vid 15. Resan gick bra men det är seg att sitta och åka, jag körde till Örebro för Peter drack mer än mej på lördagen. Vi grillade på lördagen det var hur gott som helst, Linda är jätteduktigt på att laga mat. En dag gjorde hon asiatiskt en biff gryta, en grönsakswok och så friterade hon kyckling. Det var det godaste jag nånsin ätit!! Tack Linda och John för allt!!

Här är några kort från helgen!

                       
    Sing star!!                      Peter och John                 Linda och jag                 Buzz!!


image86
Världens finaste Disel!!

                      
Söön!                                                                                Jenny fiskar!   



image91
Skattjakt! =)

       
Stefan & Marie!




Nu Andra Avenyn!!
       







Karlstad!


Idag har vi varit i stan och shoppat en massa kul!!
Puma sommarskor, klänning och en massa fint på inredningsbutiker! Bland annat ett par söta virkade små skor, kunde inte hålla mej. Kankse får jag ett till barn annars så kan jag ge bort dom eller bara ha dom som prydnad. Peter köpte en jättefint huvjacka och keps på Peak.
Peter har också gjort en tatto idag. Ett super coolt ankare på insidan överarmen. Jag är sugen på att göra ett litet ankare men vet inte riktigt vart. Vet inte om jag vågar!!

Det ändå som är tråkigt är att min telefon är troligtvis stulen, det är helt borta. Jag tror att jag blev av med den på Ur och penn. Det var hur mycket folk som helst där och jättetrångt. men jag vet inte kanske har jag tappat den ur väskan, har ju världens sämsta väska och den lägger jag och slänger jag över allt. och inte har jag hittat nån ny heller. Blir så jävla less!!
Inte heller har jag köpt nåt Evfa Attling halsband. Jag väntar att Peter ska köpa ett åt mej! =)

Ikväll ska vi käka tacos! Gott! Men Peter är missnöjd, jag tror han är det ända i världen som inte gillar tacos!! =)
Ha en bra fredagskväll!!



Torsdag!



Nu ligger jag på soffan hos John och Linda och har det allmänt skönt!!
Idag har vi mest åkt runt och kollat lite, var in till stan en sväng och fikade på Waynes, gott! Var även ut på Bergvik det är som ett Birsta. =) Köpte ett par hel vita Converse, jättefina men jag vet inte om jag ska behålla dom.. Får se! Köpte även en jättefin klännig åt Tova på Pop. Köpte även en kanin åt henne inne i stan på en jättebra inredningsbutik.

Imorgon ska vi in till stan. Peter ska tattuera sig kl 12 i stan. Kl 9 har Veromoda nån typ av rea så vi ska dit också, men vi lär väl åka hem efter det och tillbaka till stan senare!!

Har tänkt på Zero hela dan, saknar han. men det känns ändå bra. Peter har pratat med Mariette idag och det går jättebra han sov hela natten och har inte gnällt engång.Han ska ringa nu igen och fråga hur det gickpå mötet med hunstassen, föreningen!

Nu ska jag ta och hjälpa till med maten. Linda håller på att laga Thaimat.
Ikväll ska vi bara mysa och äta godis och spela BUZZ! och sjunga SINGSTAR! =)





RSS 2.0