drakborgen




Ifredags var vi på dragborgen.
Stefan Lina frågade om vi ville följa med och det ville vi ju såklart!! Vi hade det jätteroligt,Tova var lika galen som vanligt när hon är där!!


Lina och Noelle


Våran lilla tuffing!

På kvällen så grillade vi och det vart så sjut gott!  Är så glad för att grillsäsongen är igång!!
Så ska det grillas varje helg! =)







Dante 2månader och 1dag!!



2Månader..

Igår blev Dante 2 månader..
Tiden går så otroligt fort, hinner knappt med. Nu är han en riktig glad-skit som är mest hela tiden nöjd med sitt liv. Men han har vi även sina stunder då inte livet alls är bra, han har fortfarande magknip och är jättegasig.






Mysig dag i solen!



Alfons i solen!

Idag så har jag och barnen varit nere hos Cicci och Tomas och myst i solen.
Vi gick ner dit vid tio tiden och blev hämtade av Peter vid två då han kom från jobbet. Vi satt ute i solen hela tiden och det både känns och syns kan jag lova. Det stramar, imorgon ska jag använda solskydd..

Ikväll har vi efter middagen gick vi ut och skottade lite i snön så den smälter fortare! Tova sprang och busade, det var sån underbar kväll!

nu kom jag precis hem från en prommis.. skönt. men det var ljust när jag gick och mörk när jag kom hem så jag tyckte de var lite otäckt på slutet..


Tova sprang runt och tvättade allt med en vattenflaska.


Tova ville åka fyrhjuling.. Snälla tomas.


Tröttisar!!




Peter och Dante sover!
Ni ska höra hur Peter snarkar jag förstår inte att Dante kan sova där. Men Tova har alltid sovit som en stock bredvid Peter och Dante verkar också gilla det.. =)





Underbar helg!!


Våran stora lillebror!!


Helgen som var har varit jättebra!

Ifredags så var Peter ledig med oss riktigt skönt!
På morron var Peter och Tova in till stan med Volvon som skulle på service, tråkigt, 3600kr i sjön!!!
Dante och jag fick sovmorgon till 8,30! =)
Sedan var jag ner till Hårizånt och gjorde en ansiktsbehandling, när jag kom hem såg jag ut som en skadad tomat men det var så otroligt skönt och nu känns huden jättebra! Synd bara att jag har en massa små kveser på hakan. Men det är ju insidans spegel så jag kanske måste göra nåt åt det! :/
Fredagens avslutades med Talang och fruktsallad!

Lördagen började med tjat från tova! "När ska jag åka?" "När kommer mormor och morfar?".
Tova hade bestämt med mamma och pappa i veckan att hon skulle få åka med dom till Armsjön och sova där så det var det första hon tänkte på när hon vaknade. Kl 11 kom pappa och hämtade henne. Peter, jag och Dante hade det bara lugnt på eftermiddagen, gick en prommis och myste. Solen tittade fram på eftermiddagen. Vart middag hos Bettan och Åke. Och en lugnt kväll framför tvn.

Söndagen bjöd på underbar soool! Den är efterlängtad!
Peter och Jag fick sovmorgon då våran lilla Dante är en sjusovare! Han har fått i in en rutin med sovningen nu. Han somnar mellan 8-9 på kvällen vaknar vid 5-6 och äter om somnar om direkt till 8-9 hur skönt som hellst. Men det kan ju vända också men så länge det varar är vi nöjd..
Vid elva kom Stefan och Marie så vi gick ut och gick med dom. Vart en sväng till Bommen och Nordljus, men ingen shopping! På eftermiddagen njöt vi ute på altan i solen! Tova åkte till Birsta med farmor och John, som kollde på Bananer i Pyjamas.
Middag åt vi hos Per och Anna, Kina mat från Cherry Wok på Sveavägen, Supergott!!






Marie och Peter


Fredagsmys!!


Tandborstning innan vi åkte från Anna och Per.






Gladisar!!



I eftermiddag gick vi ner till Bommen och bytte trisslotterna och Tovas tialott som det var vinst på.
Tova och Dante fick varsin lott av Ester och Rune i påskpresent och Tova vann på sin så hon ville gå och få en ny idag. Vi köpte även potatis så vi gick sedan hem och gjorde korv och potatis. Vi har sugen på fika på fika främmande så Tova ringde och bjöd hit Ester, Rune och Ante så dom kom efter en stund. När vi precis fikat klart så kom Per, Anna och John. Så det vart mera fika! Tova var jätteglad och uppspelt när det var så många här. Få är det alltid här, antingen är vi själva eller så kommer alla!! =)

När Tova skulle gå och lägga sig på läste Anna bok för henne så hon var nöjd!
Nu ikväll har Peter och jag som alla andra kvällar bara slappat framför tv och det blir väl också som vanligt att vi går och lägger oss tidigt! =)



God natt!


Fika främmande!




Idag fick Dante och jag främmande mitt på dagen.
Emma och hennes Alice och Therese med lilla Nellie. Dante sov ute i vagne när dom kom men vaknade efter en stund. Han var då vaken en liten stund och sen somnade han i vagnen igen fast då inne. Han har kommit in i något sovperiod nu han måste sova mest hela tiden annars gnäller han.
Dante fick jättefina kläder av dom, en pyjamas och body och byxa. Vi fikade och pratade mest barn som det naturlig blir när vi alla tre har småttingar. Alice och Nellie är så otroligt söta. Alice är ett litet busfrö, hela tiden på språng och stora busiga ögen. Nellie var en av de finaste bebisar jag sett så himla slät och fin, hon flinade mest hela tiden. =)

Dom åkte hem vid två tiden då flickorna var trötta och ville sova i bilen!

Tack för trevligt sällskap, ni får gärna göra om det! =)


En riktig sötnos!


Busunge! =)


Sista åkningen!!





I eftermiddagen var vi ner till Armsjön för att hämta hem skotern.
Peter slutade kl 13 så han hämtade Tova på vägen hem så slapp jag dra ut vagnen i det slaskiga vädret. Deprimerande väder, nu vill jag har vår och strålande sol!!

Innan dom lastade skotern så åkte Tova och Peter på en sista sväng, dom är båda lika ledsen över att säsongen är slut! =) Kan tyärr inte säga detsamma, jag är inte så impad av skoteråkning. Dante och jag stannade inne i stugan med mamma istället. När dom kom tillbaka så ät vi innan vi åkte hem.

Ikväll har vi bara varit hemma och kollat på tv. Tova och Dante sover sedan kl 20 och nu ska Peter och jag också gå och lägga oss. Blir tidiga kvällar när Peter börjar 5, men jag klagar inte! Är glad så länge Dante somnar tidigt på kvällen. Det kommer med all säkerhet bli senare kvällar framöver.. =)


Tova skoterklädd!



Påsken!




Grillning ute på holmarna.

Nu är det vardag igen och påsken är slut. Vi har haft det så himla lugnt och skönt i helgen, vi har varit nere i Armsjön från fredag till söndag. Mamma och pappa var såklart också där men även Cicci och Tomas med barn och Peter Christin och Arvid. Cicci och Tomas hade dragit ner husvagnen så dom bodde ute i den och Peter och Christin både ute i rummet i garaget. Vi gick sova i mamma och pappas sovrum så vi skulle få plats med vagnen. Dante har varit hur snäll och charmig som hellst. Tova har också varit snäll hon har lekt jättemycket med Ellen och Elsa. Hon har fått sova inne hos mamma och pappa, vilket har varit skönt för oss.. Jag sover jättedåligt bredvid henne, hon klänger och sparkar hela natten!

På påskafton åt vi som vanligt påskmiddag med en massa gott! Som ett helt julbord eller påskbord! =)
Tova fick godis av påskharen så hon var supernöjd.

På söndagen åkte vi in och grattade Stefan på sin födelsedag. Han fick en blomma och en överraskning som han ska få den 8:e maj kl 16:00! Spännande va Stefan?? =) Om du inte blir nöjd kan du göra som dom, fast på Peter! Hihi!

På kvällen fick vi middag hos Bettan och åke. Gott som vanligt!

Igår på annandag påsk jobbade Peter och jag och barnen var först till Bettan och Åke sedan blev vi bjudna på middag hos Anna och Per. Det var så lugnt på Peters jobba så han kunde sluta tidiagre så han kom precis till middagen..


Tova och hennes "bröder".


Bettan, Ante och Anna.




Efter maten vart det fika!!



Tack allihopa för en underbar påskhelg!!





....




Dessa två små varelser göra mej totalt lycklig!!





sötnos!




Denna sötnos skickade vi till dagis idag! (Hade tyvärr inget rött läppstift, men det fick funka ialla fall.)
Tova som alltid är glad över att få gå till dagis var HELT överlycklig idag så hon var så här fin. Hon ville absolut att jag skulle fota henne! Hihi




RSS 2.0