Måndag igen då!!

Idag är jag ju som sagt ledig med Tova och Dante.
Våran dag började kl 5,30 med välling till lillebror som somnade om till 6!! Men jag tjurade på och klev inte upp förrän kl 7, men dante levde rövare i sängen!

Vi höll på och grejjade här hemma på förmiddagen sedan åkte vi in till stan. Vi började med att gå på stadium och Tova fick prova ut en annan storlek på jackan och skidbyxorna som jag sen var ut på birsta och bytte.
Efter stadium gick vi och köpte med oss mat som vi åt tillsammans med Linda och Jessica på jobbet. Var även upp och hälsade på Cicci och mamma. Tova ville absolut stanna med mamma så Dante och jag fick åka själva!!

Vi började med stadium i birsta och sen hem.
Middagen fick vi nere hos mamma och pappa, Alfons var också där. Elsa har kalas där hemma så Alfons fick inte vara hemma! :)
Så himla roligt att se Dante och Alfons tillsammans dom gillar verkligen varandra!

Världens sötaste småpojkar!! :)


Söndag!

Imorse så vart det en långprommis runt Nyland, riktigt skönt men var varmare än jag trodde innan så jag hade för mycket kläder!!

Sedan på eftermiddagen var det affärer med Maria, vi var bl.a. på Dollarstore! Jag var inte på handlingshumör, stod mest med vagnen och kollade på folk medans Maria sprang runt! Jag kände mig som en pappa som hatar att gå på affärer!! Haha!

Sen när jag kom hem så kom mina älsklingar! Så himla underbart att dom är hemma igen. Vi fick fika främmande av mamma och pappa. Sen kom Ellen Elsa o Cicci en sväng och hälsade på!

Imorgon och på tisdag är vi lediga tillsammans då dagis är stängt! Blir en sväng in på jobbet imorgon, kan inte vara ifrån jobbet! ;)

Så här trött är jag nu! ;) måste ha blivit nåt när man flyttat klockan är tröttare än vanligt!
God natt och Sov gott 


Jag kan inte sova!!!

Jag vaknade 7,15 och kollade på klockan, blir så less! Tänkte jag skulle sova länge idag så jag är pigg när Tova o Dante kommer ieftermiddag. Men 7,15 då var ju klockan i alla fall 8,16. Lite ok ändå! Men det är så typiskt mig att vakna tidigt om jag har möjlighet att sova ut. Men jag tänker ligga här och tjura på :)

Igår kväll var jag till Maria och surrade och kollade på film, Crazy stupid Love, riktigt bra film!! Men det var ingen text så jag som är dålig på engelska fattade inte alla skämt! Haha. Men det kanske är det som är grejjen att kolla på film utan text och bli bättre! ;) jag vill ju åka till New York och vore ju bra då och kunna prata lite! :) nä men så himla dålig är jag väl inte jag är bara osäker men håller på att bli bättre på det!!

Åter till Maria  jag är så himla glad att jag har henne. Hon och jag har varit kompisar sen vi gick i tvåan. Vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans, varit på språkresa till Malta. Tanken var då att jag iaf skulle bli bättre på engelska men lärde mig ingenting men hade sjukt roligt. Vi har skitit i balen och åkt till stockholm istället! :) varit till fjällen. Finns hur mycket som hellst!!
Alla gånger vi bara varit med varann och inte gjort nånting!! Låter tråkigt kanske men grejjen med Maria är att man kan vara sig själv. Jag har varit så himla mycket hemma hos Maria så jag känner mig hemma där på nåt sätt! Hela familjen är supergullig!!

Finns ingen som jag kan säga allting till som till Maria. Finns ingen jag vågar vara så ärlig mot. Maria är världens bästa stöd i allt! Jag vänder mig alltid till henne med mina problem men även annars också! Hoppas det är ok vännen?! ;)

Du världens finaste människa Maria, jag är så himla glad som har dig!!

Jag och Marias Alma!


Mina älskade småhjärtan!!



Jättekonstig bild, men jag gillar den på nåt sätt. Vi tokbusade! :)


Saknar mina älsklingar nu nåt så otroligt!
Men jag är så himla glad ända att allt löst sig så himla bra.
Peter och jag är vänner och barnen stortrivs i hans nya lägenhet och mår jättebra när dom är här hos mig.
Är helt övertygad om att detta är det allra bästa för oss alla fyra. Visst barnen kommer att växa upp med skilda föräldrar men två mycket lyckliga föräldrar som mår bra. Och inte i en miljö med bara en massa bråk och tjaffs. Vet att det här är tusen gånger bättre än att ha två föräldrar som bor tillsammans men inte har det som en familj ska ha. Lugn och trygghet. Det kommer våra barn nu får på två olika håll.


    

Mamma ÄLSKAR er mina små busmonster! ;)





En del av lördagen!



Imorse klev jag upp vid sju och åkte till stan, var superfint väder så det vart en prommis.
Men jag ångrade mig efter att jag gått ett tag, det var super half på asfalten så jag gick och spände mig och fick gå på kanten där det gick.

Sedan jobbade jag till 12,45 och efter det var jag en sväng på stan.
Jag har gått ett tag nu och funderat på vad jag ska köpa för skiddress till Tova och nu hittade jag en på Stadium som jag tyckte om på nåt sett. Vet inte om den är ful eller snygg?! Det får lilla madame avgöra när hon ser den. Längtar så himla mycket tills dom kommer imorgon. Roligt att handla till henne för hon blir alltid så himla glad.

Nu har jag inte gjort nåt speciellt, ätit middag och eldat som är stående här nu.
Påhittiga Peli åt gulaschsoppa på burk, uppvärmd i micro.
Allt är värdelös när man är själv!!!
Men man vänjer sig väl eller så inte?! Hoppas att jag inte kommer behöva det.

Nu ska jag åka till världens bästa Maria och Alma ♥♥♥


Blir det där bra i skidbacken?! Fult eller fint?





Allt jag gör....

...gör jag med en sjukt jobbig saknad!!
....


Fredag!

Jag lever!! Har varit dålig men mår bättre nu.

Idag har jag bara slöat, sov till halv tolv fram och tillbaka iaf, vaknat och somnat! Klev upp och la mig i soffan lyssnade på musik och sedan såg jag en film jag lånat av Maria. Så otroligt fin film, jag grät flera gånger och på slutet fanns det inget stopp på mig!! Jag grinade och grinade, rätt skönt faktiskt! Sån kärlek önskar jag alla! 

Sedan åkte jag ner till mamma och pappa där jag vart bjuden på middag! Fisk, skönt för magen!
Sedan åkte jag ner till Micke o familj där vart det Idol och karra, inte skönt för magen!! :) men himla gott dock!!

Nu ligger jag i sängen och ska släcka och sova. jag jobbar imorgon och tänkte åka in tidigare och träna eller gå en prommis, vädret bestämmer!!

Godnatt!!

Mammas mat!!


Måndag!!

..
Imorse vaknade jag med en känsla av att det skulle bli en bra dag!! Och det stämde, har varit en riktigt bra dag. Började 9,15 men åkte in med pappa vid halv åtta för att slippa ta min bil utan vinterdäck, det är nog ingen fara men passade bra då vi båda slutade 17.

Sen jag kom hem har jag faktiskt städat och varit ute och gått!! Skönt att gå när det är mörk, tidigare har jag inte kunnat göra det då jag varit så mörkis men nu har jag ett skönt lugn och är inte alls rädd!! Sen kom Cicci och Tomas och hjälpte mig med vinterdäcken så nu sitter dom på, Tack snälla Tomas!!
Sen dom åkt har jag bara slökollat på tv och nu ligger jag i sängen och ska sova. Men ändå en bättre kväll än många andra! ;)

Godnatt!

Skönt att gå själv och när det är mörkt!!


Saknaden är total...

...så otroligt jobbigt!!


Skön söndag!


Imorse tog jag sovmorgon och sov till 10,30 utan att vakna innan, det hör inte till vanligheten för att vara mig. Kan kanske bero på att jag var ute och åkte vid 2,30, var och hämtade Cicci o Tomas som var ute på krogen. Jag hade nattligt sällskap av Ester, härligt med sällskap i sängen! ;) Ester är Cicci o Tomas hund!! :)

Idag har jag varit på birsta med mamma o pappa. Jag shoppade en del. Skor till mig, Tova o Dante och en jacka till Tova. Var ner förut till Peter med sakerna, Tova vart jättenöjd!!
Nu längtar jag efter lite kyla så jag kan ha mina nya skor! Eller nej förresten det hör inget som det dröjer lite.

Sedan vi ikväll har jag bara suttit här i soffan med datorn i knät, ska det vara så sjukt svårt att göra nån nytta??!!
Men men får göra det nån annan dag då!!

Nu ska jag duscha och sen krypa ner. Början tidigt imorgon sedan kväll resten av veckan, jobbar ju så då jag inte har barnen! Riktigt bra!

Godnatt 

Jag och världens bästa pappa!!


Årets regionsträff



Jossan, Ida och Paula!!

Ifredags var vi i väg på årets regiosnträff med jobbet.
Vi var på Söråkersherrgård. Var skeptisk innan på stället men det var verkligen jättefint och vart superbra. Rummen var helt okej och maten var god. Men middagen på fredagen skippade jag, jag var mer sugen på drickat! ;) Jag kan inte äta sådär sent och jag ska festa, jag är inte sugen på mat då.

Vi åkte dit vid tolv på fredagen och hade lite aktiviteter så på eftermiddagen.
Sedan som det roliga, egentid!! :) Vi gjorde oss i ordning och satt och drack. Sedan var det middag och sen disco. Kvällen var hur kul som hellst, Jessica och jag höll ut till 3. Kan säga att jag mådde inte alltför bra dagen efter. Då skulle vi vara igång igen kl 8,30 och slutade kl 12. DÅ vart det raka vägen hem efter ett litet stopp! ;) Mådde pyton.


Emma Jessica och jag!


Emma, Abbas och Kim




Anki


Emma


Per


Abbas var på hugget!! haha


Jonas, erik och Alex


Kvällens vinnare, Jocke!!


Jossan och hennes team vann teamtävlingen!


Jag och Jessica försökte så till en bild, men lyckades inte riktigt! haha


Sedan var det soffan hela dagen, sov och kollade på tv om vart annat. Åt en pizza liggandes i soffan.

På Kvällen kom Alma, Ofelia & Maria och gjorde mig sällskap. Då vart det karra och cola!!


Ofelia


Har besök av Maria och sötaste Alma!! Dom ...

img_9290 (MMS)

Har besök av Maria och sötaste Alma!! Dom räddar min kväll!


Tisdag!

.
Trött jag blir att hostan inte ger sig!! Jag har riktigt ont i halsen och nu när jag hostar så gör det ont! Men är pigg, vägrar bli sjuk!

Jag var ute och gick imorse och kan säga att jag kände mig absolut inte frisk. Vart helt slut. Jag gick och mötte Maria och Alma. Vi gick till kondis i Bommen och åt lunch, mysigt!! Maria och jag fick surra och gumman sov.

Jag började jobba 13,30 till 21,15!
Pappa hjälpte mig med barnen. Tomas och Cicci hade hämtat gom tidigare på dagis! Vad gjorde jag utan alla runt mig! Tack alla ni! 

Världens finaste Alma!! hemsk kvalité på bilderna!


Måndag!




.. Jaha, då var det måndag och vardag igen!

I Helgen har jag jobbat båda dagarna, lördagen gick bra att jobba men söndagen var seg. Vaknade med hosta och halsont!! Nu mår jag lite bättre men hostan är fortfarande jobbig. På lördagen var Tova o Dante hos Bettan och Åke och på söndagen hos mamma och pappa. Dom fick följe med till Micke och Line på kalas för Hannes. Jag får åka dit en annan dag.

Idag har varit som dom flesta dagarna, upp tidigt, fixa mig och barnen iordning, jobb, lunch och sen jobb igen! :) Idag fick jag åka med pappa hem och vi stannade och handlade lite innan jag hämtade småttingarna! Sedan vart det kyckling och ris till middag. Testade 3 minuters ris för första gången och det var riktigt ok. Barnen åt som tokar, ris är en favvo!! :) sedan gick Tova till sina bästisar som vanligt en liten stund.
Jag lekte med dante och sen nattade jag han, gick fort som vanligt. Tova & Dante är båda två hur snälla som helst nu! Efter en stund kom pappa tillbaka med Tova då var det lite tv då hon somnade i soffan.

Nu ligger jag och gruvar mig för att gå ner i källaren och hämta tvätten!! Är mörkis!! Såg på Det okända på tv men var tvungen att byta. Efter att jag vågat mig ner i källaren blir det en dusch sedan tror jag att jag ska gå och sova!!

Godnatt!

image description
Tröttis!!

image description

image description

image description

Nu redan lördag! ;)


Redan fredag!

:)
Veckorna går så otroligt fort, nästan lite skrämmande!!
Den här fredagen började vid 6 för oss dante ville kliva upp då men vi låg till 7!!

Jag jobbade eftermiddag idag men lämnade barnen på dagis på förmiddagen. Jag kan ibland få dåligt samvete av att jag gör så, men jag vet att dom vill dit och jag behöver det extra mycket nu! Jag tog en prommis runt västbo riktigt kallt men skönt. Sedan vart det inte så mycket mer innan jag var på väg in till jobbet! :)

Har varit seg idag, kändes förut som jag höll på att få feber men det gav sig! Vill inte bli sjuk.

Nu ska jag ta och hänga tvätt och städa lite, känner mig rastlös så det får bli lite sånt! Musik ikväll står Johnny Cash för :) blir inte så högt då Peli har spelat sönder högtalarna :((

Godnatt 

Tidigare idag!


Godmorgon!!

Godmorgon!!

Idag fick jag sovmorgon till 7, Dante har sovit till 7 nu i två dagar hoppas det är hans nya vana!! Jag är inte så sugen att vaknat före 6 som det har varit tidigare. Men han går ju och lägger sug vid halv sju! Igår hämtade pappa dom på dagis då jag jobbade kväll. Så när jag kom hem kl 21,30. Satt mamma och pappa i soffan och barnen sov i sina sängar. Dom var kvar en stund så vi satt och pratade sedan när dom åkte gick jag och la mig, var helt slut men nu är jag riktigt pigg!! Skönt! Har drömt så jag minns, det är sällan. Drömde fina drömmar 
Tack snälla ni för hjälpen igår! Blir samma sak ikväll då jag också jobbar kväll.

Ha en bra dag!!
Det ska jag ha ;)


Mitt livs glädje!


Det är dess små filurer! :)



Vi gick upp till skogen och plockade lingonris som vi imorgon ska dekorera våran krans ovanför vardagsrummsbordet.
Tova ska få vara med och fixa det och som somnade förut i soffan så det får bli imorgon.
Både Tova och Dante älskar att vara ute och allra helst i skogen. Dante gick runt till en början men ville sedan sitta i vagnen. Sedan när vi kom hem så vägrade Dante först att kliva ur vagenen och sedan ville han absolut inte gå in. Men väl inne så vart han nöjd.






Tisdag



Jag har insett att jag älskar hösten. SÅ otroligt fint!

Idag har jag varit ledig.
Jag har varit ledig för att jag jobbar till helgen, känns lite sådär om jag ska vara ärlig. Men ändå skönt att vara ledig en dag mitt i veckan. Hade tid hos tandläkaren så det passade bra.
Jag vaknade vid nio, skönt att kunna vakna av sig själv ingen klocka som ringer eller nåt barn som ropar! :)

Jag klev inte upp förrän vid tio så jag gick ut på en prommis, underbart väder 6 grader och strålande sol. Blåste kanske lite för mycket som det var ändå skönt.
Sedan åkte jag in mot stan för först en sväng in på jobbet och sedan gick jag upp till tandläkaren. Där gick det jättebra fick beröm för mina tänder och inga hål. Både jag och plånboken vart glad. =) Finns det nåt tristare att lägga pengarna på än tandläkaren?!!

Eftermiddagen var lugn, jag åkte hem och satte mig i solen på altanen. Drack kaffe och bara njöt!!
Vid fem kom barnen, dom ska vara hos mig nu i 1,5 vecka då Peter ska till Prag.
Synd bara att jag jobbar helgen men så hjälper Bettan och Åke till.

Nu blir det inte så mycket mera för idag. Ska hänga tvätt och snart krypa ner.
Godnatt ♥


Sitter på altanen och njuter av höstsolen!...

img_8149 (MMS)

Sitter på altanen och njuter av höstsolen!! Så otroligt skönt. Kaffe, sol och musik i öronen! 


helgen!!



Lördagen började med sovmorgon tills mamma skicka ett sms och väckte mig! :)
Jag vaknar av minsta lilla nu.
Det var superskönt väder så jag åkte till Maria så vi tog en prommis med Alma och hundarna.

Efter det följde jag med mamma och pappa till Hassela där Cicci och Tomas har sin husvagn. Dom skulle dit med möbler till modulen. Sedan åkte jag med dom tillbaka till Armis där jag sov över, ville egentligen men jag hade inget för mig. Jag var sjukttrött och somnade i fotöljen vid halv åtta sedan vaknade jag till vid nio och gick och la mig. Vaknade i morse men huvudvärk och konstig känsla i kroppen. Men sen sov jag till typ 12,30 och då mådde jag bättre. Var rätt ett tag att jag skulle blir sjuk så jag inte skulle kunna jobba imorgon men nu känns det bra, så det blir jobb!! Bra!! :)

Micke och Line och grabbarna kom ner och hälsade på så jag passade på att åka med dom hem.
När jag kom hem tänkte jag att jag skulle städa och grejja finns mycket jag skulle behöva göra, putsa fönster, rensa garderoberna, jag skulle kunna rabbla upp mycket som helst. Men gjorde ingenting bara lyssnade på musik och eldade :)

Men jag har ialla fall gått på en prommis innan det vart mörkt. Det var såklart Lasse som fick följa med ;)

Nu blir det mys i soffan! Synd bara att jag måste sitta när själv! ;)

God kväll ♥




Höstfint hos mormor!

img_8937 (MMS)

Höstfint hos mormor!


Älskade älskade Lasse


I fredags kväll hörde jag det alldra finaste man kan höra!

Maria och jag var upp till Umeå och lyssnade på Lasse, vi åkte vid tre och var hemma igen vid 01 på natten. Resan gick hur bra som helst vi surrade och lyssnade på såklart Lasse så det kändes inte alls långt!
Han spelade på Idunteatern och det var nåt så sjukt bra, helt klart bästa konserten med honom. Vet inte om jag känner så för att den är färskaste men jag satt där och bara njöt. Satt i bilen och funderade på hur många gånger vi sett honom, måsta vara minst 10 ggr. Mitt i allt kände jag att det var nog bland det bästa jag varit med om.

Vi hade köpt biljetter för länge sen och när vi kollade på biljetterna så stod det Orkesterdike rad 101. Oj 101 tänkte vi det är nos långt bak. Men vi hamnade allra längst fram. Satt på extra uppsatta stolar!! =) När jag sträckte ut benen så tog dom i scenen. Kan lova att vi SÅG lasse!
Det var mörkt i lokalen men lamperna som lyste på Lasse lyste också på oss. =) Han kollade ner på oss flera gånger, kanske inte bara på oss men det låtsade vi! ;) Jag satt där och kände mig som 14 år och var helt lycklig det kändes helt sjukt i hjärtat. Jag kände mig kär och känner så än...känns undetbart!!! ;)

Hela konserten var jättefin. Det var Lasse, Johan Persson på piano, en tjej på cello och en tjej som spelade trumpet och olika slagverk. Så otroligt fint!!

Många må ha en massa åsiker om honom men jag ÄLSKAR min Lasse! ;)

Syns dåligt på bilderna hur nära vi egentligen sitter!! haha!






På prommis med Maria, Alma, Bellan och ofe...

img_6931 (MMS)

På prommis med Maria, Alma, Bellan och ofelia!! Superskönt!!


Jag och tova o Dante är på Lottas och fika...

img_1080 (MMS)

Jag och tova o Dante är på Lottas och fikar. Gått ner i underbart men lite väl blåsigt väder! :) här leks det i lekhörnan!


Torsdag!


Idag har varit en vanlig dag för en ensamstående två barnsmamma, en mycket stolt sådann! Låter nästan lite tragiskt men jag tänkte inte förbli det förevigt ;)

Våran dag började redan kl 5,15 så dante o Tova behagade att vakna! Jag har kvällströtta morgonpigga små liv  Efter att jag insett att det inte gick att få dom att somna om så accepterade jag att det var dag och dom kom över till min säng. Där vart det mys och brottning om vartannat! :) dante är i en jobbig ålder nu mot Tova. Ena stunden kramas han men det kan vända direkt och han ger sig på henne!! Hon grinar och blir ledsen medans han sitter och skrattar! Jobbigt, men skönt att det går över! Hoppas på snart.

Jag lämnade dom på dagis vid sju och kunde åka lugn in till stan, skönt att slippa stressa!

Dagen på jobbet var ovanligt tråkig, ringde mycket och jag var inte på nåt humör. Tur att tiden gick rätt fort!!
Men mitt humör blev på topp då jag kom på dagis, Dante skrek av lycka och Tova var även hon jätteglad.

Efter mat så var det dax för gympa för Tova och under tiden så åkte jag och Dante och köpte varsinn sån hel mysdress hos Tina. Tova har velat ha en sån länge men jag har tyckt dom varit så fula men nu köpte jag tillslut en! Tova vart överlycklig! :)

Nu blir det slapp i soffan med mysmusik  och en massa drömmar
;)

Vy från soffan :)


En underbar onsdag!

:)
Idag har det varit underbart väder, strålande sol och härlig höstluft!! Har jobbar 7,45-15,30 som vanligt när jag har barnen. Perfekt att jag kan jobba så! Och mera kvällar när jag inte har dom!

Eftermiddagen har varit lugn, jag hade förberett mat så det var bara att värma grytan och fixa potatis. Barnen är jättesnälla båda två, vi åt och sen lite lek och filmen Rio, supergullig! Jag gick och ta Dante kl 18,15 och han somnade direkt! Tova hade en kompis här och när jag var inne och la han så skulle dom kolla på filmen. När jag kom ut så satt Tova och sov och Jenny kollade på filmen! Hihi! Jag försökte väcka tova men det gick inte så jag fick skicka hem Jenny!! :) Jag har kvällströtta barn.

Så ikväll blir det slapp i soffan och tvtittning! Sen tidig kväll så det blir ny dag! ;)

trött sötnos!!


Jag saknar och längtar efter dig! 

Längtar hela tiden tills nästa gång vi ses! ;)


Kort arbetsdag, vårdcentralen & ALMA!! ;)

Idag mitt på dagen ringde dom från dagis, Tova var dålig!
Jag hade precis hunnit haft min lunch klart då jag var tvungen att åka. Tova hade i natten tills idag blåskatarr hade jätteont och fick sitta på toaletten mycket. Men imorse så var det bra hon sa att hon kände inget så hon fick gå på dagis. Men efter att hon råkat kissa på sig och hade ont så ringde dagis till mig. Jag ringde till Vårdcentralen så vi fick komma dit och lämna ett kissprov men det visade inget fel, skönt! Nu är hon jättepigg och har inget ont så blir det inget mera så blir det dagis imorgon igen!

Efter VC var vi till Patrik Maria och lilla Alma. Tova hade inte träffat henne och jag längtade! ;) lillebror var kvar på dagis medans vi var på Vc så fick träffa dom i lugn o ro!
Men jag måste få skryta lite, Tova är nog världens duktigaste lilla tjej!! Hon var superduktig hos doktorn. Hon var frammåt, pratade för sig, sa inget så han klämde och kände och var superartig. Jag var och är världens stoltaste mamma! ;)

Nu ligger jag på sängen och slappar, dante sover och Tova är nere hos mamma och pappa! Hennes bästisar!! ;)

 sötaste lilla Alma 


Måndags kväll!!

Idag efter jobbet så hämtade jag barnen direkt och sedan åkte vi till mamma och pappa och fick middag!! Trevligt med sällskap och lagad middag. Barnen var jätteglada för att vara få vara där!

Nu ikväll är Cicci här och kollar på tv med mig. Hon kom och väckte mig vid halv åtta, då hade Tova och jag somnat i soffan! Haha!! Tur att hon kom så jag inte sov bort hela kvällen! 

Imorgon är det jobb och dagis igen, barnen trivs jättebra på dagis och jag trivs på jobbet 
Skönt att det går bra med allt. Tova är supersnäll nu för tiden. Ett tag var hon hopplös men det har vänt! Äntligen!! Hoppas detta håller i sig länge!




Nu är mina två små hjärtan hos mig igen! Det firade jag och Tova igår med glass när dante somnat!  har längtat så otroligt efter dom! Det är jobbigt att längta! 


Kanske inte så himla smart?! 

Häller man i sig 1,5 flaska vin så får man skylla sig själv hur man mår så här dagen efter!! Men vi hade trevligt jag o jag och mina flaskor. ;) Vi spelade tokhög musik och dansade!! Tragiskt?! Det skiter jag faktiskt i!!

Så idag blir det liggläge i soffan, har fått i mig 2st Alvedon Cola och lite glass. Ska sova lite nu så mår jag nog sen som det prinsessa som jag egentligen är!! Eller hur?! 

Hej så länge! 


Världens finaste lilla Alma!


Idag har jag och mamma varit på birsta och shoppat lite, alltid roligt!! Är så glad att jag har mamma, ett underbart stöd och en underbar vän! 

Sen åkte jag och myste lite på Alma! Så otroligt söt, lite sugen blir man allt ;) men nu har jag mina två små och jag vill inte ha fler. Säger jag så till nån så får jag alltid höra " man ska aldrig säga aldrig" så den som lever så se ;)

Efter Alma-mys åkte jag hem och klippte gräsmattan, hoppas att det var sista gången för det här året!

Nu sitter jag i soffan som det flesta andra kvällar :) lyssnar på musik och dricker te och äter macka. Vägrar matlagning när jag är själv! Imorgon ska jag laga en massa mat tills mina små älsklingar kommer på kvällen!! Skönt att ha det gjort tills i veckan, skönt att det finns färdiglagat när vi kommer hem trötta efter jobb och dagis.


RSS 2.0