Uggla


Älskar mitt nya skal, blir glad varje gång jag ser det ;)

Sötnosar!!
Dom skickade en puss till Tova o mig när vi var på innebandy. :) 


Älskar min familj!!

Igår kom Jörgen och Maja upp. Maja skulle egentligen inte med men ångrade sig o följde med ändå. Barnen och jag vart jätteglada!!!Dante och Jörgen skickade bild till Tova och mig då vi var på innebandy i morse. Vi åkte bara vi två då det var tidig samling i matfors kl 8:00Kalas för Jacob
Idag har vi varit nere i Armis o grattat Jacob. Jacob o Line hade gjort en helt otrolig tårta, finaste jag sett o otroligt god!

Innan fikat var vi ute o busade och åkte skoter. Barnen hade längrat efter det! Det är ju verkligen kul, det tyckte även mamman. 
Våran lördag.Vi började med att åka på Mio och bara kika. Roligt att börja kolla nu när Jörgen köpt ny lägenhet och det kommer behövas lite nya möbler. 
Efter det åkte vi upp till mig och hämtade lite små grejor som vi piffat lite med i lägenheten så den blir fin till mäklaren som ska sälja Jörgens lägenget kommer imorgon. 

Efter lite piff åt vi smörgåstårta med kyckling, bacon och soltorkad tomat, god med inget mera än så. Kommer inte göra den igen :)


Vid åtta gick vi o hälsade på Marie & Rönken, vi vinglade hem vid 01. Eller jag gick rätt bra men Jörgen vinglade på och surrade i ett! :) sötnos! 
Vi hade supertrevligt!!

Torsdag!Ikväll har jag varit med världens bästa kompis ❤️ 
Maria hämtade upp mig i kvissle efter jobbet, så åkte vi hem till henne.
Vi åt supergod sallad och surrade. Sånt behövs!!
När jag kom hem var det bara att byta om och gå ut o skotta. Har kommit mycket snö nu på några dagar. Motionen är det ända positiva med att måsta skotta annars vill jag bara kräkas på det. Tur att jag är sån stark kvinna som reder sig själv ;)

Nu blir det inget mera ikväll än tv i sängen, imorgon ringer klockan tidigt för jobb och sen tåg till hudik. Vill slippa åka bil i denna halka som är nu
Gonatt!

Inte Maria men dock hennes o min Alma ❤️Stiftelsen!!I lördags var Jörgen och jag på stiftelsen på sporthallen! Vi lämnade barnen hos mamma och pappa och åkte in o käkade innan. Ulf Nilsson var förband, var lite skeptiskt till honom först men han var riktigt bra! Men stiftelsen var helt grymma!! Så sjukt bra. Bättre än jag kunnat tro, jag är helt såld!

När vi kom hem vid tolv hade Maja gått hem hit och väntat på oss. Gullmaja gjorde fika åt oss som vi åt i sängen! Jag var då tesugen så hon överraskade oss med det. Duktiga tovisen!!I lördags var Tova och tog hål i sina öron :)
Hon sa inte ett pip utan vet bara ihop, dom tog ett i taget så jag var rädd att hon inte ville ta i det andra men det hade gått jättebra!!
Stor tjej nu ❤️Våran nyårsafton!!Vi firade våran nyårsafton ute på skäret i stocka hos Patrik o Sandra. Anton, Erika o Linn var oxå med. 

Vi kom dit vid halv sju, Patrik o Sandra hade gjort jättefint o bjöd på supergod bål. :) maten var så himla god!!

Tolvslaget firade vi borta i hamnen i Stocka, vi gick dit med facklor. 
Supermysigt, var mycket folk där o fina raketer.
Så nu är det 2014 helt otroligt var fort tider går ;)

Tack alla för en jättetrevlig nyårsafton!RSS 2.0