nu ar vi antligen har!!!


Nu sitter vi pa varat hotell!! Det ar hur skont som helst har!

Resan gick sa otroligt bra vi har varldens snallaste tjej. Pa taget ner kraktes hon lite av aksjuka men annars gick det bra. Pa arlanda sov hon tills vi skulle kliva pa planet. Forsta etappen ner till Sharja sov hon hela tiden i 5 timmar. I sharja hann vi inte mer an av planet sa var det dax att stiga pa igen. Snacka om acklig flygplats dom rokte inne och det var en massa skumma araber som gick runt och glodde!!
Nasta etapp som var ca 6 timmar sov hon forsta tre timmarna sedan var hon vaken, vi at pysslade och myste. Hon var sa himla snall inget problem alls. Nar vi landade slappte allt for mej sa tararna kom. Jag var sjukt nervos for denna resa ner hit. Nar vi kom fram till hotellet stod bade mamma och pappa och Ake och Bettan och vantade pa oss!

Som alltid nar jag kommer till ett nytt stalle vill jag hem och det kanns jattejobbigt och sa vart det igar ocksa nar vi skulle sova.
Jag log i sangen och kunde inte sova men idag kanns det hur bra som hellst! idag har vi varit vid poolen hela dan. Tova verkligen alskar att bada och busa. Ikvall har vi varit ute och atit allihopa och sedan gick vi en svang langs strandpromenaden! Tova somnade i vagnen da sa vi gick upp till Bettan och Ake och fikade lite innan vi nu ska snart ga och lagga oss!! Klockan ar halv elva har nu!!

Det far bli allt sa lange, kommer bilder imorgon.
Ha det bra dar hemma!
Kram
Peter, Petra och en sovande Tova!! :)


nu är det nära!!



Här är karonbeach dit vi ska åka imorgon!! Fatta 3 veckor i värmen!!
Nu har det börjat pirras på riktigt! =)

Nästa gång vi hörs så är vi där nere!
Tänkte jag ska försöka blogga där nereifrån. Mamma är superduktigt att blogga där, så jag ska inte vara sämre!!
Nu ska jag göra ett allra sista ryck på jobbet på ett tag. Nästa gång jag är tillbaka på jobbet är den 23:e feb.
Då har Jessica slutat och är hemma och väntar på sin prinsessa som ska komma den 6:e mars, men hon kommer kanske tidigare!! =)
Jag kommer verkligen sakna dej här på jobbet!! Men tiden går fort så pang så är du tillbaka! ;) eller kanske inte! Nej ta vara på tiden och njut det är du värd innan eran prinsessa kommer!

Ha det bra så hörs vi!!
Kramis ♥


Helgen som var!!


Tova igår utanför mormor!!

Helgen har varit jätteskön!
Vi åkte ju upp till Hassela i fredageftermiddag efter mitt jobb. När vi kom fram gjorde vi i ordning maten som bestod av en massa gott! Efter maten vart det lite mys i husvagen sedan åkte vi upp till hotellet och träffade Anna med familj. Vi fika det lite och sedan gick vi på deras rum och kollade lite på Lets dance. Vid halv tio var Tova supertrött så vi åkte hem.

  Tova och Jocke busar!     Anna och John   

Lördagen började som vanlig med frukost!
Tova tyckte vi skulle kliva upp redan kl 06 så Peter och hon gick upp då och kollade lite på tv och jag fick ligga kvar. Vid halv nio väckte dom mej med frukost. Sedan vid elva var vi klar för att gå ut. Peter tog skotern till hotellet och Tova och jag gick, Tova sov i vagnen!! Där uppe träffade vi Anna &Co och Cicci med familj. Även Anna-karin med fam var där så vi var ute och stund innan vi gick in och åt lunch sedan vart det bad för allihopa. Tova är helt galen i vattnet, totalt orädd. Spännade i Thailand hur hon är där!!

Anna och Tova       

På kvällen var vi hos Tomas och ciici och fikade sedna gick vi hem och sov.
peter och Tomas var ute på en kvällstur med skotrarna. Jag somnade med Toav vid halv ått och vaknade vid tio när Peter kom hem igen.

På söndagen åkte vi hem vid halv ett. När vi kom hem var vi ute och skottade en stund sedan var det slappning framför tvn.
Kl 18 var vi på middag hos Tommy och Duang! Gott!! men starkt!


Supergott bröd!!

Lägger ut recepter på Annas bröd....




1 pkt jäst
6-7 dl vatten
2 msk olja
2 msk socker
1,5 tsk salt
13 dl mjöl

Blanda allt till en smet, den blir jättekladdig men så ska den vara.
Låt jäsa 1 timme
Lägg ut på plåt på bakplåtspapper
Penlsa med olja
Strö på flingsalt och solrosfrön.

250C i 10 min sänk ugnen till 200C med brödet i, låt vara i ca 20-30 minuter till.

Ätes nygäddat med Bregott extra saltat!!
Mums!! =)

Äntligen helg!!



Nu är det snart helg!! Jippi! Skönt att det är fredag, stämmningen är så härlig på fredagar på nåt sätt! =)
Idag slutar jag 14 då ska jag in på Ica en sväng och sedan direkt hem och hämta Peter coh Tova. Vi ska åka till Hassela i helgen och bara mysa. Ska köpa med oss en massa gott och se på Lets Dance!! Peter är väl kanske inte överlycklig över programvalet men han har ju med sig skotern så han är nöjd ändå! Imorgon blir det skoteråkning och pulkaåkning för hela slanten, hoppas det blir bra väder.

Peter och Tova är lediga idag. Dom ska skjussa in mamma och pappa till tåget, dom åker ju till Thailand idag. Så nu längtar jag ännu mera tills på tisdag då det är våran tur. =) Allt är nästa fixat för våran resa. ska bara packa det sista på söndag. Bla flytväst och bilkudden. Ska ta med en bilkudde som vi sedan lämnar kvar där nere. Vi ska ju till Krabi och det är rätt lång biltur så då ville vi ha kudden.
På tal om Thailand! På söndag ska vi till Peters morbror som har en thailänsk sambo på middag. Hon gör sån otroligt god mat, hennes vårrullar  himmelska!

Nu ska jag fortsätta och jobba!
Ha en bra dag och trevlig helg!
Vi hörs på söndag!




Nu är det fint ute igen!!



Igår kom det mycket snö så nu är det fint ute igen!!
Tovisen och jag var ute och gick lite igår kväll jag drog henne på SnowRacern och oj vad det yrde snö!! Hon satt och skrattade -Mamma jag måste blunda!! =) Vi var till mamma och pappa en sväng innan det var dags för sängen!
Tova var på så himla bra humör hela kvällen, skönt att det inte bara är bråk hela tiden. Hon är nämligen expert på att sätta sig på tvären nu! =) Men hon är verkligen världens sötaste tjej och bästa vän, tänk att jag fått en så söt vän som jag ska ha hela livet!! Underbart!!

Idag innan jobbet var Peter och jag och skottade hon Bettan och åke som är i Thailand!!
Peter körde snöslungan och jag fick runt och små skottade lite med spaden! Sedan fikade vi där innan vi åkte till stan och jobbet. Vi jobbar kväll båda två idag. Tomas ska hämta Tova på dagis vid halv fyra. Sedan åker mamma och pappa och hämtar henne och sedan blir det kalas i Juniskär, jacob fyller 8år.
Synd att jag missade det men Tova får gratta från oss!!

Grattis världens finaste Jacob på din födelsedag!!!!


Fredag!

                              
                                     Missa inte Melissa Horn och hennes skiva, så otroligt bra!!! 

Idag har jag inte gjort nåt speciellt alls. Bara slappat och bara tagit det lungt, var en sväng in till stan och hämtade pass så nu kan vi åka. När jag kom hem provade jag sommarkläder och bikinisarna jag har, det var ite vacker syn men det är bara att gilla läget och njuta att få gå i bikini och det ska jag göra. Jag ska inte alls bry mej när jag är där nere, jag ska bara njuta och vara glad för jag har Tova och Peter, mina världens bästa!!!!

På förmiddagen var jag ner till Cicci och hälsade på hon börjde inte förrän kl 12, skjussade ner henne till jobbet!!
På eftermiddagen var Peter och jag till Ester och Rune och hälsade på, Peter hade handlat på jobbet åt dom. Vart lite fika och skidskytte innan vi åkte hem. Skönt att åka dit ibland bara Peter och jag så vi kan sitta och prata i lungt och ro!!

Vid tre hämtade Peter Tova på dagis, hon var jätteglad när hon kom hem. Hon är på strålande humör och inte att grinig och tjurig. Hoppas att det håller i sej hela kvällen då hon och jag är själva!! Peter och Stefan ska till Ljungan och elda och dricka öl, bara dom två i 16 minus grader, jag fattar mej inte på dom!!! =) Men vill dom det så!!
Tovisen och jag ska mysa och kolla på Lets dance, om hon orkar vara vaken tills dess och om hon sköter sig och får vara vaken, annars blir det sängen direkt!!!

Nu sitter jag och väntar på Peter och Tova dom är nere på pizzerian och köper Pizza, det var vad hon ville ha idag. Jag är glad om jag slipper göra mat ikväll och alla andra kvällar förstås!! =) Peter och Stefan skulle köpa med sig Kebabrullar som dom skulle värma senare på elden!! Lustiga killar! =)

God kväll mina vänner!
Kram Petra ♥♥

Bästa lasse!!



Jag älskar han nog mer nu än nånsin. Finns ingen människa som gör att man myser så mycket man gör som när man hör på honom. Både att sjunga och när han pratar!Underbara människa! jag är såld det har jag ju iväl alltid varit men det blir bara mer och mer! Jag har suttit helt tagen nu en timme när svt har visat en del av hans senaste dokumentär!

Du är värd allt och det allra bästa!!  Kan du förstå det?!?! ;)

Jag älskar dej bästa Lars Winnerbäck!!


Jag smälter!!



Trotsunge + resfeber = ?


Jag tror inte det är nån bra kombination. Inte för oss ialla fall!! =)
Tova har kommit in i nån riktigt trotsperiod och jag har resfeber så jag kan nästan inte vara till! Vad jag än gör så gör jag fel enl Tova, ingenting är bra nog och hon tror att hon får betämma allt!  -Jag bestämmer först!  säger hon hela tiden och -Jag gör vad jag vill! Skulle inte tro det lillagumman! =)
Jag tycker hon är tidig  med att bli så, hon är ju inte änns tre år! Men hon har inte varit på dagis på tre veckor så hon behöver verkligen börja där och få leka av sig och få sej en omgång av kompisarna!! =)
och bara vi kommit iväg och min resfeber är borta blir det nog bättre för nu är det nästan hopplöst!!

Det blir ju inte bättre mellan Peter och mej heller utav detta!!
Peter och Tova var nere hos mamma och pappa igår när jag jobbade och dom var på så bra humör sa mamma så det kanske är mej som det är fel på nu! Ska jag vara ärlig så är det nog mycket mitt fel! =)
Ska försöka skärpa mej!! Mitt nyårlöfte var ju att bli snällare med mej själv och alla andra, vet inte riktigt hur det gick med det?!? men det är ju aldrig försent att ändra sig!! Eller???




*****



Ledsen för dåligt uppdatering!!

Det har väl inte hänt så mycket sen sist!

Jo det stora som hänt är att Peter fyllt 30år och han har haft sin fest. Han hade den samma dag som han fyllde år
den 2:a jan. Det var mycket lyckat, maten och alla var nöjda. =) Jag som varit så pirrig inför den!! Så himla skönt dagen efter att det var avklarat. Dagen efter kände jag men 100kg lättare...
Nu har jag bara Thailands resan att oroa mig för. Jag har sån sjuk res-feber så jag skulle kunns avboka alltihopa!! Gruvar mest mej för själva flygresan men när vi väl är framme kommer det bli bra!! Det ändå negativa med att få barn är att man oroar sig för allt hela tiden! I alla fall jag, förr var det ju bara vi och om nåt hände då så spelade det ju inget roll nu har vi ju Tovsien också!!!
Förövrigt världens sötaste tjej som kommit in i tre års trotts nu, snacka om att hon testar oss!! =) Kan små le åt det nu när hon sover sött i sin säng men när hon väl satt i gång så ler man inte!! =)

Nu- sängen!
Imorgon & söndag- Jobb. Som alltid annars! men nästa helg är jag ledig fre-lör-sön! Skönt!

Godnatt!
Spännande och se om jag kan sova, det är ju fullmåne!!





Nyårsafton 2008.

Dagen började med  jobb för min del. Jag jobbade 9-17. Tråkigt men rätt ok det var lungt och det blir ju mycket pengar.
Peter åkte till Bettan och åke och hämtade Tova som sovit där.

Peter, Tova, John, Linda, Stefan, Marie, Mange, Sara och leo var på Hemmanet och åkte pulka och grillade korv. Tova och Peter åkte skoter dit. Stackars mej som var jobbade!! =)

Klockan 17 åkte jag direkt hem då var det full gång redan. =)
Alla var redan där. Linda hade börjat med maten, det vi åt var det godaste jag ätit på länge! Linda är hur duktigt som helst på att laga mat.


Fyra små förrätter!


Oxfilé m smak av chili och färskpasta!

Efter maten vart det en massa surr och längtan till tolvslaget! Åt även LIndas goda hallontårta som hon gjort!!
Tova höll ut till runt 22. Leo somnade snällt i Tovas rum vid åtta.

Tack alla för en supertrevilg nyårsafton!!

Några bilder från kvällen.


Tova och Leo


Linda och Peter


John, Mange och Leo


Mamman och Tova


Bästa familjen!!


Linda!!!


Sara, Marie, Stefan och Maries cola!!


RSS 2.0