Lasse och första natten borta!
I torsdags var vi och kollade på våran Lasse igen!
Han spelade i Järvsö så vi åkte dit tillsammans med Maria och Patrik. 
Jag vet inte vilken i ordningen vi såg Lasse 2 ggr gatufesten, tonhallen, parken, Göteborg, Ransäter Karlstad, selånger och nu Järvsö. Tror inte jag missade någon.

Konsterten var jättebra men den kändes som dom senaste två gångerna. Han har inte förnyat sig så mycket, körde ungefär samma arrangemang. Nu skulle jag vilja att han åkte ut på en akustisk turné och spelade en massa gamla låtar.

Vi lämnade Tova och Dante nere i Armsjön hos Bettan och Åke, Anna & Co var också där och hjälpte till. Det hade gått jättebra för dom. Vi hämtade dom vid ett dagen efter. Så himla skönt att få tid för varann och sovmorgon. =)

Fina Patrik och Maria!!

Världens bästa Anna!!

Måste bara få säga det igen. Tova har verkligen världens bästa faster!
Hon pratar om henne hela tiden. Innan vi åkte på semester så lovade Anna att Tova skulle få sova hos dem då kom hem, och det pratade Tova om hela resan. Så när vi var på väg hem och var i Armsjön så vart Tova helt överlycklig då hon kom på att det var nära hem. Hon ringde Anna direkt och frågade om hon kunde komma hämta henne. Lugnt tänkte jag men Anna kom efter en timme och Tova var i exstas!! Hihi

Tova är i en ålder nu så hon är helt vild. det ska hända saker hela tiden. Så jag kan villigt erkänna att vi var rätt trötta på Tova efter två veckor fast på ett positivt sätt. Tova var hos Anna från tisdag när vi kom hem tills fredag då jag fyllde år!!

Tack snälla Anna för att du finns och hjälper oss och att du är en sån bra faster till Tova. Hon älskar verkligen sin faster, det märks!!28år!!

Ja då var jag 28 år!
Känns skönt! Jag längtar tills jag fyller 30 år! Känns så vuxet!
Jag hade en jättebra födelsedag. Vi bjöd på grillade hamburgare och lite fika gjorde det lätt för mig. Gjorde bakelser av rulltårta och grädde. Jag fick jättemycket fint, bla en tunika från Maria och Patrik. Pengar och presentkort på Café Juniskär inkl barnvakt. Mycket uppskattat! =)

Mamma och pappa var ute på sem i sin nya husbil och överraskade och kom hem! =) Blev jätteglad. Dom tog med Tova senare på kvällen ner till Berga för att campa, dom är fortfarande kvar. Vi har varit och hälsa på men så vill hon bara att vi ska åka hem, hon vill vara med mormor och morfar själv!!


Söta jacob, lyckades även denna gång att få honom på kort! =)


Jocke, Anna, ester, Rune och pappa!


Åke och Peter!!


Dante gosar med Line

Lillebror!!

Våran söta lillebror! =)
Han har exakt lika öron som Tova hade men nu har hon vanliga öron! =( han ser rätt rolig ut! Gullunge!
Han är ALLTID glad och myser mest hela tiden! Vi som alltid har sagt att Tova var så himla snäll och lättsam som bebis så är Dante bättre. Han är en sån himla nöjd liten kille!
Grattis Ester!

I dag har vi varit och grattat Peters mormor som fyllde 76 år.
Vi åkte dit vid halv fyra tiden och stannade till runt 19. Vi vart bjudna på mat grillat och sallad.

Nu ikväll har Marie och Stefan varit här och hälsat på. Dom hade köpt med sig glass, gott som dom som äter. Hihi!!
Själv har jag inte ätit socker på snart 5 veckor. Det går faktiskt riktigt bra även om jag ibland kan bli sjukt sugen på godis och glass.. Men jag biter ihop!!!
Vi satt ute på altanen och pratade och njöt av kvällssolen. Jag älskar sommarkvällarna!

Jocke hade fotbollsträning med Tova tidigare ikväll. Tova är supernöjd för hon ska börja spela knattefotboll imorgon och hon är helt peppad.Dante provsitter sittvagnen! Det är en sto...

img_0219 (MMS)

Dante provsitter sittvagnen! Det är en stor 4,5 månaders bebis vi har!! :€


Midsommar i Norrfällsviken!Årets midsommar firade vi i Norrfällsviken.
Vi åkte dit på onsdagagen och på torsdagen kom mamma och pappa, Cicci, Tomas Ellen elsa och Alfons också upp.
Vi hade en jättemysig helg tillsammans. Tova och Dante var hur snäll som hellst, dom älskar att vara i husvagen. Dante somnade jättebra vid 18 tiden och sov hela nätterna. Skönt!

Men vi var inte ensamma på campingen, det var hur mycket ungdomar som hellst som också ville fira!! Som tur var så höll dom till på en annan del av campingen. Vi stördes inte, men hade vi råkat hamna precis vid dom hade vi säkert packat ihop och åkte hem. Hihi!
Lunch på torsdagen


Delar av jänget


Midsommmar lunch!


Vid midsommarstången


Ellen och Tova, Elsa surade!


Mys på filten, elsa ville inte alls!!


Världens finaste Alfons


Pappan och våran bruna lilla gubbe! Hihi

   
Alfons får glass för första gången..  Mera mera... Nöjd!!


Morgonmys


Middagstime!
Mys efter ett bad!!!

img_0216 (MMS)

Mys efter ett bad!!!


RSS 2.0