Tova älskar sin nya pool, igår kväll vart ...

img_0207 (MMS)

Tova älskar sin nya pool, igår kväll vart det ett kvälsdopp med Axel!!


Älskade Theo!!







Idag har våran älskade Theo fått somna in.
Han har varit sjuk en tid nu. Det börjdade med att han vart seg och allmänt dåligt så vi åkte in med honom till veterinären mest för att för att bara kolla till honom. Vi hade inte alls trott det vi fick höra, han hade bara en liten tid kvar att leva. Han hade jättemycket vatten i lungorna och hjärtat var alldeles förstorat. Det var antingen att börja medicinera direkt och hoppas att det vart bättre eller att låta han somna in direkt. Vi betsämmde oss såklart att prova med medicineringen.
Vi tyckte att han vart lite bättre men efter några dagar så vart han sämre igen, och så har det hållit på. Vissa dagar har han inte orkar röra sig och andra har var varit rätt pigg. Men efter att vi varit in igen till veterinären och konstaterat att han inte blibit något bättre så beslutade vi nu att han skulle få somna.
Det var det jobbigaste beslut vi någonsin tagit.

Theo var inte som en vanlig hund, han var mer som en liten människa. Han förstod att man  och kände sig säkert som en lillebror i familjen. Vi uppfostrade honom som en lillebror. Theo älskade alla och alla älskade verkligen honom. Han hade ett hjärta av guld.

Jag hade aldrig kunnat föreställa mej hur det skulle kännas då han var borta.
Det är tusen gånger värre, jag gråter hela tiden och mår dåligt.
Jag vet att vi tog rätt beslut även om det vart svårt.

Vila i frid bästa Theo!
Vi saknar dej iallihopa..







Theo på sin favoritplats armsjön. Ständigt på jakt efter tennisbollar!!


Nybadat trassel!



Skolavslutning.



I fredags var vi på jockes skolavslutning på svartvik.
Tova tycker det är jätteroligt så vi försöker komma iväg på den. Vi brukar också gå på Heliås avslutning där resten av hennes kusiner går men det krockade med Niclas student iår så vi får gå på den nästa år istället. Heliås har alltid sin skolavsluting i Njurunda kyrka på kvällen.

Vi hade jättetur med vädret det var fint, sol! Det skulle bli regn men det vart inte så. Så synd om alla barn om det regnar. och alla studenter så klart, allting blir så trist i regn..
Efter avslutningen vart det fika hemme hos Jocke..



Jocke står nere till höger i lila.


Moa sjöng solo och hon var så otroligt duktig.


Våran prins senare när vi kom hem.


Niclas student!!



Niclas och pappa Mats!

I torsdags var vi och firade Niclas som tog studenten.
Tova, jag dante tog bussen in till stan och mötte upp Peter som kom dirket från jobbet. Kl 13 var vi på Tonhallen och kollade på Niclas och alla andra glada studenter. Längtar nästan tillbaka, jag hade så sjukt kul på min studen och veckorna innan!

Sedan åkte vi vidare till Frida, niclas syster och firade vidare. Hon bor i Indal nu så vi åkte dit. Det var fint väder så vi kudne sitta ute. Efter en studn kom äevn Niclas efter att han åkte lastbil runt i stan. Vi stannde till runt 19,30. Dante fick något anfall och tokskrek så vi åkte hem. Han var övertrött och Tova hade feber. Vi hade haft en lågdag så det var skönt att åka hem. Vi hade ju hunnit med mat, och paket öppning. Missade fikat men det fick gå bra ändå! =)



Nicke på flaket!!


Fridas dotter Tillie, 10 veckor.


Hemma hos frida




Underbar lördag!!


I helgen har John och Linda varit här uppe och hälsat på!
Äntligen tyckte vi för vi har verkligen längtar efter dom. Dom hade ju inte heller träffat Dante och det var länge sedan vi träffade Novalie. Sist vi träffade vi dom var på nyår.

Vi träffades först på Biteline där vi åt lunch. Stefan och Marie och Stefan,Lina och Noelle var också med. Satt och åt och surrade, och grejjade med de små, det är inte bara att ha med småbarn! Men mysigt! 
Sedan åkte vi till John och firade han som fyllde 13 år. Vid fem åkte vi hem och väntade in vårat främmande. Först kom Stefan Lina och Noelle. Noelle är världens charmtroll, jag har aldrig varit med om någon som är så glad som hon är. Hon ler och skrattar hela tiden, hon är så sjuktsöt!! Så om typ 25 år ser jag framemot att får gå på bröllop mellan henne och Dante!! Hihi.. =)

Stefan och Marie, John, Linda och Novalie var också här. Vi grillade och gjorde en massa gått till. Men det vart lite miss i maten så vi åt inte förrän kl 21,30. DÅ hade även Mange , Sara och Nira kommit. Så det var lek för småtjejerna. Dante har somnade redan kl 19 så han missade brudarna!!


Novalie, Noelle och Noras bakhuvud!




Noelle

Vi hade en jättemysig kväll. Tack för det!!


Grattis åke!!




Idag har vi varit ner till Armsjön och firat Åkes 58-års dag!

Vi blev bjudna på fika först och sedan fick vi även middag. Grillat!!
Vi hade med oss Ellen, för vi var och hälsade på Cicci och Tomas på förmiddagen och då följde Ellen med oss. Elsa skulle på kalas så hon hade ingenting att göra så hon följde med oss..


Dante höll flaskan själv! =)


John!!


Ellen



Sötnosen våran!!












Bästa dagen på länge!!



Idag har varit en sån här perfekt dag att har gått hur bra som hellst!!

Det roligaste av allt var att min gamla kompis Mia var här och hälsade på oss.
Hon hörde utav sig för några dagar sedan och sa att hon var hemma denna vecka och frågade om vi skulle träffas. Jag vart superglad så hon kom hit idag vid halv ett. Mia är en så underbar människa, så himla fin! När man är tillsammans med henne så blir man på sånt bra humör hennes leende smittar av sig. Mia och jag var jättemycket med varann under skoltiden 5-9 och sedan vart det lite mindre på gymnasiet och sedna flyttade hon och det vart det svårare. Jag tänker ofta på Mia och på den tiden då vi var med varann som mest, vi hade så himla roligt.
Hon bor nu i Göteborg och vi ska träffas när vi åker dit på våran semester, längtar redan!!!


kvällen spenderade vi på Birsta. Köpte lite kläder till Dante och mig det var välbehövligt, jag har verkligen ingenting att ha på mig.. Men jag har väl bara mej själv att skylla på, bebiskilorna sitter kvar! :(
Tova var på strålande humör så hon fick en Slush på Jamjam!!

Nu sitter min lilla familj och sover. Peter toksnarkar här bredvid mej i soffan. Jag ska duscha och packa och lägga fram kläder inför imorgon. Vi ska på Niclas student kl 13. Peter jobbar till 13 så jag och barnen tänkte ta bussen in till stan och möta upp honom så slipper vi ha två bilar. Spännade och se hur det går för mig, göra mej iordning fixa Tova och Dante. Men det går nog förhoppningsvis bra.. =)





Tovisen och sin Slush!!!




Nationaldagen!!



Nationaldagen började vi med att sätta upp lite staket.
Tova sprang runt och var allmänt missnöjd och ville inte alls vara med oss. Så hon gick ner till mamma och pappa och tjatade lite på dom. Pappa kom tillbaka med henne efter en stund. Då bestämmde vi oss för att åka in på stan och kolla lite för att vi inte skulle bli allt för ovänner!! =) Då vart Tova jättenöjd efter att hon sovit på väg in till stan. =)

Vi gick runt och kollade lite, det var jättemycket folk! Men jag tycker det är mysigt att bara gå runt och kolla på allt och alla folk.. Efter en stund vart vi hungriga så vi gick och åt på Biteline, det funkar alltid. Tova älskar ju tacos så det vart buffén. Dante var nöjd och snäll hela dagen, han stor trivs i sin ny vagn. Han kan sitta upp och kolla han vill absolut inte ligga nu det är han för nyfiken för..

Efter maten gick vi en sväng till på stan. Tova ville köpa sockervadd så hon fick göra det, men hon tog en tugga och sedan ville hon inte ha mera hon tyckte det var superäckligt. Vi hann även med lite hopp i en hoppborg.
synd att jag glömde kamran!!

Nu ikväll har Cicci och barnen varit här och hälsat på. vart kaffe och glass..


Grabbarna lekte lite.. =)





Fina Ellen!!



Tripp till Norra Berget!!



Ifredags så åkte vi till Norra Berget och lekte..
Vi hade bestämt träff med Sara, Leo och Nora där uppe kl 10,30. Väder var jättebra men det blåster mycket så det vart lite kallt ibland. Ena stunden supervarmt och andra kallt!!
Men vi hade det jättebra, vi hade med fika vilket nästan är roligare än att leka.. Men Tova lekte jättebra det var mycket barn där en hel skola och lita andra barn.



Tova och Leo är leksugna.. Ibakrunden syns vår nya vagn som jag har varit och köpt. Köpte en Brio sing som man kan använda tillsammans med bilstolen och med en sittdel som man kan ha mot sig. Behöver jag säga att jag gillar barnvagnar..?!? hihi


Nora!!


Dante gillar sin nya vagn..






Grattis bästa svärmor, 55år!!!




Idag har vi varit nere i Armsjön och grattat Bettan som fyller 55 år idag. Det var hur mysig som hellst då solen lyste och det var jättevarmt. Vi blev bjudna på jättegod mat, en massa plock.

Vi hade köpt en cykelhjälm och en jacka till henne som jag tror hon vart nöjd med. Hon ska börja cykla till jobbet från Armsjön och då måste hon absolut ha en hjälm tycker vi. Tova ville hjälpa farmor med att öppna paket och det fick hon!!
Vi åkte hem vid halv åtta, Dante somnade i bilen och sover nu i sin säng och vi andra =) vi sitter och myser framför tvn. Kollar på Änglagård. =)



Den dära blir jättebra, vi är ju rädda om dig!!


Paket öppning!!


Rune, Peter och Åke!




Gott!!




RSS 2.0