helt otroligt varmt!!





Var kommer denna värme ifrån..?? Helt otroligt varmt!
Jag gjorde ett försök med att gå ut och gå men jag svettades så sjukt mycket så det var inge skönt!
Känner mej alldeles kladdig! nu blir det duschen sedan sängen..
Ny vecka imorgon! Måndagar är alltid jobbigast men bara den dagen har gått så känns det bättre!! =)

Men nu när äntligen värmen kommit så ska jag väl kanske inte klaga! Enligt dom som ska vet så blir det svalare till veckan igen..

Godnatt! ♥



Mormor!


           



Ikväll var vi ner till mormor!
Vi satte nya blommor och gjorde fint. Det var underbart där nere jättegrönt och fint! Underbar kvällssol!
Känns så skönt att vara där nere på kyrkogården.


Saknaden efter dej mormor blir bara större och större.
Älskar dej förevigt!



Rosor som mormor älskade!
Stenen har inte kommit ännu.






Morsdag!





Idag har vi firat våran älskade mamma på mordag!!
Cicci och jag med våran familjer åkte ner till mamma och pappa vid halv sju. Vi fikade och myste i den underbara solen, snacka om värme det har varit i helgen.. Stackars mej har jobbat!! men jag slutade tidigare idag så jag gick hem kl 15.00


Tova supernöjd!!


Äntligen kom Cicci och Tomas!!


söta mamma och pappa!


Underbara tjejer!!


Bus!


Jagis!!






Tur att vi har mormor och morfar!




Idag fick vi lagad middag!! =)
Efter jobb och dagis åkte vi till mamma och pappa där vi fick spagetti och köttfärssås.. Supergott!
Både Tova och jag åt som hästar! =)

Efter maten åkte vi ner till Armis en sväng.
Mamma och pappa skulle ner dit med lite virke pappa köpt idag. Han hade det rätt igenom bilen så jag fick sitta backi skuffen, Tova tyckte det var superkul!! Hon tok skrattade och sa " Mamma är en liten hund" hihi
Är så mysigt att komma ner dit, synd att det var kallt vi åkte hem nästan direkt!

Fina Armsjön!



Nu ska vi fika mamma och pappa är här på lite kvällsfika!
Peter ska göra altanen i helgen så pappa och han har hållt på att mäta hur mycket virke Peter behöver köpa på torsdag.. längtar till det är klart så jag kan ställa upp den söta möbeln jag köpt..

God natt!



Tova!!

Gott med gröt!!!! =)


Kolla blicken på Tova! =) hon var inte så sugen till en början men sedan gick det bättre!!
Hemska mamma!!



Måndag!



Sötnosen ritar med sina vägkritor hon fått av John och Linda!

Vid halv fem hämtade jag Tova på dagis!
Det är så otroligt roligt att hämta henne, hon blir så glad och ropar "Min mamma"
Till middag vart det inge lyxigaee än vanlig havregrynsgröt. Jag HATAR ju att laga mat!
Efteråt kände jag mej som en dålig mamma som gett mitt barn gröt till middag men Tova åt jättebra och vart nöjd.
Så vad gör lite gröt om 20 år!! Hihi!

Efter lite tv tittande åkte vi ner till Cicci och flickorna. Tomas jobbade! Är så glad att jag har henne, hon är min allra bästa vän! Elsa och Tova lekte ute så Cicci och jag kunde sitta och dricka kaffe och svallrade lite! =) sånt är så skönt ibland!
Vi hämtade Ellen på sin fotbollsträning sedan åkte Tovisen och jag hem.



Nu sover Tova och jag ska sätta mej framför tvn med en kopp te och bara vara, kanske stänga av ljudet på tv och bara kolla!!
Ibland gör jag det, det är så himla skönt på nåt konstigt sätt.. Jag är inte som alla andra när det gäller tvn, det vet jag!! =) Jag skulle kunna vara utan den.. Jag tittar på tvn bara för att jag inte har något annat att göra och för att men ska göra det!!

Godkväll!! ♥



Helgen!

Känns egentligen inge roligt att skriva om den då jag inte har några bilder alls!!
Har helt glömt bort att fota något i helgen. Helgen har ialla fall varit jättemysig och bra!

Fredagen:
Tova och jag började med mysmorgon, Peter jobbade 5-12 och vi var lediga. Tova tjatade hela tiden om Per och Anna hon skulle ju få sova där på kvällen. Vid halv två då peter kommit hem åkte vi med Tova till Per och anna, behöver jag säga att Tova var glad! =)
Vi åkte ut och träffade John och Linda på Birsta. Vart shopping till Tova, det var 30% på Cubus så hon fick jättemycket fint. Fyra par mjukbyxor, ett par jeans, en kortarmad och en långarmad t-shirt, en huvjacka och en supersöt rosa kofta plus 5par strumpor. 900kr snacka om billigt!! Cubus är helt klart det allra bästa barnklädes affären ialla fall när det gäller dagis kläder!
Kvällen spenderade vi tillsammans med John-Linda, Stefan-Lina, Mange-Sara och Stefan-Marie. Vi åkte in till Stefan och Lina vid sex, vi satt där en stund innan vi gick ner till O'Learys. Supergott och trevligt! VI vart inte så länge så vi var pigg på lördagen..

Lördagen:
Den började med sovmorgon! =)  Vio tio gick vi ut och grejjade i trädgården. Vi sådde gräs och tog bort en massa ogräs. Vid fyra kom Anna, john, Joacim och Tova. Dom hade varit ute på Birsta. Då hade vi gjort ordning mat så vi åt tillsammans. Innan dess hade vi hunnit  med att få främmande John och Linda var förbi och fikade lite.
Kvällen spenderade Tova och jag med Linda. Mys framför tv och tjejsnack! Peter och John var inne i stan och drack öl.

Söndagen:
Då var vi mest hemma. Peter och jag höll oss mest på gården medans Tova var överallt annars.. Blir tokig på henne hon springer i väg hela tiden.. =)  Men hon är väl som barn i mest men jag skulle inte bli ledsen om hon höll sig vid oss ibland!! På eftermiddagen åkte vi ut till Timrå och köpte en utemöbel som vi ska ha på altanen. Peter har redan börjat måla den vit. Sedan vart det som en vanlig söndagskväll med en dusch och lite mys.. Peter var ute och målade till tio och än är han inte klar!!! Han är underbar min Peter!



Min lilla humla!



Världens sötaste!!

Idag har jag jobbat mellan 9-17.
Det var jättelugnt så det var ok. Det gjorde inte heller så mycket när det ändå var så dåligt väder! =) Solen kom fram då jag åkte hem. Då åkte jag ner till Ica i kvissle och handlade och hämtade Cicci som också hade jobbat. VI köpte så vi åt kebab med bröd, det är så himla gott!! Köpte även en grillad kycklig, Tova åt som en häst av den.
Hon har inte gillat grillad kyckling förut..

Det är så roligt nu att flickorna nu leker så bra tillsammans. Tova har växt upp lite och Elsa förstår att Tova är liten och då blir hon jätteduktigt att ta hand om henne. Ett tag bråkade Tova och Elsa hela tiden. Ellen har alltid varit snäll och duktig med Tova. Dom är verkligen mosters älsklingstjejer, tänk att moster ska få en liten älsklingskille också! Men jag har redan två älskllingskillar med det finns plats i mitt hjärta för många flera! ♥♥♥ 

                                                                          
                                                      Tok Elsa!

Världens lyckligaste blivande föräldrar!!



Fina John och Linda!

I onsdags träffade vi John och Linda på stan!
Vi började med att äta lucnh på Biteline, det gör vi alltid när dom kommer upp det finns inte sånna pizzor nere oss dom i Karlstad. Jättekonstigt! Men dom har Burger king och det har inte vi, Peter är avis!! =)

Efter att vi ätit gick vi ner på den nya barnbutiken Toddler.
John och LInda skulle kolla på barnvagn och jag var nyfiken då jag inte varit där. Det slutat med att dom beställde en Brio Sing och en bilstol och lite annan smått och gått. Dom hade något special erbjudande att man gick bilstolen på köpet. Dom fick också en extra åkpåse med. Tjejen i butiken var supertrevligt, sånt gör verkligen jättemycket.

Våran härliga dag tillsammans avslutande vi med fika på Lottas i Bommen.
Vi hämtae Tova så hon också fick vara med. Hon vart nog mest glad över att få träffa Linda, satt och ropade efter henne i bilen då hon såg henne.

På kvällen åkte vi ner till mamma och pappa i Armsjön och grillade.
Grillat är lika gott som vanligt! Mums! =)



Familjerådgivning!




Peter och jag har gjort något jag aldrig trodde jag/vi skulle göra..
Vi har varit på familjerådgivning..
Det började med att dom nämde det på ett föräldramöte på dagis, dom informerad om att dom fanns och vad dom gjorde.

 Det gick några veckor och jag kom på att det kanske inte vore så dumt för oss. Jag ringde och bokade ett möte utan att säga nåt till Peter. Gick och gruvade mej några dagar innan jag sa det, och jag fick den reaktionen jag väntat mej! "Vi kan inte gå på sånt"  "Det är ju skämmigt" "Vad ska dom kunna hjälpa oss med".
Men han gick ändå med på att gå dit och ge det en chans. Vi gick dit och jag måste säga att det var det bästa vi nånsin gjort, jag vet inte egentligen inte vad vi sa eller vad det som gjorde skillnad, men vårat förhållande vände totalt!! Vi har varit där två gånger nu och jag kan säga att det ALDRIG varit bättre mellan oss som nu. Det känns underbart det tycker vi båda två.  
Jag har börjat förstå hur jag funkar!!
Peter och jag hade kommit till en vägg på nåt stätt, vi kunde inte prata med varann vi bara bråkade och respekterade inte varandras åsikter!

Varför skriver jag om det hära?? Jo jag vill att andra ska göra som oss att söka hjälp om det behövs, inte känna någon skam. Varför inte ta hjälp om det finns möjlighet? Jag tror att det skulle göra gott för många!

Kändes skönt att få säga det! =)





Tisdag kväll!





Var lika roligt som vanligt att hälsa på fam Johansson!!
Vi åkte dit efter dagis. När vi kom dit var bara pojkarna hemma så Peter och jag började med maten som vi skulle bli bjuden på! Jag rullade köttbullar och Peter skalade potatis.
Senare kom Per och Anna hem så vi åt och efter det gick vi ut och lekte lite.
Per och Anna hämtade sin nya bil igår så Peter och jag fick åka ut på en provkörning. En alldeles ny Toyota Avensis. Har en förkärlek till Avensis sedan vi hade en sån älskade denbilen, en supermysig bil! Jag är också nöjd med våran Volvo som vi har nu också. Men det känns inte lika personlig på nåt sätt. Det är verkligen härligt att köra en alldeles ny bil. Lukten i den är nästan bäst!! =)

Hann med att fika innan vi åkte hem. Kaffe och Annas hembakade Äppelkaka! Mums!

Tova var så gullig när vi ätit! Hon frågade vart överraskningen var?!?! När vi skulle till Per och Anna sa vi inte vart vi skulle utan vi sa att det får bli en överraskning! SÅ efter maten kom hon på det..
Så Per var snäll och tog fram en överraskning...en glass!!

   




En helt vanlig tisdag!!



                   
                                                                     Tova åker skoter!!

Idag jobbade jag bara halvdag. Jag skulle ha jobbat till kl 16.30 men jag det ringde så lite så jag kollade så jag kunde sluta kl11.45, superskönt!!
Jag åkte och köpte sallat till mej och macka till Peter på Bagetterian. SÅ åkte vi hem och åt det. Cicci och Tomas kom förbi så vi surrade och drack kaffe. När som åkte la jag mej på soffan och sov, lyx!!!

Nu har Peter varit och hämtat gumman på dagis så det är fullt liv igen.
Hon är ute och åker "skoter" säger hon! Jag fattar inte hur barn orkar, springer runt och härjar hela tiden. Jag tycker hon ska sitt still och mysa med mej men det vill hon inte alls!! Nu har hon skola under bordet. Hon har underbar fantasi!! =)

Nu ska vi packa in oss i bilen och åka till Hemmanet! Ska hälsa på Per och Anna det var länge sedan..
Ses ikväll!


En till helg... snacka om att tiden går fort!!



Tova och morfar grejjar i trädgården!

I helgen har vi mest jobbat.
Jag har jobbar både lör och idag söndag. Peter jobbade han med igår, då var Tovisen nere i Armsjön med Bettan och Åke. Har sagt det förr men det kan inte sägas för många gånger, Tack för allt hjälp vi får med Tova!! Idag ringde det så otroigt lite så jag kollade och kunde gå hem kl 16. När jag kom hem åt vi och sedan gick vi ner till mamma och pappa och hälsade på.. Satt ute i solen och myste!! Snacka om väder det har varit i helgen!! Älskar solen!!

Igår efter jobbet hade Peter och Tova fixat supergod mat!
Kyckling på grillen och potatisgratäng i ugnen.. Sedan myste vi framför tvn. Tova somnade vio nio och Peter somnade han med. Han låg och snarkade i soffan och jag var måttligt glad då jag hade fixat rabarberpaj som vi skulle äta på framför tvn. Vi skulle mysa men det var ingenting med det.. När jag tills slut tröttnade försökte jag få liv i Peter men det var totalt omöjligt.. Kan säga att jag inte blev gladare, det slutade med att jag gick och la mej och ringde och smsade på hans mobil men tror ni han vaknade eller reagerade?? NEJ!! Han låg fortfarande och snarkade i soffan.. Tills slut gick jag dit och och skvätte vatten i hans ansikte.... Behöver jag tillägga att jag hade världens jobbigaste PMS-dag igår?!?! Helt sjukt en dag i månaden då allt är helt värdelöst och alla är dumma enligt mej!  Nej nu glömmer vi det idag är allt bra igen! =)

Nu- Söndags Party
Snart- Sängen

God natt ♥


Elsa 7 år!!




Igår var vi på kalas hos Elsa som fyllde 7 år.

Dagen började med prommis för mej, träffade Linda, Jessica och lilla Astrid inne i stan för en prommis. Superskönt då solen lyste men så fort den gick moln vart det det kallt. Lustigt väder!?!? Nu vill jag ha värme!
Sedan gick vi upp til Jessica och drack kaffe och surrade lite. Alltid roligt att träffas!

Efter det åkte jag ut till Birsta för lite handling. Vart först Bauhaus där jag köpte färg till grunden och till räcket på bron. Hittade också tre höga krukor som jag ska ha ute. Var även på Plantagen opch köpte två Tuijor till.
Eftermiddagen var vi ute på gården och grejjade. Måste säga att jag tycker verkligen inte om det man jag tvingar mej själv =) Tova var med en stund sedan ville hon in och mysa framför tvn. Skönt nu när hon är lite större så vi kan grejja och hon vara inne själv.

Vid sextiden åkte vi ner till Elsa.
Som vanligt vart vi bjuden på en massa gott. Älskar Kalas!! Vi hade köpt en Hello Kitty neccesär full med en massa smått & gott, bla läppglas och nagellack. Sånt som små tjejer gillar.






Nu måste jag åka ska förbi Ica och hämta på två smörgåstårtor som jobbet ska bjuda på.
Ha en bra dag, passa ni inte blåser omkull!! =)









Helgen så långt!!



Lördagen började med premiär hoppning på studsmattan!!
Det har blivit några gången man hjälpt Tova in och ut ur studsmattan, hon vill hoppa hela tiden
men inte så långa stunder! =)

Peter hade bestämmt sig att ta bort stubben på baksidan!
Han började och gräva och tänkte att det här bli inga problem, när Tova och jag kom ut hade han hållt på ett tag och hade upptäckt att det skulle inte bli lätt..
Om jag säger så här så höll vårat förhållande på att spricka på pga av denna j-vla stubbe!! Finns ingen människa som är så arbetselak när det går ont som Peter, han är helt otrolig!! Tova och jag fick fly fältet! Vi åkte först ner till mormor på kyrkogården och sedan en sväng ner till mamma och pappa i Armsjön. När vi kom hem hade Peter lugnat ner sig så vi kunde skratta åt eländet.. Stubben sitter fortfarande där!! =)

Vid halv sex äkte vi in till stan och hämtade Stefan och Lina som skulle komma och umgås med oss. Peter och Stefan var sugen på öl så jag fick vara chafför, men det är jag så gärna! Så roligt att ni ville kolla komma och hälsa på!!
Vi käkade supergod soltorkade tomat och fetaost-kycklingsås och pasta! Hur gott som hellst!
Efter det vart det lite tv och en massa surr. Tova spexade på som vanligt, hon gillar verkligen Stefan och Lina! =)



Söndagen började med sovmorgon Tova sov till nio, så himla skönt!!
Men hon somnade inte förrän kl tio på lördagen.
Stefan och Peter har hållt på att kämpa med alla rötter och tallen och häcken på framsidan. Tack supersnälla Stefan som hjälpte oss!!
Tova och jag har mest inte gjort nåt speciellt alls. jo, jag har planterat min tuijor. På kortsidan av altanen ut mot vägen. Vart faktiskt fint.. =)

Nu ligger Tova ny duschad och sover i sängen. Peter och jag sitter och slappar framför tvn..
Imorgon är det måndag och jobb igen, längtar inte direkt!! Men men sånt är livet..



Nytt träd!!



I fredags efter jobbet kom Peter och Tova och hämtade mig vi skulle ut på Birsta!!

Vi började med att köpa skyddsnät till Tovas studsmatta. Hon var överlycklig!!
Sedan vart det en sväng på Birsta City lämnade tillbaka  en klänning som jag köpt. Var på Lindex för att kolla på kläder åt Tova men jag hittade ingenting. Hade en värdecheck handlade man där 300kr fick man 100 kr rabatt. Så är det väl alltid, man hittar ingen om man måste!! Så det vart inge mera handling till Tova förutom en glass!! Finns nog ingen som tycker så mycket om glass som hon....
Vart även en sväng in på Buketten där jag hittade ett olivträd som jag inte inte motstå! Vart bra i sovrummet.

Sedan åkte vi till Plantagen och köpte täckbark och fyra tuijor( eller hur det stavas)
Vi var också på Jula och köpte ett liten möbelset som vi ska ha på våran nya altan som ska byggas.

 

Vart även en sväng på Ica Maxi för lite mathandling.
Kvällen bestod av lite sedvanlig fredagsmys framför tvn..!!




Torsdag!




Tova och otroligt söta Astrid!!

Idag efter jobbet åkte jag direkt hem och hämtade Tova på dagis.
Vi hade bestämt att vi skulle åka och hälsa på Jessica och Astrid. Jessica var så gullig och frågade oss igår om vi ville ha mat och det ville vi såklart!! Vi fick supergod lasagne, vi var också bjuden på den absolut godaste sockerkaka jag nånnsin ätit, sitter fortfarande och drömmer om den... =)
Tova var lite avvaktande i början men sedan kom hon igång. Hon ville vara med Jessica och Astrid hela tiden. Gäller att kan kollar henne för hon förstår inte riktigt hur liten Astrid är. Hon tycker att hon kan bära henne!!
En sak är säker att man skulle ha det man gör om man har två barn.. =)

Vi åkte hem vid halv åtta efter en jättemysig stund, det dära måste vi göra om.
Nästa gång får ni komma till oss, då tar vi med Linda!! =)

Tova var så gullig på vägen hem hon pratade om Astrid hela tiden tills hon kom på att hon ville ringa morfar!
 Det är ingen lite bebis vi har längre!! =)


Nu har Peter just kommit hem, så nu stökar han i köket.. Lite kvällsfika! =)

Godkväll!♥





Nu är jag tillbaka!!! =)




Tiden går och mycket händer! =)
Har inte haft nån lust att blogga på slutet men nu är jag tillbaka!

Vi har hunnit med att vara sjuk Tova och jag, firat pappa på hans födelsedag, varit på 18-års kalas och varit och hälsat på John och Linda plus allt det vanliga som händer i våran lilla värld! =)

Helgen som var var vi som sagt nere i Karlstad och hälsade på världens bästa John och Linda. Vi har haft det jättemysigt bara tagit det lungt och ätit gott. Vi var även och hälsade på Zero i hans nya familj. Han vart jätteglad när vi kom, han kände igen Peter direkt och sedan också mej. När vi skulle åka hem tittade han bara på oss, skönt att vi nu vet att han stortrivs..
Vi var också på utflykt på fredagen till Mariebergs skogen, ett superfint ställe som vi inte varit till tidigare. Linda hade gjort sallad som vi tog med och åt. Där fanns även olika djur som vi gick runt och kollade på. Sedan lekte vi i den stora lekparken. Ingen var gladare ön Tova!!

Tova älskar verkligen John och Línda hon sprang efter dom hela tiden och på morgonen stod hon utanför deras rum och väntade på att dom skulle vakna. Gärna leva om så dom vaknade!!! =)
På söndagsmorgonen åkte vi hem, Tova är verkligen duktig på att åka bil. Vi hade med dvdn så hon kunde kolla på film medans vi åkte.. Vi kom hem vid fem då vart det middag och sedan lite tvätt..

Bilder!


Prommis ner till Mörudden, vart även lite lek där!


         



Äntligen fick vi träffa Zero igen!!

        




Våran härliga utflykt!!

      

      


RSS 2.0