Äntligen fredag!

Sitter i soffan nu känner mej inte alls nå bra. Har har sovit som en krata inatt. Tova har också sovit oroligt och Zero har sprungit runt och gnällt, han ville ut. Så Peter lessnade och gick upp och släppte ut honom och gick och la sig igen, sen vaknade vi av att han stod och skällde på bron. =)

Idag ska Tova och jag åka in på mitt jobb och hälsa på, det ska bli bli kul! Jag frågade Tova om hon vill ville åka och hälsa på på mitt jobb då sa hon " Tova jobba" =) Sötnos♥

Igår kväll var vi ju till Mange och Sara och träffade deras lilla kille, Gud så söt han var! Han hade inte fått nåt namn ännu men det lutar år Leo eller Oskar.
Tova som brukar älska bebisar men hon vart lite blyg har var nog kanske för liten, han är 13 dagar.
Alltså jag kan inte fatta att jag också haft en sån lite bebis jag blir nästan lite rädd. Jag kommer aldrig våga skaffa ett till barn. Eller kanske! =) Dom är ju så små!! Men otroligt söta!

Ha en bra dag idag
 Njut av solen!
Kram♥

Vilken dag...

..jag älskar vekligen solen!! Allting blir så mycket roligt när solen skiner. Man blir på sånt härligt humör då.. =)

Idag slutade jag kl 12. Då var Peter och jag och åt lunch med mamma och pappa på Piccolo, Gott!
Sedan åkte vi ut till Birsta City och gick runt lite där. Köpte en flis-jacka på PoP till Tova, mamma köpte en vår-jacka åt henne jättefin, en röd. Vi köpte också present till Mange och Sara lilla polke. Vi ska åka dit nu när Peter har vaknat, han ligger och vilar lite han började kl 4 i morse..

Ska åka nu! Måste väcka Pete. Ha det gott så länge!
Kram♥

Knäppte några kort innan maten!!
image16

image17

image18


Onsdag!

Idag har jag bara legat i sängen och fram för soffan hela dagen, jag är varit hemma från jobbet! Känner mej risig har ont i halsen och är hängig. Gick hem från jobbet i tisdags hade jätteont  huvudet och hade feber åkte hem och däckade i sängen.

Nu ikväll har vi varit hos Peters syster och fikat lite, Peter och Tova ville hitta på nåt dom var rastlösa så jag följde med jag också. Känner mej bättre men ändå inte bra.. Jobbigt att vara halvsjuk länge, vill att det ska bryta ut så jag blir pigg igen sen..

Jag sitter och drömmer nu och Thailand. Nu längtar man jättemycket ett tag sedan glömmer man bort det och kommer väl på efter sommaren att vi ska åka så då längtar men igen. =) 
Förra gången vi åkte beställde vi också resan såhär långt i förväg. Nu har mamma och pappa också bokat sin resa för nästa år, dom kommer vara där i fyra veckor och bo på ett hotell strax ovan för varat hotell.

Imorgon jobbar jag bara halv dag sedan är jag ledig ända till den 10:e, skönt!!

Tovisen med sin kvällsvälling!

 
Nu ska vi se på tv och mysa lite.
God natt!


Thailand!

Nu äntligen har vi bokat resan!! Härligt!

Även om det är långt kvar tills vi åker så känns det jätteroligt, längtar! Vi åker den 27 januari och kommer hem den 18 februari, 3 veckor! =)
Vi ska åka till Phuket, karon Beach till ett hotell som vi bott på förut. Phuket Orchid Resort heter det, det är jättefint och barnvänligt. Många poolen och barnpooler så Tovisen har mycket och leka med.


Här är en bild från hotellet!! =)
image14

Jag längtar hem...

Sitter på jobbet nu och längtar hem. Peter, Tova och Stefan var varit ute och gått och haft med fika och jag hade helre gått med dom än att jobba, fastän att hon gick så längt runt hela Ovansjön och Myre och sedan ner till Bommen och hem =) lång!
Dom är så duktiga!!
Det ända som gör det okej att jobba är att det blir rätt mycket extra pengar när man jobba övertid som jag gör =)

Ikväll kommer mamma och pappa hem från Thailand, Gud så jag längtar!
Peter och jag ska står på Midlanda ikväll kl 22,30 och vinka. Peters mamma  kommer och ska vara hos oss eftersom Tova ska stanna hemma, hon sover juh då..
imorgon ska Peter och jag gå och boka våran resa till Thailand.  Ska bli härlig att ha någon och längta till även fast det är lång tid kvar..

Återkommer senare! =)
Kram♥


Älskade Zero!

Nu har vi satt ut en annons på blocket på Zero ♥
 VI har kommit fram till att vi inte har tillräckligt med tid och kraft för honom.
Det känner jättejobbig men ändå rätt.



 En hund kräver mycket mer än man kan tro. Från början är allt så gulligt och roligt men sedan blir det jobbigt. Man får dåligt samvete när man lämnar honom hemma ensam och när man lämnar honom i bilen. Sedan blir det problem när man ska åka bort  på semster det går ju inte alltid att ta med honom. Nu kan ju jag bara prata för mej själv och jag tycker det är ett jättestor ångestmonent. Sedan finns det ju så klart stunder som är underbara tex när man är i skogen och han får springa löst och man riktgit ser på honom hur lycklig han är..


Vi får hoppas att någon hör utav sig och är intresserad av honom, jag hoppas han skulle få flytta till en familj på landet. Någon som har jättemycket tid och ge honom.

 Någon som känner nån som känner nån? =)

Visst är han fin?
image12

Valpar..

Ikväll har Tova och jag varit nere hos Cicci och Tomas och kollat på valparna, dom är så otroligt söta.9 st småttisar som hoppar och små skäller. Mamma Ebba är måttligt road av dom nu. Dom är precis 4 veckor idag. Jag glömde kamran man jag ska ta kort på dom och lägga ut..

Sitter och kollar på Koloniområdet Iris det är jättemysigt att se hur dom har det där och hur dom fixar i sina trädgådar.
Peter jobbar till halv nio.

Det får bli allt!
Ha det gott!
Kram♥


Lägger ut lite bilder från att vi var i husvagnen i Hassela för tre helger sedan!

image7
Tovisen!


image9
Pappa Peter!



image10
Peter och Tova!



image11
Tussen Theo.



Vi längtar efter er...

Kom hem från Thailand vi längtar på mycket efter er!! =)

Tovas mormor och morfar är i Thailand och kommer hem på söndag då dom varit borta i 4 veckor. Peter och jag ska hämta som på midlanda på söndagkväll.
Tova brukar prata om mormor och morfar och ikväll när hon såg bilderna på datorn av dom vart hon alldeles tokig hon stog bara och pekade och flinade och ropade "mommo & moffa"
Vi längat alla efter dom!


Mormor och Tova!



Älskade morfar!






måndag..

Nu sitter jag här och bara tittar lite på tv, Tova sover och Peter jobbar till kl nio. När han kommer hem ska vi fika lite..Längtar!


Slagen prinsessa!


Idag har jag jobbat till kl 17.15. Peters mamma hade hämtat Tova på dagis och dom hade fixat middag till mej när jag kom hem. Skönt att komma hem till dukat bord. =)


Tova och Farmor.


Jag ser på tv nu på Carin 21:30, det är kille där som varit med om en olycka han har inga ben och bara en arm, han blev påkört av ett tåg. Han är hur sör hom helst och jättepositiv. Ibland när man klagar och är less så kankse man ska tänkta lite till. Jag skulle verkligen behöva det! =) Jag avundas sådanna starka människor som honom..
Ska fortsätta och kolla nu!

Kram♥

Sköna Helg!

Helgen har varit jätteskön. En riktig mys helg!!

I lördags var vi med Peters mamma och pappa och syster med familj på blå-kina. Gott! Tova tyckte det var mysig det märktes hon satt mest och tittade och åt på sina räkchips. Efter det åkte vi till Fam Johansson och fikade vi hade köpt med friterade bananer, det är juh sjukt gott, men ska inte världens nyttigaste!! =)

Idag tog vi en prommis till Peters mormor och morfar och fikade lite vi vart också bjuden på mat. Vi var ute där en sväng så Tova och Zero fick busa lite. Peter och Tova åkte lite skoter också, Tova skrek av lycka, hon älskar det.. På engång hon ser en skoter så blir hon alldeles till sig. Jag åkte också en lite sväng, det är juh riktigt roligt även om jag ibland inte vill erkänna det!!

Nu ska jag förtsätta och se på skärgårdsdokteron och längta ännu mera till sommaren. Blir så på bra humör när man ser på det, det är så himla fint!! Och Samuel Fröler är så där manligt snygg. =)

Ha det gott
Kram♥


Här är världens sötaste tjej, Tova!

image1


Välkommen till min blogg!

Då har man skaffat sig en egen blogg, har länge spanat runt på alla fina bloggar som alla har och tänkt att jag ska fixa en egen. Så nu efter lite övertalning av Jessica så är jag här...Spännande!!

Ha det bra så ses vi snart igen!!
Kram♥


RSS 2.0