Onsdag!

Jaha, då satt man i soffan igen!! ;) typ som varje kväll! Dante sover i sin säng och Tova här bredvid. Ser på bonde söker fru, rätt tråkigt program men fint med kärlek, jag längtar!! ;)

Idag gick det jättebra på dagis och kvällen har varit jättebra. Tova har varit på strålande humör. Skönt!!

Idag är vi blodpudding, till allas våran våran glädje! Haha. Passar perfekt tycker jag som inte gillar att laga mat. Allra minst med trötta barn runt benen.

Nu ska jag gå och duscha och försöka komma i säng, men känner jag mig rätt så blir det sent ;) känner mig pigg på nåt konstigt sätt!! Börjar 7,45 imorgon som hela veckan. Så klockan ringer 5,45 varje morgon, brukar kännas lätt att kliva upp och göra oss ordning för dagis och jobb men just nu går det lite trögt! :)
Men är säker på att det snart kommer kännas lätt igen!!

Godnatt 


Tisdag.


Idag efter jobbet kom pappa hit och gjorde oss sällskap! Mycket uppskattat av både mig och barnen. Han kom precis då vi kom hem, så han gick ut och drog dom på snowracern och jag kunde göra mat. Jag gjorde en hemmagjord pizza. Var riktig gott, länge sen vi åt det. Blir det imorgon till lunch också, men just nu har jag ont i magen så jag är inte sugen på nåt alls! Jag är så sjukt trött på min mage, tänk om jag bara kunde få reda på vad jag ska äta för att slippa ha ont.

Sedan vart det lite lek innan Dante gick och la sig. Han lägger sig själv, äter vällingen och sen somnar han. Sitter man kvar bara för att det ska vara lite mysigt så somnar inte lika fort, han vill lugga själv och mysa och slappna av. På morgonen däremot vill han komma över i min säng och mysa!!
Tova hann jag inte gå och lägga innan hon somnade i soffan. Så jag har lyft in henne i min säng, hon får sova där skönt att ha båda nära!

Nu ska jag släcka ner och gå och lägga mig jag med.
Godnatt ;)

Våran adventsljusstak. Som tovis och och tände i söndags. Jag älskar den! Brukar annars stämma den i fönstret och tända alla ljusen men vågar inte det nu med en galen lillebror!


Nu är det som det ska igen!!

Nu är mina småtroll hemma hos mig igen. Vi har fikat lite adventsfika och nu leker dom på tovas rum. Jag sitter i Tovas säng och tittar på och är varmt i hjärtat!
Jag har köpt ett till skrivbord och en till stol och en hylla hon kan bredvid med en massa saker på. Hon vart överlycklig!! :)

Den här gången gick det jättebra att lämna Tova här. Hon var glad att vara hemma här igen, det syntes. Och det gör mig lycklig!

Snart ska Tova göra sig klar för julbord på marieberg med mormor o morfar. Dante och jag stannar hemma och myser. Dante är lite för liten för att uppskatta det. Och det skulle inte bli så mycket mat för mig som skulle få springa och jaga han! :)

Finaste gumman.


Tack nu räcker det!!


Nu räcker det med snö!! Nu är det vitt så det räcker.
Jag har alltid annars blivit glad när det snöat men nu ger det mig bara ångest. Jag vill inte skotta!! Jag måste börja träna för att orka, tänk när plogbilen varit här på natten och det har frusit till!! Huva!!
Inte för att jag kommer behöva det den här gången men gruvar mig tills snön har kommit för att stanna. Den här snön kommer regna bort i veckan.
Men för barnens skulle så vill jag ju på ett sätt ha snö!

Nu sitter jag fotöljen i vardagsrummet lika vit som snön ute och väntar på Maria som tvingar ut mig!! Tack Maria, du är världens bästa! 

Den här helgen och fredagen har varit dom absolut värsta dagarna i mitt liv.
Tårarna har inte kunnat sluta rinna! Har varit helt slut, men nu känns det lite lite bättre! Så nu kan det bara bli bättre, det SKA bli bättre!
Men det är en bit dit men jag tänker inte sluta kämpa och inte ge mig tills jag har det liv jag vill leva!! 
Jag måste försöka allra helst för barnen, som äntligen kommer ikväll!!!!!
Men jag måste också för bla min egen skull.

Nu måste jacka, mössa och skor på Maria är på väg!! :)


?


Varför går jag inte ut och går i den fina vädret?!

Jo därför jag träffar Edward för fjärde gången den här veckan! 
Senast igår kväll men var tvungen att se filmen nu igen! :)
Känner mig som en 14 åring!! Är så sjukt bra så jag önskar att jag inte sett det!!
Konstigt, men kan känna så när jag sett eller hört nåt riktigt bra. Vill liksom ha den första gången igen. Haha!!


Måndagen


Igår när jag kom hem efter jobbet fortsatte jag och städa och fixa julfint.
Satte upp en ljusslinga ute på altanen och en ute på busken på framsidan, vart riktigt fin. Altanen blir så mörk på vinter så jag har tänk länge på att sätta upp nån belysning där men inte vetat vad. Men då kom jag på att jag har ju en sån slang så jag testade och det vart riktigt bra, ljust iaf ;)

Sedan satte jag upp julgadiner i köket och i vardagsrummet. Men stjärnorna
och adventsljusstaken får vänta tills på söndag.

På kvällen åkte jag till Maria och kollade på New Moon och käkade världens godaste räkmacka!!


Jag längtar efter att helt få ge bort mitt hjärta!!






It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now you're in the world

If I was a sculptor, but then again, no
Or a girl who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now you're in the world


♥♥♥




Söndag!!



Så då var den klädd!! Ska bara pimpas med lite röda band eller annat band.

Min Söndag har varit rätt ok.
Den började lite tungt med tjafs och bråk men var bättre efter att vi pratat med varann Tova och jag.
Dante sov mellan 10-12 och då fick hon och jag tid för att prata, är svårt när han är vaken och drar i oss hela tiden.

Vid åkte jag ner med Dante till Peter o Tova, Tova åkte dit tidigare då hon vill följa med Peter och handla.
Efter att jag lämnat dom där så åkte jag och mamma på Birsta. Vi var på Plantagen så jag köpte Buxbom på kvist så nu är kransen ovanför vardagsrums borden jul fint. Till helgen kommer hela resten upp. =)
Vi var även på Ikea där jag köpte ett till skrivbord till Tovas rum och och hyllla med fyra hyllor när hon kan ha pysselsaker och papper och sånt. Har lovat att fixa det tills hon kommer på söndag så då får det bli så!! :)
Hann även med att fika! :)

Efter Birsta var jag bjuden till Maria, Patrik o Alma på middag och film. Twilight skulle ses, jag har ju blivit retad av Maria att jag inte sett dom och på fredag ska jag med henne och några fler på film fyra. Så då måste jag väl kanske börja med att se den andra! Och snacka om jag att missat nåt, sjukt bra var den ju!  På tisdag blir det tvåan.
Tack för mysig kväll och gooood mat!!

Nu ska Peli sova!
Måndag imorgon, längtar faktiskt! ;)
Godnatt ♥





På kina

image description


image description

image description



♥♥ Vad var jag utan Er?! ♥♥



Kina o lampor!!

Igår eftermiddag var jag o barnen och Cicci Tomas och deras barn in på stan.
Det var ju lyslördag då all julbelysning skulle tändas.
Vi åkte in vid tre och gick först på stan lite och sen gick vi upp på blåkina och åt. Gick riktigt bra, barnen var jättesnälla. Efter maten gick vi ner på på stan, vi trodde vi hade missat när dom skulle tända men vi stod där kanske 5 minuter så började dom att tända. Kan säga att jag var inte alls särskilt impad. Det stod några och uppträdde på scenen men det hördes knappt. Men barnen var nöjda och det är det viktigaste. Vi avslutade med att gå på Hemköp och köpa lördags godis!! Dagen var fulländad! :)

När vi kom hem nattade vi dante och sen hade jag och Tova mys i soffan. Vi somnade båda två, jag somnade innan Så mycket bättre var slut! Tar på krafterna att vara själv med barnen! ;)
Men väcktes av att mamma ringde vid elva, hade lovat och skjutsa hem deras kompisar till matfors. Så mamma kom hit och satt här medans jag körde dom.

När jag sen kom hem var jag jättepigg, så då kollade jag på Så mycket bättre och satt och lyssnade på Johnny cash, är inne på han nu igen. Det går i vågor. Såg Walk the Line igen för ett tag sen, sjukt bra film!!

Idag har vi inte planerat nåt, får se vad vi hittar på.
Just nu är det bråk i soffan mellan två lika tjuriga barn. Ska det vara så svårt att låta varann vara?!
Tova har blivit än mera rastlös efter allt som hänt, hon vill att det skall göras nåt eller hända nåt HELA tiden. Jag blir ärligt Helt galen på det!! Ska det vara så svårt att bara vara själv en stund, leka med sina saker.

Aja det löser sig, men det är sjukt jobbigt att ha nån som hela tiden tjatar på att nåt måste hända! Vad ska vi göra? Jag har inget att göra?! Kan vi inte åka nånstanns?! Kan ingen komma hit?! Jag blir galen på det!!!!

På Kina!!


Badsugen!

Nu sitter jag på badhuset i kvissle och kolla på när Tova har simskola. Hon är jätteduktig, totalt orädd! Det har hon inte ärvt av sin mamma. Jag är inte så jätte bekväm i vattnet. Jag borde börja och simma både för träning och att bli bättre på att simma!
Men jag sitter här nu och är sjukt sugen på att hoppa i. Måste nog åka och bada nåt, har inte varit på himlabadet än så jag får ta mig än tur dit med barnen. Synd bara att mamman inte vill visa sig i badkläder får väl kanske be de andra att blunda!! ;)
Ja ja alla andra tjocka tanter badar ju så då borde väl jag kanske också kunna göra det!!

Lillebror har vi lämnat hos Cicci o Tomas. Vi ska åka dit direkt då det här är slut och sen i eftermiddag tänkte jag åka in på lyslördag med barnen. Har aldrig varit på det men många säger att det är så fint så då vill jag också se! :)

Nu ska jag kolla lite mera på min fisk, nu ser jag att hon fuskar! Haha! Dom ska dyka under vattnet och ta upp saker från botten men hon tar upp dom med foten och jag ser på blicken att hon tycker att hon är smart!! :) jag vet inte det ja?! Haha!
Men hon tycker väl att hon redan kan dyka, hon är mer under ytan än ovanför.

Ha en bra helg!! 


Jobbig lillebror?! ;)


Elsa var här med oss i eftermiddag och kväll, hon och Tova satt i soffan och spelade på varit Nintendo. Då kom dante och ville vara med. Han började lite försiktig att stå och säga hej och se om du reagerade men då ingen svarade klev han bara upp och gjorde dom sällskap! Haha!


Jäkla ögoninflamation!!!!

I måndags fick jag ju åka hem från jobbet och hämta dante från dagis och än är vi hemma och blir hemma även imorgon. Blir så less! Idag har det varit bra med kom lite klet i eftermiddag så jag vågar inte lämna honom imorgon. Så vi blir hemma imorgon men jobbar och går på dagis förhoppningsvis på fredag! Det är inte så jätteroligt att bara
vara hemma, men vi har varit ute och åkte lite för att inte dö av tristess!! ;) men vi får mycket tid för varann det gillas! Men har varit mycket vab för mig på slutet och det gillar inte plånboken.

Idag ville Tova gå och träffa sina kompisar så hon var på dagis mellan 9-13,30. Dante och jag var och hälsade på Alma o Maria. Vi drack kaffe och gick en prommis. Sedan vart det en sväng till stan ;)

Kvällen har varit lugn, vart tacos. Måste säga att det går otroligt bra att vara själv med barnen, men jag saknar ibland vuxet sällskap! ;) men nu finns det ingen att be om tjänster och allt som måste göras får jag fixa själv och det är skönt. Även då ingen att störa sig på, att den inte gör nåt eller gör för lite. Det ända jag gruvar mig för är snön och all skottning men jag hoppas på lite hjälp ;)

Dante somnade kl 18 på typ 2 sekunder och Tova somnade halv åtta.
Innan Tova gick och la sig kollade vi på Sunes jul, fasen vad pappa Rudolf är roligt. Haha!! Vi hittade även Astrid Lindgrens jul så vi får se den imorgon. Den är så himla mysig!!

Jag sitter som vanligt här i soffan med telefonen i handen och musik på. Ska väl snart gå och sova, har en huvudvärk som inte vill släppa! :(

Godnatt 


Julkonsert?


Idag är första dagen i år jag känner att det snart är jul. Jag brukar inte vara så sugen på jul, göra mysigt och baka och sånt men nu känner jag mig verkligen sugen på det!
Vi köpte peppisar förut när vi var och handlade och när vi kom hem så skulle vi mysa, lyssna på julmusik och SITTA och äta pepparkakor men det blev helt tvärt om!! Det vart disco till Sean banan - gott nytt jul och pepparkakor fylla golvet!! :) men vi dansade så vi vart alldeles svettiga och roligt hade vi! Till och med dante dansade.
Grannarna måste tro att jag är helt galen när jag stod och tokhoppade, det är tydligen så man ska dansa enl Tova ;)

Iår ska jag äntligen ha riktigt julgran och hyasinter!! :) längtar efter att göra fint och ta fram julsakerna! Skulle gärna vilja göra det redan nu och det är inte likt mig!! Så himla glad att lusten till allt har kommit tillbaka.

Nu ska jag sätta mig och lyssna på min lugna julmusik och äta pepparkakor!! ;) Dante sover och Tova är nere hos mamma och pappa!

Godkväll 


Moster Cicci och fyrhjulingen!!

Igår efter middagen kom Cicci upp en sväng och sa hej! Både jag och barnen vart jätteglada, var länge sen hos träffade barnen var ju förra helgen!!

Innan hade vi varit på barnenshus och Dante hade fått köpt en liten fyrhjuling med en knapp så bak däcken snurrade. Den satt han i ciccis knä och körde på henne och rätt som det var så skrek Cicci, AJ!!

Då hade han lyckat köra fast den i hennes hår. Jag dög av skratt, vi skrattade allihopa. Jag skrattade så tårarna sprutade så dante tittade på sig som om jag grinade men sa att det är ingen fara så då började han också att skratta!! :)

Sedan efter ett tag skulle jag försöka ta bort den men det var inte det lättaste!! Haha!

Snyggt?! ;)


Lillagubben!!

Mammas gubbe med ögoninflamation och sår runt ögat, kommer nog bli blåöga!


Vab måndag!!

Idag blev det inte som jag tänkt mig eller så var det så det blev?!
Morgonen började som vanligt med snälla barn och tidig morgon på dagis. Dante var lite röd på ena ögat men inget annat.
Åkte in på jobbet och tänkte att dom kommer säkert ringa och mycket riktigt kl 10 var jag tvungen att åka och hämta dom på dagis.
Jag var på jättekonstigt humör och satt och storgrinade i bilen på väg ut till njurunda! Allt kändes jobbigt, det som hände med Tova igår, inbrotten på min gata, vab och att åka från jobbet :(
Men efter att jag gråtit färdigt och hämtat barnen på dagis så kändes det bättre. Grinade även på dagis, tyckte så synd om dante som var kletig i ögat fått en smäll på andra ögat! Dagis personalen tittade på mig lite konstigt!

Väl hemma åt vi lunch och dante gick och la sig och Tova satt med datorn. Världens bästa mamma kom förbi och ville göra oss sällskap. Jag behövde verkligen prata med nån vuxen!! Du är världens bästa, mamma!! 

Vi åkte in till birsta och kollade lite i affärer bara för att komma ut lite.

Nu sover lillebror och Tova ligger vid mig i soffan och håller på att somna!!


Borde sova men kan inte!!


Walk the Line är inte det en sjukt bra film så säg?!
Det går på trean nu så jag kan inte gå och sova fastän jag borde!!
Klockan är ställt på 5:50 tills imorgon bitti så för att jag inte ska vara HELT död så måste jag släcka ner.

Tova är inburen till min säng, jag vill ha henne nära nu och hon ville även det. Jag är fortfarande tagen sen förut när dom kom. :( men hon somnade fint och var på strålande humör då. Skönt för både henne och mamman!!

Nä nu måste jag!!
Godnatt.
Imorgon är det måndag ;)

Han som aldrig vill sluta duscha! :)


Jobbhelg!!

Så, då har jag jobbat min jobbhelg på ett tag, 4 veckor tills nästa gång!!
Har inte blivit så mycket annat. Har gott runt sidsjön innan jobbet både på lördag o idag, riktigt skönt!!
Sedan vart det lite birsta igår efter jobbet, sedan hem för lite tv och musik som vanligt ;)

Nu är mina älsklingar hemma hos mig igen.
Men det började fruktansvärt, Tova grinade och ville inte stanna här utan skrek efter Peter. Men en stund efter att Peter åkt så vart det bra och sen har vi haft jättemysigt. Hon var verkligen supertrött så det gjorde inte saken bättre. Kan säga nu att nu vet jag hur riktig smärta känns!! Har aldrig känt nåt liknande!

Nu har mamma och pappa varit här och fikat farsdags fika!
Gumman sover i mitt knä nu här i soffan, så underbart! 

Grattis att pappor, hoppas ni haft en bra dag!!


Godmorgon fredag!!


Godmorgon 
Idag är en bra dag, det känner jag! ;)
Ganska lustigt att käslorna kan svaja så, ena dagen är allt skit och jag mår svindåligt för jag gör verkligen det ibland. Dom dagarna orkar jag knappt med. Men då är det tur att det finns sånna dagar som idag, när jag vaknar med en skön känsla i kroppen! Vet inte om det är för att det är fredag eller vad?! ;)

Idag jobbar jag kväll så jag tänkte försöka hinna städa innan jag åker och jag är riktigt sugen på att städa och göra fint!! Nästan så att städa har blivit roligt nu. Haha!!

Ha en jättabra dag!!

Jag är även sjukt hungrig och skulle helst vilja ha det där nu, men har vara te och hårdbröd så det går duga och det kommer det att göra!


A Kiss with a fist is better then none?!



Idag har jag en skitdag, ALLT känns bara så jävla jobbigt. Orkar inte!!!
Saknar barnen så sjuk mycket, känner mig ensamast i världen, den mest tragiska människan som finns ja ni fattar!!
 Förut när jag hade lämnat mammas bil och skulle gå hem ropade Tova från dagis. Peter var där och hämtade dom så jag gick dit. Kramades och höll på att börja grina, Dantes satt i bilen ropade "Mamma"!! jag pussade på dom lite och sa att jag saknar dom och att vi ses snart. Vart ju självklart glad att se dom men det gör så otroligt ont i hjärtat samtidigt. Att säga hejdå och se dom åka iväg!!

Nu är ju inte min dag lättare!! Har haft svårt att koncentrera mig på jobbet och varit helt frånvarande.
Jag har en ångest/smärta inom mig idag som är helt fruktansvärd.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu sitter jag bara här hemma och vet inte alls vad jag ska göra. Jag borde åka nånstanns eller åka och hälsa på nån men jag orkar inte det heller.
Eller jag vet vad jag skulle behöva med det funkar inte!! :(

Jag spelar så hög musik så jag skäms, men va fan!! Kan man bli vräkt från sitt eget hus?! Det är mitt nu! ;)
Huset är ju som ett tält!!


Trösten är att jag vet att dom har det jättebra med Peter och att han är jättebra för dom men det hjälper inte min ångest och smärta!!

Trösten är också att jag VET att det KOMMER bli bra. Jag kommer tillslut bli lyckligare än vad jag nånsin varit. ♥ Det är iaf min önskan, hoppas det är nån annans önskan också?!
                                              
                                                                

Lugn tisdag!

Idag har jag varit ledig då det är min jobbhelg till helgen.
Jag började med sovmorgon, vaknade tidigt men låg i sängen till runt halv elva. Då åkte jag ner till Cicci som var hemma med Alfons och åt frukost med dom.
Sedan på eftermiddagen vart det en lååångprommis med Maria! 1,2 mil, skönt!! Kan lova att det känns i benen nu. Ligger i sängen och ska sova nu strax.

Ikväll har jag varit på föräldramöte på dagis, sa väl inte så mycket nytt men trevligt att träffa de andra föräldrarna.
Sedan har jag faktiskt sett på tv. Kollat på Erik o mackan!!

Nu, sova.
GODNATT!!

Mosters lillabuse :)


Måndag!



Ikväll har jag känt mig som 15 år igen, som är jag bodde hemma.
Jag åkte direkt efter jobbet hem till mamma och pappa där jag fick middag, Tack! SÅ himla tråkigt att åka hem när man inte har nåt att göra. Jag hade tänkt att jag skulle gå på en prommis men vi vart sittandes med att kolla på kort. Kollade på korten från deras Thailands resa ifjol höst, jag hade inte sett dom. Så himla mysigt dom hade det. Jag vill också åka, NU!!! Är superavis på dom som åker i februari.
Ska försöka spara och åka med barnen i jan 2013. Jag har lite sparat och ger jag mig bara den på det så fixar jag nog det. Så känner jag iaf nu när jag precis kollat på korten ;) vi får se hur det blir! Haha

Annars har jag bara jobbat idag, gått bra.
Jag är glad att komma till jobbet och glad när jag går därifrån! ;) Skrattar inte så mycket nån annanstans än som på jobbet.

Ikväll har jag tränat på att göra inbakad fläta på mig själv, tycker det är så himla fint eller så har jag bara så sjukt tråkigt?! Händer inte så mycket i mitt liv de veckorna jag inte har barnen. Men jag måste försöka hitta nån mening med dom veckorna också. Men jag kan säga att det är inte så lätt men dom min egen skull så måste jag.



Lyckades ganska ok va?!






är det så?!




♥♥♥♥♥

JA!!


Våran helg



Våran helg var varit jättemysig, vi har varit i armsjön!
Jag slutade jobbet kl 15,30 på fredagen och åkte där ifrån med en underbar känsla. Då åkte jag direkt och hämtade Dante som var på dagis. Hem och packa lite och sen ner till Armis där pappa och Tova redan var.
Mamma var ute och åt med sitt jobb, kom hem vid 22. Då sov alla vi, jag och Tova i soffan och pappa i fotöljen och Dante sedan vid 18 i sängen. Var så sjukt trött efter jobbveckan. Innan dess hade vi hunnit haft lite mys, med middag och lite tv. Och sen det obligatoriska när pappa är med, Tomteskum!! =)

Lördagen började med sovmorgon för mig, barnen vaknade vid 6 och då gick dom och väckte mormor och morfar och jag fick sova till 8, skönt!!
Sedan var våran dag igång, vi gjorde inget speciellt, en massa mat och tog det lugnt. Dante och jag var upp en sväng och var på affären och gick på mormors grav.

Sedan vid 16 kom resten, Micke och Cicci plus alla som hör till dom! :)
Vi åt och hade trevligt. Blir rätt busigt och full fart med 7 barn!! Men bara kul! Åt julmat, så sjukt gott. Åt för mycket men kunde inte låta bli. Åt även rester till lunch idag.

Idag har jag jobbat på eftermiddagen.
Var i armis till 12 då jag åkte till stan. Tova och Dante var kvar nere där tills mamma och pappa skjutsade som till Peter. Nu ska dom vara där, det är pappavecka nu.

Min kväll ser ut som typ alla andra kvällar utan barnen, hög musik, eld, ljus, te och en rastlös själ!!
Ja ja, ska gå och duscha nu sen tänkte jag försöka sova så det blir måndag!!


Fint hos mormor ♥


♥♥


Krabban! :)


Helt otroligt att hon ställde upp med en bild! =) henne brukar man få jaga med kamran!!







Snälla?!!

Jag skulle vilja se in i min framtid och se om der är nån mening!! Jag är helt övertygad om att det är det men det skulle vara skönt att få tjuvkika lite ;)

Det tycker jag alla borde få!
Eller förstör man spänningen då?! Så är det kanske men just nu skulle jag vilja veta för att slippa grubbla mig helt sjuk..


Pigg :(

Jag kan inte sova bara för att jag borde somna nu för klockan ringer 5,50 imorgon!! Men tror att lillebror väcker mig innan med att han vill ha välling.

Jag kan inte duscha på kvällen jag blir för pigg, var rätt trött innan men efter som nu är jag jättepigg!

Ikväll har mamma varit här och hälsat på mig. Hon hade lagat tovisens överdragsbyxor och kom tillbaka med dom, tack snälla du! ;)
Vi satt och pratade om hur jag ska göra med lånen, dom ska villkorsändras nu, ska man ha rörlig- eller fastränta?! Hur länge ska man binda? Jag kan verkligen ingenting om sånt skönt att prata med nån sov vet lite mer.

Nä, nu måste jag, godnatt 

Det här är jag sugen på nu!! Är både hungrig och sugen 


Onsdag fast känns som måndag! :)



Idag är jag mycket piggare!
Åkte in på jobbet vid sju efter att ha lämnat två snälla småtroll. Dom var hur snälla som helst, dom är det nu.
Jag riktigt trött men efter en stund på jobbet kände jag mig piggare igen, skönt! Natten till idag har jag sovit riktigt dåligt, drömt mardrömmar och vaknat hela tiden. Tur att verkligheten ser annorlunda ut och att det inte var sanna drömmar! ;)
Men det är ändå jobbigt att drömma en massa skit!
Ska försöka komma isäng i vettig tid ikväll, jobbar från 7,45-19 imorgon!! Har överid jag måste jobba. Tur att jag är världens bästa mamma och pappa som hjälper till.

Nu sitter jag i soffan och bara lyssnar på musik.
Vissa kvällar vill jag absolut inte se på tv, orkar inte. Orkar liksom inte se, låter helt stört men det är så! :) Men lite störd är jag väl kanske också. Hihi
Nu lyssnar jag på Regina Spector, hon är sjukans bra! Har snöat in på Fidelity och Samson. Och On the Radio funkar ju alltid också!
Helt ärligt tror inte jag skulle klara av allt utan musik, vill alltid ha musik på.
Är jag ledsen, är jag glad, behöver jag energi eller behöver jag bara vila så vill jag höra musik. Dock olika musik vid de olika tillfällerna. Jag lyssnar verkligen på allt!
Dante delar mitt musikintresse, han diggar hela tiden. Tova ska bara höra Saade och det är väl kanske inte min favvo men det funkar också om hon och jag ska busa! ;)
Jag dansar ofta och jag ser hon sneglar på mig och försöker härma men vill inte visa att hon gör det och jag låtsas inte se!! :)


Jag har tänkt på en sak, tänker högt men i hopp om att inte låta helt slut, jag har med allt detta som hänt insett hur mycket allt betyder och hur mycket jag älskar alla runt omkring mig.
Förut hade jag svårt att uppskatta allt jag hade eller har. Men nu gör jag verkligen det, jag är tacksam för allt. Fick även idag ett brev jag har längtat efter, skönt!
Äh, glöm vad jag skrev, men jag är bara så himla glad för allt och mår riktigt riktigt bra nu!! :)
Inget ont som har inte har nåt gott med sig!!  Säger man så?! Ja ja ni fattar vad jag menar va?! Haha

kram & godnatt ♥♥♥




Trööööt!!

Jag är så sjuukt trött!! Har varit det några dagar nu. Jag är trött hela tiden kan knappt hålla mig vaken! Det är verkligen riktigt jobbigt, tråkigt!!

Vart tog min energi vägen?! Känns som jag är helt slut!!
Vet inte hur jag ska komma ur detta?! Hur kan kvällarna bli normala igen?!

Ja ja vaknade nu i soffan efter att ha sovit här sen kl 20. Ska duscha och sen sova! :)

Imorgon är det dagis och jobb igen!! ;)


RSS 2.0