Jag är kär i världens snyggaste kille!!


Jag har hittat min dröm prins!!!!
Är så sjuuukt lycklig!


Första middagen på altanen!


Ikväll hade vi premiär middag på altanen. Åt matjesill och potatis som längtat!! Var lika gott som jag minns.

Var huur mysigt som helst!! Varmt och kvällssol.
Har städat och gjort fint där ute, så nu går det att sitta där igen! :)

Imorgon blir det premiärgrillning för säsongen och på våran nya grill som Jörgen var och köpte idag!

Nu säng!
Godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_200515969.jpg" class="image">


Lördagkväll!


Fick sluta tidigare på jobbet igår! Slutade kl 15:30, fick äntligen träffa Jörgen då!! Vi åt även lunch tillsammans vid ån lite innan. Vill vara med Jörgen hela tiiin!! ;)
Jag vet att jag är töntigt, men töntigt är bra! Hahha!!

Vi åkte en sväng på birsta innan vi åkte ner till mamma och pappa i Armis. Jag hade gjort en korg full med en massa saker han gillar. Öl, ölkorv, renkorv, konjakkorv, kalsonger, Thaimatbok, skumbananer, läkerol vart riktigt fin!!
Vi vart bjudna på smörgåstårta, och gofika som farmor hade med. Sånna bullar som bara hon kan göra! :)

Var riktigt fint väder så Jörgen, jag och Kid gick en prommis. Längtar efter att vara där nere mera! Längtar efter värmen nu!






Grattis finaste pappa!!

Idag fyller världens BÄSTA pappa år!!

Min pappa är den allra bästa av dom alla. Han ställer alltid upp och hjälper mig med allt. Pappa är snäll mot alla och bryr sig om alla runt om honom. Jag önskar att jag var mer som honom. Ska nog bli det :)

Jag är stolt att vara hans dotter!

Vi ses ikväll på kalaset :)


Lördag!


Idag mår jag hur bra som hellst!
Fastän det är lördag och jag ska jobba. Men jag vet att jag har världens bästa kille som hämtar mig här sen! :) dagen kommer förhoppningsvis gå fort.

Gårdagen vart en bra dag. Surade lite på morgonen men kom igång och städade badrummet. :) Åkte med mamma in till jobbet, hon bjöd på lunch på svartviks herrgård på väg in. Riktigt mysigt.

Jörgen hämtade mig kl 20 när jag slutade. Då åkte vi hem och gjorde nachotallrik och myste framför tvn. Vi började kolla på film men somnade båda två, men vaknade till sen. Så nu är jag trött!



Blir less..


Idag börjar jag kl 12:15 och tänkte att jag skulle få mycket gjort innan jobbet!

Men här sitter jag i soffan och knaprar på en morot. Känner mig rastlöst och har en jobbig känsla i kroppen! :( men ändå ingen lust till att göra nåt.
Blir less på mig själv att jag ska bli såhär!!
Ska tvinga ut mig på en prommis så blir det nog bättre! Städningen får vänta!

Gör inte saken bättre av att ha en liten Kid som springer runt och gnäller. Vi saknar nog Jörgen båda två!! :)
Jag gnäller på mitt sätt och Kid på sitt.

Men snart känns det bättre!!


Min lediga onsdag.


Igår hade jag en superskön dag.
Började men frissan kl 9. Vart riktigt nöjd. Nu är jag mörk igen, trivs bäst i det. Men nästa gång blir det nog lite ljusare!
Efter att jag suttit där i 2,5 timmar så gick jag och åt lunch med jossan på kondis. Trevligt att sitta o surra.

På eftermiddagen åkte jag och hämtade Tova, vi skulle ju på besök på hennes skola. Kan lova att det vart succé!! Hon tyckte det var hur roligt som helst och grinade vid bilen när vi skulle åka. Hon ville stanna längre!! :) kommer bli riktigt bra det dära!

Till middag vart det sushi och sen åkte vi ut på birsta. Köpte hundmat och kuddar och matta till altanen. Nu längtar jag tills vi kan sitta där, vill ha vår!!!!



Tidiga morgon!!


Ligger i soffan och lyssnar på musik, skulle kolla på tv men gillar inte det så det vart musik istället. Kan inte se på tv när jag är själv!! Har ingen ro, inte nu iaf. Pirrar i hela kroppen! :)
Hade sagt till Jörgen att jag skulle kliva upp med honom i morse, och då var jag ju tvungen till det!! :)
Men det är riktigt skönt att kliva upp tidigt och få en liten stund tillsammans, även om den var för liten.

Idag är jag ledig!!
Jag ska till frissan kl 9 och kl 13:30 ska vi på studiebesök på Tovas skola. Hon är på väg att bli stor min lilla tjej!!
Återkommer med hur allt gick :)

Igår kväll var vi och hälsade på Patrik o Maria. Vart gos med Alma, hon är världens mysigaste!! Jörgen är så himla gullig med henne också, jag smälter ;)

Ha en bra dag!!
Kram


Måndag!

Började dagen bra men somnade om och vaknade 15 minuter innan jag var tvungen att åka, kan lova att det var lite panik. Men jag hann! :)

Slutade 15:30, skönt! Åkte hem och lagade mat. Kokade potatis och tog fram köttfärslimpa från frysen. Men än har vi inte ätit! Jörgen kom hem vid 17 med världens migrän så vi vaknade nu för ett tag sen! Jag ska kliva upp och äta lite och se på tvn. Jörgen har fortfarande ont, stackars älskling! vet hur jobbigt det är. Var länge sen nu jag hade det, före jul nåt tror jag .

Blir tidig kväll ikväll ändå, börjar tidigt imorgon också. Hade kvällspass men lyckades byta bort det. Skönt!!

Hoppas att Jörgen är frisk snart, jag saknar honom! ;)

Lyckligare än såhär blir jag inte! ;) känns inte som det går!!


Helgen som varit!


I Fredags var vi ut och käkade på biteline med jobbet. Träffades där vid 18 och åkte hem redan vid halv nio. Jörgen var hemma med barnen!! Han är världens bästa! Det hade gått superbra, Dante somnade vid halv sju och Tova låg i sängen då jag kom hem.

På lördagen var vi till en början bara hemma, Tova och Jörgen var på simning och Dante o jag var hemma och städade. Sedan åkte vi in till stan och hämtade Maja. Dante vart överlycklig, men vi hade längtat efter henne allihopa. På eftermiddagen åkte vi ner till hudik. Fick middag ute på Lingarö hos Göran o Jana. Hur gott som helst. Grillat! :) barnen fick åka fyrhjuling med Tobias o Dennis.
Vid nio åkte vi hem, vi sov allihopa i Jörgen tvåa. Trångt men mysigt.

Idag har vi varit och hälsat på Jörgens mamma o pappa. Dom bor ute i stocka, alldeles vid havet. Riktigt fint och trevligt att äntligen träffa dom. Vi hade köpt med oss pepparlax som vi åt på hordbrödmacka. Dödens gott ;)

Nu ikväll var vi varit nere hos Micke o Line på födelsedagsmiddag, även den middagen var supergod. Älggryta och en fläskfilé gryta. Micke fyller 37 år idag!! :)
Line hade gjort en massa gott som vanligt och jag var ju tvungen att testa allt så har ikväll och har även fortfarande sjukt ont i magen. Aja, det går väl över!! :)

Nu snarkar Jörgen här bredvid så jag ska krypa ner jag också!

Godnatt!!


Lovar bättring!


Har heelt kommit av mig med bloggen.

Ska komma igång snart!
Mår så otroligt bra. Så himla lycklig, mitt liv har aldrig varit bättre. Ingen har nånsin fått mig att må som Jörgen gör. Nu fattar jag vad riktigt kärlek är! Smörigt kanske?! Haha. Men jag känner verkligen så!!

Har Varit hemma med Tova o Dante i veckan. Men nu är dom friska!



Kiddo!!


Saknar min lilla råtta. Han har blivit så himla gullig nu. Han har slutat att göra inne nu! :) äntligen!!

Ikväll är han hos mamma o pappa, men efter jobbet imorgon tar han och jag bussen ner till hudiksvall. Ska vara där i helgen.
Åker upp på söndag med Jörgen och hämtar hem mina små troll. Längtar så himla mycket efter dom.
Tovisen har fått en ny cykel som står i garaget, längtar tills jag får se henne cykla på den!

Nu, godnatt!


Påsken är över!


Och vardagen är tillbaka!

Vi har haft en supermysig påsk. Jörgen och Maja kom upp på torsdagen och stannade till måndagen. Då skjutsade Jörgen hem Maja när jag jobbade och sen han kom tillbaka såklart :) inget annat finns nu! Jag är världens lyckligaste som träffat honom.

På fredagen var vi bara hemma hade främmande hela dan. På kvällen kom Patrik o Maria och Linda. John var med sina kompisar. Barnen var nere hos mamma o pappa. Vi gjorde god mat och drack vin. Linda, jag och Maria var in en sväng till stan men åkte hem nästan lika fort ;)

Lördagen var vi nere i Armis hela dagen, grillade korv och hade det mysigt. Fick gomat på kvällen.
Söndagen var vi också bara hemma. Tova o dante åkte till Peter och Jörgen jag och Maja tog det bara lugnt, åkte ut och åkte en sväng på kvällen och tittade lite och köpte pizza!
Nu är det skärpning!! Har gått upp 3 kilo i helgen, inte ok!!!




RSS 2.0