Ute på semester.

I söndags åkte vi o småttingarna iväg på husbilssemester. Världens bästa mamma o pappa lånar ut sin så vi får njuta av husbilslivet, vi älskar det allihopa. Tack 😘😘

Vi började med en natt i Rättvik och nu är vi i Leksand.


34 årsdagen!

I år firade jag min födelsedag ute på Åstön hos morbror Leif o Biggan. Dom bjöd ut oss, Cicci, Micke o mampappa. Vi har ibte träffa dom på flera år. Vi hade såå himla mysigt. Leif hade låna ihop några packmoppar så vi åkte på utflykt. Sen vart det middag och övernattning.


Cykeltur!

Idag var det lite molnigt ute men ändå riktigt varmt. Det har varit stekande sol i några dagar så ska jag vara ärligt så var det skönt med lite moln.
Vi tog en cykel tur till ström och runt Sörsjön. Vi stannande o fikade i ström och köpte med oss mackor till måsen så vi åt lite där.


Kvällstur!

Fisketur i förra veckan! Så himla mysigt!!


Besök!

Vi har haft världens finaste vänner på besök!
John och Linda med Jack och novalie kom till oss i lördags och stannade till måndagen. Så himla mysigt och ha dom här!

Mys på stranden!

Jungen och Jack är bästisar! 😍


Sol till slut!

Idag började det med grått väder men vart en riktigt fin dag, det behövde vi! 🌞😄 vi cyklade och la oss vid skärbron.

Jörgen badade men jag vägrade, 17 grader i vattnet!!
Till lunch åt vi en macka på Måsen.

På eftermiddagen åkte vi in till hudik och köpte en ny grill och en trimmer. Vi käkade på nya restaurangen på möljen. Supermysigt och toppen mat.

När vi kom hem vart det montering av grill och vi blev riktigt nöjda! 👍🏻


Tisdag.

Idag på vår andra semesterdag tillsammans har vi mest bara slappat! Det har varit mest regn med några solglimtar, mycket konstigt väder. Vi började med att sova till 9:30 det är lång sovmorgon för att vara oss. Sen kom Maria o Kenneth o fikade lite. På eftermiddagen sov vi tom en sväng. Efter allsången på tv ikväll kände vi bara att vi måste ut så vi tog en cykel tur.

Min bästa kompis på kvällsturen.

Bild som visar hur vädret varit idag. Sol o sen regn, regn sen sol!


Roadtrip i Hälsingland.

Imorse då vi vaknade var det grått väder så våra badplaner fick ändras. Vi bestämde oss för att åka runt lite och kolla. Det vart några ställen.. 😀

Vårat första stopp blev loppis i Bricka. Det är en superstor loppis där man få lämna in och sälja. Vi köpte några glasskålar inte värsta fynden men roligt att ha varit där.

Andra stoppet var Ingalunda, jättemycket fin konst.

Sen åkte vi upp på avholmberget och tänkte äta men det vi hittade inget vi var sugna på så vi nöjde oss med utsikten.

Vart thailunch i Delsbo istället, supergott.

Nästa stopp blev stenegård med prommis och supergott fika!

Sen åkte vi till Bollnäs och Ed för att hälsa på Maja som är hos sinmormor och Bosse som har stuga där. Jättemysigt ställe! Vi åkte en vid 22 så vi kom nyss hem nu nöjda efter våran dag.


Dagmar 96 år!

Idag var vi och firade jörgens farmor som fyller 96 år, helt otroligt!! Hon bodde hemma tills för bara 2 veckor sedan. Hon ramlade då ner från trappanhemma mitt i natten och vart liggandes tills 12 dagen efter. Hon klarade sig bra men kommer inte att flytta hem igen. Nu bor hon tillfälligt i Bergsjö på ett boende.


Världens mysigaste kvällstur!

Efter maten så tog vi en cykeltur igen till skäret och kollade på stenarna 😊 det var en så där kväll som han alltid kommer minnas. Suuuupermysigt!!

Tova vann torntävlingen! 👍🏻😄


Stockadagen!

Idag har det varit årliga Stockadagen. Vi cyklade mer vid 11 och kikade och åkte båt ut på ingarskär och kollade. Det är våran sockstdricks-ö! 😄

Världens sötaste Tova! ❤️

Jörgen gick ombord på ångbåten, Stockvik!

Fika på ingarskär! 😄 Jörgen ser less ut men vi hade trevligt.. Haha!


Ture 1år!!!

Idag fyller våran favorit pojke 1år! Barnen och jag började med sovmorgon till 9 och sen slöade vi på innan vi åkte ut på Birsta en sväng.

Vid 14 åkte vi till Ture på kalas. Dom bjöd på gofika som vanligt och trevligt sällskap. Precis då vi skulle åka hem överraskade Jörgen och kom såvi fikade en gång till! 😄

Efter kalaset åkte vi hem och packade för en helg i stocka. När vi kom till stocka tog vi cyklarna till måsen för middag, lite missnöjd på maten dock annars hur mysigt som hellst.


Morgonpromenad

Elsa har skött sig toppen, hon väckte mig vid 5 o ville kissa sen vakade jag vid 8:30 och då vaknade hon med. Vi fikade och hon fick mat sen tog vi en prommis. Mysigt!!


Onsdag!

Idag kom Elsa till oss, vi ska passa henne tills imorgon till både min och barnens stora glädje!

Söta Elsa!

När Elsa kommit packade vi oss i bilen och åkte till norra berget med Maria och Lotta och alla barn. Elsa var jätteduktig och barnen hade kul. Och mammorna surrade! 😊

Efter norra blev vi bjudna på middag och bad hos Patrik o Maria.

Nu har vi skjutsat Tova ner till Kusin-Elsa 😊 och Dante och jag har varit på kvällspromenad med hund-Elsa och vi busade lite innan vi gick in. Nu är båda trötta!!


Sköna dagar!

Idag och igår har sommaren visat sig från sin bästa sida! Har varit strålande sol och varmt. Barnen och jag som är lediga själv denna vecka fixade en liten pool till gården.
Idag har Alfons varit här och busat med oss.

Kanske inte världens största pool men den gick ända att busa i! 😄

Vi tog även ett kvällsdopp innan allsång på Skansen. Det är egentligen inte så bra men jag tycker det hör sommaren till.


Skön helg!

I går,lördag, var vi till Birsta och köpte hyllor som hi gjorde en hallmöbel av. Vart riktigt bra!!

Idag har vi hängt upp den och bara slappat. Har varit soligt till o från. Nu är jag hemma i forsa igen få småttingarna har kommit! ❤️

Bra va? Bortse från den fula mattan den ska bort. 😁


Äntligen semester!

Idag gick jag på semester, 5 veckor! Ska bli skönt! Åkte och kollade på Tova som spelade LillaVm i Matfors och sen ner till stocka. Fick sommarpresent av Jörgen ❤️ vart jätteöverraskad! 😘


RSS 2.0