Bellman!


Har varit och ätit middag nu, vi gick på Bellman och åt kyckling med cashewnötter. Så sjukt gott! Har längtat efter den maten.

Var även in och kollade på orchid, hotellet vi bodde på när vi var ner sist! Känner du igen dig Tovis? :)
Stannade där och drack en latte, lika god som sist.

På vägen hem stannade pappa och köpte en ny keps, hårt nöjd!! :))

Nu sitter mamma o jag med var sin iPhone och skriver! :) vi har balkongen längst ner till vänstern. Alldeles nedanför oss underhåller dom, två som sjunger. Inga topsångare precis men trevligt med musik. :) roset i glaset smakar supergott!


Första dagen!


Så nu var första dagen på stranden gjord.

Herregud vad skönt det var!! Och herregud vad blek jag är! Haha! Har solat lite solarium innan så jag kände mig inte så blek men shit vad fel jag hade!! :) när jag kom ut i solen i morse så jag jag så sjukt blek! Men snart är jag ikapp, hoppas jag iaf!

Nu har vi suttit på balkongen och käkat mellis!!
Nu ligger jag i sängen och vilar! Så sjukt skönt att vila nydushad efter en dag på stranden i nya lakan! Hade önskat mig sällskap ;)

Ikväll blir det middag på min favvo restaurang! Hörs sen!
Kramis!


Från baljongen

Ser och hör havet, trevligt!! Stranden är alldeles nedanför träden.


God morgon!!


Så då var första natten avklarad.
Kunde inte sova igår ;) men la i från mig telefonen och tvingade mig att somna. Kroppen kände att hon bara var 18:30 men här var hon då halv ett. Ligger 6 timmar före här.
Har sovit rätt ok men drömt en massa tok. Drömde att jag vaknade och hela golvet var fullt i tvestjärtar!!! Haha. Finns fasen inget vidrigare än småkryp!!

Sitter nu på balkongen och tittar på folk. Älskar det unkna lukten som är här, haha!! Kände den direkt igår, att den hade jag saknat!!

Känner mig rätt seg nu, men för pigg för att sova! Men snart blir det frukost och sen stranden.

Ha en bra dag hemma! 💗


Framme!!!!

Äntligen är jag framme i Thailand!!
Resan har gått hur bra som helst. Började igår kväll kl 19:05 från midlanda via Arlanda, Köpenhamn, Bangkok och sist Phuket! Snabba byten, skönt. Och lätt att hitta.
Var så sjukt nervös innan jag skulle åka från midlanda, hela kroppen skakade. Cicci skjutsade ut mig och jag var helt hispig. Hon var nog orolig där ett tag hur det skulle gå om jag skulle ta mig hit. Tog mig ett glas vin på Midlanda för att lugna ner mig!! Haha!

Var riktigt trevligt sen, klart jag saknade sällskap. Men jag kände mig inte ensam ;)
Mellan Köpenhamn och Bangkok som jag 8 timmar av 9,5!! Vaknade lagomt till frukosten serverades.

På phukets flygplats stod mamma o pappa och väntade på mig. Dom hade tagit en taxi dit så vi tog samma taxi tillbaka.
Jag är svintrött så det blir bara lite balkong häng sedan sängen. Har käkat thai sushi :)

Längtar till stranden :)

Hoppas allt är bra hemma.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191590372.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191590372.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191590372.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191590372.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191590372.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191590372.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191590372.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191590372.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191591298.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191591298.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191591347.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_191591347.jpg" class="image">


Har vinkat av småttingarna!!


Nu har småttingarna åkt! Det känns men det kommer bli jättebra!

Idag har vi varit på Drakborgen, jag har sån sjuk resfeber så jag pallade inte att vara hemma. Men det var riktigt uppskattat. Vi hade alla tre riktigt roligt. :)

Försökte knäppa nåt kort men lyckades knappt dom var inte still en sekund. Men så ska det ju vara där!

Nu håller jag på att packa ner alla saker. Ska snart åka med Kid till Niclas och sen på middag hos Maria o Patrik!

Blir en lång kväll/natt ska städa och fixa! Men sova får jag göra två veckor i thailand!!!!


Kalas för Stephanie!


Idag har vi varit på kalas för Stephanie som fyllde 8 år igår!
Jättetrevligt! Åt men massa gott. Barnen skötte sig super, är van att vara själv med dom nu. Så himla skönt!

Ikväll har var sovit i soffan. Tvingade mig själv att somna jag också, mådde inget bra. Blir fasen sjukt av resfebern. Hade ångest för att det är sista kvällen men dom på väldigt länge! Men vi kommer alla ha det bra, och vi kommer bli extra glad då vi ses igen!

Aja, ska försöka sova snart! Men är superpigg!

Nöjd Dante och missnöjd Vincent. Kan tillägga att Vincent fick tillbaka den. Och vart det lika fast tvärt om! :)


Simskola!


Nu sitter dante o jag och myser och kollar på barnen som badar. Tova har ju sin älskade simskola, det är nog det roligaste på hela veckan!! Efter detta ska vi åka ut en sväng på Birsta, några småsaker som måste handlas innan resan.
Drömde inatt att jag missade planet i Köpenhamn och även nästa så jag fick stanna där. Vaknade upp alldeles svettig! Haha.
Men vilket tur att det inte kommer bli så i verkligheten! :)

En trött Dante!!


Trodde jag ja!!!


Idag efter jobbet så hade jag köpt med mig sushi till mig o barnen. Hade bestämt med Tova att hon skulle prova det men det gick inte alls hem. Jag som trodde det!! Ingen av dom gillade det, Tova provade flera gånger för hon ville äta men det gick inte. :) så jag åt desto mera!! Åt även det till lunch idag. Skulle lätt kunna leva på bara sushi nu älskar jag tom rullarna :)

Efter maten hade vi lite mys framför tv, kl 20 ville Tova gå och sova. Hon är riktigt kvällstrött. Men då blir det tidigt imorgon bitti istället :/ men det gör inget. Vi ska vara på simskola kl 10 och ska hinna fixa och dona lite innan :)


Torsdag

Idag har set varit en jättebra dag! Jag har varit på stålande humör. Solen gör nog mycket, känns ju som om våren kommit. Men det är nog lite tidigt! Men underbart väder har det varit.

Dagarna rullar mest på nu, barnen är supersnälla och jag har resfeber :) ikväll har Tova haft gympa och Dante o jag har varit och hälsat på Cicci. Nu sover båda barnen sen en tid och jag håller på att städa. Jag är pigg ikväll!! Har hela veckan varit så otroligt trött, har somnat i soffan hela veckan jättetidigt. Har varit sjukligt trött men ikväll känns det bättre.

Nu ska jag fortsätta att städa och hänga tvätt sedan ska jag duscha och skrubba mig och sen smörja in mig med mina nya!! :) luktar underbart gott!


Fettisdagen!!


Det gillar vi!!
Här har vi ätit spagetti o köttfärssås och nu har vi precis fikat!
Vi tyckte det var mer mysigt än gott :) Dante smakade knappt och på Tova började det växa i mun efter nån tugga och jag var inte alls sugen, men mysigt hade vi det!!

Morgonen var kaos så skönt då att eftermiddagen och kvällen är lugn. Var länge sen det var en sån morgon som imorse, förut var det jämt sånna!

Nu är det pippifilm innan lillebror ska sova.
Jag måste försöka städa och kolla lite mera på packningen ikväll.


Godmorgon måndag!!


Här har vi morgonmys med Kid!! Tova är alldeles tokig i honom :) från början var hon rädd och ville inte alls vara med honom men nu är det tvärt om. Hon är med honom HELA tiden. Det går jättebra, Kid ser till och med ut att tycka det är roligt!!

Nu ska vi strax åka till dagis!

Ha en bra dag!


Resfeber!!!!


När det känns konstigt i hela kroppen, då ena delen av mig skriker och längtar till standen o solen och den andra delen skriker nej!!!!
Är det de som kallas resfeber?!

Jag känner så iaf, riktigt jobbigt. Är alldeles skakis. Tandläkarångest gånger 1000!!!!

Aja jag vet att det kommer gå jättebra, jag kommer komma fram, kommer att ha det underbart och barnen ha det super med sin pappa!!

Idag ska jag städa och håller på att tvätta alla sommarkläder, men skulle helst av allt vilja lägga mig under täcket och grina. Är en sån dag! :( men imorgon är en ny dag och då kommer det kännas bra igen :))


Tova o dante får mig alltid på bra humör!! Kan inte annat än att skratta åt dom. Underbara, galna ungar!!!


Slappdag!!

Lördagen var hur lugn som helst!! Cicci och jag tog det bara lugn. Tomas i barnen var iväg på innebandy. Sedan kom dom hem med Max mat, mycket uppskattat!! :))
Vid tre åkte jag hem med Kid och sen ut på birsta. Köpte lite toppar en kjol och bikinitrosor, fruktansvärt men nödvändigt!!

Sedan en sväng på ica maxi. Köpte mat tills mina småttingar kommer!!

Kvällen var även den superlugn, gjorde bakpotatis med skagenröra. Somnade i soffan innan melodifestivalen vart slut, var ju så sjukt dåligt!! Vaknade sedan vid 23 och kollade på nån film på 7:an tror jag!


Trevlig fredag!


Jag slutade 16:30, då åkte jag direkt hem och hämtade Kid och sedan ner till Tomas o Cicci. Där stod middagen på bordet :) supergod kyckling och färskpasta. Och en smirnoff ice till, kunde inte klaga!! Jag stannade kvar och sov över. Mika kom också ner så vi satt bara och surrade och lyssnade på musik, trevligt!

Elsa somnade i soffan och Alfons somnade helt övertrött kl 21. Ellen sov hos en kompis. Är så mysigt att vara där, vad gjorde jag utan dom?!



Onsdag!

Idag har bara varit en vanlig dag, inget spännande utan som vanligt! Har jobbat 7,45-16,30 gick riktigt bra fastän det var lång dag, är inte van att jobba så länge! Har varit lite seg då jag inte somnade förrän kl 3:30 på natten tills idag. Var inte ens trött då klockan imorse kl 6. Men är lite seg nu men inte så mycket som man skulle kunna tro.
Fastnade tillslut på youtube och lyssnade på Rod Stewart, har fått dille på homom!! :)

Var till mamma o pappa på middag efter jobbet, dom åker till Thailand imorgon. Fatta att det snart är min tur! :)
När jag kom hem bytte jag direkt ich sprang, går riktigt bra! Springer i intervaller! Kände mig sjuktduktig, nu är jag på gång!!

Sedan har jag dragit lite i sommarkläder! Och tagit fram väskan.

Nu blir det lite slapp i soffan innan jag måste sova. Jobbat kväll imorgon men ska skjutsande dom till Midlanda! Och sedan innan jobbet tänkte jag åka på birsta! Måste göra några inköp innan resan!!


Mitt liv!!


När jag tänker på dom där otroligt söta småttingarna så känns blir jag helt lycklig!
Vad gjorde jag utan dom?! Dom är mitt liv och jag är världens lyckligaste att jag är deras mamma.

När det ibland, rätt ofta, kan kännas jobbigt och värdelöst behöver jag bara tänka på dom och det känns bättre. Sedan kan jag ju inte förneka att det stundvis ändå känns hopplöst och riktigt jobbigt men dom är anledningen till att jag har orkat och alltid kommer att göra det.

Är glad igen och ser med spänning framemot våran framtid tillsammans ;)
Vill göra att för dom och med dom.


Våran helg i Armis!

Ifredags åkte jag och barnen ner med mamma o pappa till armsjön. Jag längtade dit, mysigt att vara där även på vintertid! Nästan mysigare då ;)

Vi gjorde egentligen ingenting, bara tog det lugnt och myste. Barnen var superlugna, dom behöver ibland att bara vara. På lördagen var vi ute och åkte skoter och grillade korv. Tova var nöjd när jag körde, du är ju duktigt ju mamma!! ;)
Det är ju faktiskt sjuktkul!! Åkte även en sväng själv. Kommer lätt bli mera skoteråkning!

På söndagen åkte vi hem för då hade vi ju kalas för lillebror!


Dante 2år!!


Nu har Dante blivit 2 år. Helt otroligt!!
Han fyllde igår men jag hade kalas för honom i söndags. Dom är hos Peter nu så det fick bli så.

Han vart supernöjd med alla presenterna kanske mest nöjd med trumsetet från mormor o morfar! :))


Test

img_4052 (MMS)

Test


Fredagsmys! Vi är i Armis och har det skön...

img_5693 (MMS)

Fredagsmys! Vi är i Armis och har det skönt. :)


Godmorgon


Det förra inlägget var ju såklart igår kväll! Satt i soffan mellan 8-23 och mest bara glodde och tänkte med musik i bakgrunden! Dags att uppdatera spellistorna, vissa är rätt uttjatade :)

Sitter på jobbet och väntar på att börja. Morgonen har varit jättebra, snälla barn och ändå rätt pigg mamma som inte somnade förrän kl 2 inatt och klockan ringde 5,50!!

Det här kommer bli en bra dag har jag en känsla för. Solen är på väg upp och det är fredag!!!!

Ha en bra dag 🌸


Vad är problemet?!


Har suttit i soffan i snart 3 timmar nu och bara glott! Varför gör jag inget vettigt?
Jag har rätt mycket jag måste göra. Lägga fram kläder till oss tre, packa då vi ska vara i Armis i helgen, borde städa till Dantes kalas på söndag, hänga tvätten, duscha!!

Konstigt hur humöret bara kan dyka utan nån speciell anledning!
Eller finns det nån anledning?!


Torsdag!!


Helt otroligt vad veckorna går fort!
Idag har det varit superfint väder, strålande sol!! Har längtar efter solen, har suttit på jobbet och pratat med kunderna och kisat i solen :) underbart. Och det är så himla skönt att eftermiddagarna och kvällarna börjar bli ljusare, det går åt rätt håll!!

Idag efter jobbet vart det ilfart hem och fixa middag då Tova hade gympa kl 17. Pappa kom och skjutsade ner henne och hämtade henne sen. Dom var kvar här och gjorde Dante och mig sällskap. Dom var även kvar så jag kunde ta en prommis, 5 km i -13, var hur skönt sim helst!!
Gick även igår med då var det inte riktigt lika kallt. Skulle kunna gå länge och bara lyssna på musik och rensa tankar. Det kan behövas ;) mår så mycket bättre om jag går ut!

Men annars är det bra nu, mår riktigt bra! Hoppas det håller i sig. Men jag är glad så länge det varar. Hoppas för alltid!
Är glad att det går bra med barnen nu, nu känns det som vanligt igen. Tror att det lagt sig för Tova och att hon börjar acceptera detta nu. Och jag är tryggare än nånsin.

Nu blir det lite te sen sängen. Är trött!!

Godnatts


Fick kort på posten idag!! ;)

img_0190 (MMS)

Fick kort på posten idag!! ;)


Alma!!



Måste bara visa supersöta Alma!! :) fick främmande av Maria och henne igår. Hon hade köpt med sig semla, riktigt gott! Tack för att ni finns! ❤

Premiär sittning i stol!!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188433856.jpg" class="image">


Måndag!


Äntligen är det inte så kallt!
Har sån sjukt lust att ut och gå, saknat det nu ett par dagar då det varit så kallt.
Men då jag har mina juveler så går det inte så bra. Ringde pappa och frågade om han ville komma upp men han är sjuk stackarn.

Barnen har varit hur snälla som helst. Tova hjälpte mig med matlagningen. Har märkt att bara hon får vara delaktig går allt bättre. Förklarar för henne vad glad jag är som har henne och hur snäll hon är när hon hjälper mig. Att vad skulle jag göra utan henne?! Så nu hjälper hon mig med allt.

Var som vanligt kul på jobbet! Jag måste ha världens bästa arbetskamrater.
Imorgon är jag ledig men jobbar sen på onsdag. Tror även den blir en bra dag!! :)

Ligger som vanligt i soffan och lyssnar på musik. Ny låt, Home again - Michael kiwanuka!!
Jag mår bra, har en skön känsla i kroppen! Så jag ligger mest bara här och flinar ;)
Jag känner inte det minsta stress över städningen, det tar jag imorgon!!
Borde egentligen vara trött då jag somnade sent inatt men jag är av nån anledning pigg.

Godkväll!


Vildingarna


Nu är dom hemma hos mig igen. Helt otroligt vad man längtar efter dom när dom inte är här!!
Gick jättebra när Peter kom hit med dom, skönt att allt funkar.

Men bilen funkar inte :(
Men får låna mamma o pappas bil. Tack underbart snälla ni!!

Måste gå och sova nu, klockan ringer 6!
Finns inget bättre än att lägga sig nydushad i ren bäddad säng bredvid dom och ligga och lyssna på när dom andas 💗


https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457420/images/2012/pic_188034050.jpg" class="image">


Helgen



Har igen haft en bra helg. Jobbade till 20,15 i fredags och åkte då direkt till Cicci o Tomas och hade fredagsmys med dom. Jag sov över i Ellens säng då hon sov hos en kompis.

Sen jobbade jag på lördagen gick riktigt bra, dan gick fort. Lördags kvällen var jag även nere hos Cicci. Peter o Kristin och Arvid var också där. Fick supersuper god mat. Mika och Lotta k också förbi. Vart lite för mycket vin och det fick jag sota för idag! Har mått sisådär! :) aja kul hade vi!!
Och nu mår jag bra! :)

Fick min bakismat tillslut så jag vart nöjd, hade längtat hela dan!

Och nu ska jag gå och sova! Är dödens trött vart rätt sent inatt.
Godnatt


En av världens absolut finaste tjej, Ellen...

img_6262 (MMS)

En av världens absolut finaste tjej, Ellen! Jag är så stolt över mina syskonbarn. Ellen, Elsa, Jacob och Hannes.


Jag trivs


Jag slutade 19,15 och åkte direkt till Cicci och hälsade på.

Jag är så glad att jag har dom. Känner mig lika hemma där som här. Har varit
så stressat på slutet men nu känner jag mitt lugn igen.
Ellen och Elsa är så mysiga, vi satt och kliade varann på ryggen. Känns som det var länge sen vi kunde sitta så,oftast så härjar Alfons eller dante runt.

Idag började jag 12, klev upp och skulle städa men det vart inte så mycket städa. Vart skottning i alla fall, men har snöat hela dagen idag så jag måste ut igen imorgon bitti. Men måste städa också. Klockan ringer 7, får se om jag är sugen att gå upp. Tror inte det.
Är en kväll då jag inte kan sova. Jag vart superpigg och ligger i soffan med musik. Är hungrig, men vägrar äta nu. Jag får klara mig tills imorgon.

Jobbar 13-20 imorgon och ska till Cicci o Tomas och ha fredagsmys och sova över. Jobbar helgen :( men tänker ha kul ändå!!
På söndag kommer småttingarna igen!!

Aja nu ska jag släcka ner och gå till sängen och försöka sova.

Godnatts


Natt tankar

Jag hör ditt namn men det känns fortfarande
inte lika tungt och inte lika mycket

••••••••••••••••••••••••

Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förbered för storm
Jag kan tänka till det knappt finns nåt kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men jag har vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

•••••••••••••••••••••••••

Är du kvar där du var
jag har slutat gå förbi
Det är nog bäst för oss båda
om jag försöker låta bli

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mera säga sanningen
till någon som saknar förmågan att förstå

Det är ljust snart, jag vet
men ön känns det lite kallt
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker på allt

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

•••••••••••••••••••••

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Och allt som är bra med mig har jag en förmåga att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som både passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart har jag hittat den jag är


RSS 2.0