Vi lever!Nu känns det lite bättre, men shit vad sjuk vi varit.
Det är Dante och jag som varit sjuka denna gång.
Förra veckan skulle Dante börja på sitt dagis is Nolby. VI han gå på måndagen sedan vart han sjuk, fick super hög feber 40,2!! Så vi vart hemma tis och ons. Sedan var vi där och hälsade på några timmar tors och fredag. och då var det min tur att bli sjuk.  Jag hade ont i hela kroppen och var helt orkeslös. Sedan vart jag dyngförkyld men nu är det bättre. Dante var också jätteförkyld så vi var inte på dagis igår heller men vi ska dit imorgon onsdag igen.
Maxad otur, Dante som knappt varit sjuk sedan han föddes. och så lyckas han pricka in det nu!!

I lördags skulle vi på 30 års fest för Kalle ute på Alnö men det var bara att stanna hemma för mig men Peter gick och det hade varit superkul, synd att jag missade festen jag hade så gärna gått. Jag la Dante vid 18-tiden och sedan parkeradejag mig i soffan hela kväll jag tror klockan var 21 när jag gick och la mig. Peter var hemma 04!

Men nu ska jag ta tag i bloggningen igen. Jag bloggar kanske minst för Tova, hon verkligen älskar att kolla på bloggen!! Men jag tycker också att det är jättekul kolla bakåt på allt vi gör, änev om det är inte speciellt. Jag har inte så många läsare men det är väl för att jag inte är så himla intressant! Hihi

Nu ska jag göra ett rycka och städa lite, när Dante vaknar ska vi åkte till Bettan och hälsa på lite!

Fredags nöje på DrakborgenIfredags så var det sista fredagen på länge som Tova är ledig.
Hon har börjat på dagis heltid from idag  då Dante ska börja sin inskolning på sitt dagis idag, spännande!
Vi ville hitta på nåt extra kul sista dagen så jag överraskade henne med att åka ut på Drakborgen. Vi hade det jätteroligt även Dante tyckte det var superkul. Tova var även där världens stoltaste storasyster hon gick inte mer än några cm från honom. =)

Peter kom förbi och åt lunch med oss, han jobbar ju i Birsta nu så det passade perfekt.
Skönt att få hjälp när vi skulle äta, det är inte "bara" att åt ut med två barn själv. Jag har gjort det några gånger och jag bli helt svettig och hinner knappt få i mej nåt. Då är dom ju jättesnälla men det ska hämtas saker, hjälpas att skära, mata, plocka upp allt Dante kastar på golvet, hjälpa Tova med drickan mm mm! =)


30 årsfest för John.Förra helgen var vi ner till Karlstad och firade Johns som fyllde 30 den 30:e mars.
Vi åkte tillsammans med Mange, Sara, Kalle, Linda och Wessa i en minibuss. Vi for vid fyra på fredags eftermiddagen.
Festen var på lördagen vid 17, den var så himla rolig och superlyckad. Maten hade Linda och jag gjort på lördag på dag, det kanske var mest Linda men jag hjälpte till! =)
Tiden på kvällen gick så  fort så när klockan var 04 frågade Linda om vi inte skulle gå hem!! Vi åke hem med John och LInda för vi bodde där och de andra gick till deras stugor som log på campingen alldeles bredvid.

Dagen efter då vi skulle åka hem vid tolv var jag inte så kaxig! Jag mådde så sjukt dåligt. Så hemresan vart ett helvete, vi var tvungen och stanna flera gången och jag trodde helt seriöst att jag skulle dö!!
Men jag överlevde men jag var dåling även på måndagen efter. :/ Men nu är det bra! =)

Vart inte många kort, glömde helt bort!!


Födelsedagsbarnet!


Bus!

Tack John och LInda för en underber helg!!

Innebandy avslutning.Imåndags var vi på Tovas innebandy avslutning.
Det var hela föreningen som hade avslutning samtidigt då det var jättemycket folk, roligt! Vi träffade Line och pojkarna, familjen Johansson och Erica, Alma och Rasmus.
Tova har spelat innebandy nu den hära terminen och tycker att det är superroligt så vi får hoppas att hon vill fortsätta med det till hösten. Nu går hon bara och längtar till fotbollen och simningen börjar.
Dante lämnade vi hemma med pappa, när vi kom hem hade han somnat! =)


TOva med sin pokal som hon vart riktigt nöjd över! =)


Dante och jag är ute och myser i det härli...

img_0888 (MMS)

Dante och jag är ute och myser i det härliga vädret! Dante åker trehjuling för första gången och han vägrat att kliva av! 


RSS 2.0