Bad hela dan!!Idag har vi badat hela dagen! 
Vi åkte till stranden i bomstad vid 11 och badade. Superfint ställe, varmt i vattnet och långgrunt. Vi hade med ett lunch och åkte hem vid 15. Då vart det bad igen i poolen hemma innan tacosen. Och ni ikväll har barnen badat i badkaret inne!! :)

BomstadNu sitter alla barnen med varsin platta och vi myser i kvällssolen. ☀️

Mariebergsskogen!


Idag mitt på dagen åkte vi till Mariebergsskogen. Jättemysigt ställe. Vi lekte och åkte ett litet tåg.
Efter det åkte vi en sväng till stan och strosade lite. Vart inge shopping förutom några bollar till barnen. :)

Ikväll har Jörgen och John och barnen fått roat sig själva. Linda och jag har haft tjejkväll på altan med Maya och lina. Åt och drack supergott!!Framme i Karlstad,


John o Linda!

Då var vi i Karlstad!! 
Vi åkte i morse vid 10 och kom fram vid sju ikväll. Vart flera stopp men vi tog det super lugnt. Barnen var riktigt duktiga men lite less i mellan åt, men det var även jag :)

Känns jätteroligt att vi är här med alla våra tre barn! 
 Imorgon ska vi på Mariebergsskogen. 

Hemma igen!


Nu var vi hemma igen efter härliga dagar i Moränga! 
Vi åkte till hudik och hämtade tvätt och grejer och sen upp till mig. Vi har städat och tvättat för resan till Karlstad imorgon. Gräset är också klippt. :)

Vi bakade en kaka och åkte ner till bergafjärden där mamma och pappa är med sin husvagn några dagar. Cicci och Tomas står där hela sommaren. Vi fikade lite och sen bjöd mamma och pappa på mat på restaurangen. Gott! 


Peter skjutsade ner barnen så dom kom också.Tova blev kvar där, hon ville sova hos mormor och morfar.
Och Jörgen, jag och Dante ligger i sängen nu och ska till och sova. Dante och Jörgen är superbusiga! :) vi får se när vi somnar!Gonatt :)


Melodikrysset!!Morgon i Moränga, Melodikrysset!

Jörgen tycker inte det är lika roligt som jag! :) vi brukar aldrig göra det men det känns somrigt och semestrigt på nåt sätt. Passar in här! 

Idag blir det mera målning av sjöboden och kanske ett bad. Jag chockade kroppen igår och badade! :) men när man väl doppat sig är det riktigt skönt.MorängaNu är vi i Moränga o njuter av semestern. Helt underbart väder, äntligen. Ett tag trodde man inte det skulle bli nån sommar. 
Vi har varit här några dagar och blir kvar tills på söndag då måste vi hem och packa tills vi åker till Karlstad på måndag med barnen. Tovis och Dante kommer på söndag,dom har varit hos Peter nu i två veckor så vi toklängtar efter dom. Och nu blir det våran tur att ha dom i två veckor. :)Vi har börjat att måla om sjöboden nu oxå. Mamma och pappa var här igår och hjälpte till.Stockholm 7-8/7I måndags åkte jag, Jörgen och Maja ner till Stockholm. Det vart en impulsresa då Maja o Jörgen var sugna på Stockholm! :)
Vi turistade riktigt mycket och hann med en massa på våra två dagar. Drottningholmsslott, grönan, aquaria, vasamuseet, Fjäderholmarna,hagaslott  och stros på gamla stan. 
Vi bodde scandic Alvik en bit utanför stan alldeles vid vattnet. 

GrönanAquaria.


Vasa
Båtmuseum


Fjäderholmarna 

Hagaslott
Lördag på stan

Fina Maja!!

Vid 15 cyklade vi ner till stan.
Var superfint väder och jättemycket folk på stan. Hade precis varit Prideparad när vi kom ner. Vi försökte hitta ett bord på nån uteservering på Hamngatan men det var helt tjockt med folk. Vi hamnade på olearys uteservering till slut. Ät god mat men riktigt dålig service!

Efter det träffade vi Tomas o Marie och gick på Manis och surrade. Mysigt med sommarkvällar, som vi längtat.

RSS 2.0