Älskader semster!


Nu sitter jag i förtältet och myser!! Vi är på Orsa Camping vi åkte hit i lördagskväll.
Vi hade tänkte åka på söndag och gå på Cafe Juniskär på lördagkväll men det regnade så vi åkte på lördagskväll vid halv tio. Stefan och Marie kom och käkade med oss innan vi åkte, ledsen om vi var stressade!! =)
Vi kom fram vis ett tiden på natten ,Tova vaknade när vi kom fram och vart överlycklig när hon såg mormor och morfar.. vi fikade lite sedan gick vi och la oss.

Igår var det molnigt och regnig här så vi har bara inne och runt husvagnen, det är mysigt om det ibland är en sån dag men inte hela tiden! På kvällen igår hyrde Tomas och Cicci en trampcykel, Tova tyckte det var hur kul som hellst hon satt och skrattade hela tiden. Hon myser verkligen att vara på semester, hon ropar på "moffa" hela tiden så dom är med varann.


Tramp cykel





Idag har vi badat på stranden här på campingen och varit in till Mora och kollat lite på stan. Nu ska vi snart äta middag!!

Ha det bra!!

Kommentarer
Postat av: linda

Hejsan hejsan..Låter och ser ut som om Ni har det mysigt orsa...Skall bli roligt att Ni kommer ner..Har fixat två jättesköna gästsängar...riktiga sängar...Kör försiktigt så snynes vi på fredag!!!



Puss och Kram

2008-07-16 @ 22:58:18
URL: http://www.meandmyhome.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej gumman!



Nu får du börja blogga igen...Hoppas att hela din semester har varit underbar.. Vi tänkte komma upp till Sundsvall i slutet av september...



Kram kram



Linda

2008-08-10 @ 14:14:22
URL: http://www.meandmyhome.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0