Dragborgen!

Igår var vi ute på Dragborgen i Birsta. Vi åkte med Anna, john och Joakim.
Tova tyckte det var jätteroligt hon busade och sprang runt hela tiden. Peter och jag tyckte också det var kul hellst en rutchkana dom hade där, den var lång och det pirrades i magen! hihi!
Vi åkte ut vid 11 tiden sp vi började med att äta lunch där. Sån där hamburgar-tallrik som alla ställen har inte så god men dyr. jaja det är ju dyr att ha semester! =)

Vi åkte hem vid halv fyra då åkte John med oss och Tova stannade med Anna. Vi åkte förbi mormor på sjukhuset och åkte ner på Entre och köpte Biljetter till Lasse i Karlstad. Det ska bli superkul att se honom där. Sköter han sig så går vi här hemma också! hihi!! Klart han gör.
Vi köpte även present till Tomas som fyller år på söndag, han ska få två biljetter till Takida på parken den 9/8. Han får det när vi kommer ner till Orsa, hoppas han blir glad jag tror det! Han har pratat om att han vill gå och se dom!

Idag är vi barnvakt åt oakim han har sovit här, Anna lite jobbar den hära veckan.
Vi ska npg inte göra nåt specillet tova sover och när hon vaktnar ska vi bara gå till lekparken, det är det ända som är planerat.
Peter står och lagar mat nu som vi ska ha med oss, nu gör han Thaikyckling gryta och chiliconcarne! Bra att jag har honom!! =)

Nu har han även gjort lunch till Jocke och mej som bara sitter och slappar, Bruna bönor! Gött!!


Tova och Jocke


Tova åker rutcjkana, men skräck i ögonen!! Men skrattar när hon kommer ner!


John och Tova


Glass!


Tova och Anna!


Maman hade också kul! haha!


pappan ville också testa!!

Dit kommer vi åka igen!! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0