helgen som varit!!

Helgen som varit har varit en sån där skön helg som man vill ha!! =)

Lördagen började men att Tova och jag åkte in till stan. Hon var hur snäll som helst  så när vi var klar gick vi på Skämtsaker & barnvagnar och hon fick köpa vad hon ville. Hon valde en plastmarakkas och en minipenna och ett miniblock. Så vi åkte hem nöjda båda två. Vi mötte upp Peter på McDonald sedan var det ilfart hem och göra sig i ordning till Lines 30-års fest som började kl 15.30. Vi hade jättettrevligt där. Godmat!! Vi åkte hem redan vid halv nio tiden. Ellen och Elsa åkte hem med oss och sov över hos oss. Tomas och Cicci gick ut.

På söndagen fikade vi frukost och sedan åkte vi ner med tjejerna till Tomas och Cicci.
Sen skjussade vi Bettan och Jocke till stan dom skulle på nån innebandy. Väl hemma så bytte Peter däck på Volvon och jag grejjade inne. Tova vaknade efter en stunds sovade i bilen. Då gick hon och jag ut i skogen och hämtade lingonris och blåbärsris. Vi hade jättemysigt!
När vi kom tillbaka var Peter klar med däcken så vi grejjade på gården. Plockade in alla Tovas leksaker och stälde ordning på altan vi tog även tog in klävindan. Så nu kan vintern komma. =)
Efter det gick vi in och fikade vi hade piccnik i vardagsrummet. Tova älskade det, roligt när så lite kan glädja så mycket! =) Vid halvfem åkte vi till Bettan och Åke och fick middag där. Snällt!

Batteriet på kamran har varit dött i helgen, synd!!!

På kvällen vart det nötter framför tv med ensamma mammor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0