Nu är jag tillbaka!!! =)
Tiden går och mycket händer! =)
Har inte haft nån lust att blogga på slutet men nu är jag tillbaka!

Vi har hunnit med att vara sjuk Tova och jag, firat pappa på hans födelsedag, varit på 18-års kalas och varit och hälsat på John och Linda plus allt det vanliga som händer i våran lilla värld! =)

Helgen som var var vi som sagt nere i Karlstad och hälsade på världens bästa John och Linda. Vi har haft det jättemysigt bara tagit det lungt och ätit gott. Vi var även och hälsade på Zero i hans nya familj. Han vart jätteglad när vi kom, han kände igen Peter direkt och sedan också mej. När vi skulle åka hem tittade han bara på oss, skönt att vi nu vet att han stortrivs..
Vi var också på utflykt på fredagen till Mariebergs skogen, ett superfint ställe som vi inte varit till tidigare. Linda hade gjort sallad som vi tog med och åt. Där fanns även olika djur som vi gick runt och kollade på. Sedan lekte vi i den stora lekparken. Ingen var gladare ön Tova!!

Tova älskar verkligen John och Línda hon sprang efter dom hela tiden och på morgonen stod hon utanför deras rum och väntade på att dom skulle vakna. Gärna leva om så dom vaknade!!! =)
På söndagsmorgonen åkte vi hem, Tova är verkligen duktig på att åka bil. Vi hade med dvdn så hon kunde kolla på film medans vi åkte.. Vi kom hem vid fem då vart det middag och sedan lite tvätt..

Bilder!


Prommis ner till Mörudden, vart även lite lek där!


         Äntligen fick vi träffa Zero igen!!

        
Våran härliga utflykt!!

      

      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0