Påsken!
Grillning ute på holmarna.

Nu är det vardag igen och påsken är slut. Vi har haft det så himla lugnt och skönt i helgen, vi har varit nere i Armsjön från fredag till söndag. Mamma och pappa var såklart också där men även Cicci och Tomas med barn och Peter Christin och Arvid. Cicci och Tomas hade dragit ner husvagnen så dom bodde ute i den och Peter och Christin både ute i rummet i garaget. Vi gick sova i mamma och pappas sovrum så vi skulle få plats med vagnen. Dante har varit hur snäll och charmig som hellst. Tova har också varit snäll hon har lekt jättemycket med Ellen och Elsa. Hon har fått sova inne hos mamma och pappa, vilket har varit skönt för oss.. Jag sover jättedåligt bredvid henne, hon klänger och sparkar hela natten!

På påskafton åt vi som vanligt påskmiddag med en massa gott! Som ett helt julbord eller påskbord! =)
Tova fick godis av påskharen så hon var supernöjd.

På söndagen åkte vi in och grattade Stefan på sin födelsedag. Han fick en blomma och en överraskning som han ska få den 8:e maj kl 16:00! Spännande va Stefan?? =) Om du inte blir nöjd kan du göra som dom, fast på Peter! Hihi!

På kvällen fick vi middag hos Bettan och åke. Gott som vanligt!

Igår på annandag påsk jobbade Peter och jag och barnen var först till Bettan och Åke sedan blev vi bjudna på middag hos Anna och Per. Det var så lugnt på Peters jobba så han kunde sluta tidiagre så han kom precis till middagen..


Tova och hennes "bröder".


Bettan, Ante och Anna.
Efter maten vart det fika!!Tack allihopa för en underbar påskhelg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0