En bra fredag!



Ja vi har lite snö!! Nu är frågan vart ska vi göra av all snö om det kommer mera?!?!



Våran dag började att vi vart väckta kl 5 av Tova som fick en hostattack. Hon har riktigt rethosta och är lite förkyld. Vi tog in henne till våran säng och försökte få henne att somna om men vi gav upp, så kl 6 fick hon gå och kolla på tv.
Vid åtta kom och och väckte mej, så var hon jättepigg. Vi hade tänkt ev. ha henne hemma då hon var så hostig men hon ville absolut till dagis och hade ingen feber.

På förmiddagen gick vi ner till mamma och pappa och skottade, eller Peter skottade. =)
Det var en jättestor snövall så han gick ner till Tommy och lånade hans snöslunga. Peter gick ner först och sedan gick Theo och jag ner och tog in post och vattnade blommorna. S nu är det jättefint hos er, mamma och pappa Peter tog även bort snön på taket vid dörren! Grannen i hörnet med glasverandan hade stannat och pratat med Peter och tyckte han gjorde fint åt er. Dom tyckte ni var borta i rätt tid! =)



Vid tolv ringde de från dagis och sa att Tova var jättehostig och snorig. Så jag gick och hämtade henne. Hon var hostig med på strålande humör. Vi träffade Anna och Jocke på kondis så vi fick i oss lite lunch och Tova fick fika..
Tova följde med dom hem och vi åkte ut till Jysk och köpte en 5-plans hylla som vi ska ha inne på toa och ha handdukar på, så det finns tillgängligt när lillen ska tvättas hela tiden! PÅ vägen hem körde Peter på sträcken så bilen hoppade. Bilen bakom måste trott att vi var galen men vi skulle få ut bebisen! =) Vi satt och skrattade och kände oss lite dumma!

Middag åt vi hos Anna och Co, grillad kyckling och ris.
När vi skulle åka hem, så var Tova jätteduktigt och tog hostmedicin. Hon började grina och skulle absolut inte ta den men till slut efter lite mutor så drack hon. Så himla gullig hon var när hon tagit det, hon var så himla stolt över sig själv.
På vägen hem så tog vi en sväng runt Solberg och hoppade ännu mera för vägen har hur guppig som hellst.

Nu sover hon, Peter kollar på tv och jag ska läsa min svaller jag köpt!!
Ska snart gå coh lägga mej, spännade om det blir någon bebis i natt! Jag har varit ute och gått rätt mycket idag för att vara me, så vi får se om våra äventyr ger resultat =)

Godkväll!




Kommentarer
Postat av: Linda

Hej svejs! Hoppas det blir bebis inatt! Vi längtar efter er lilla goding:) tänker på dig hela tiden. Men vill inte ringa jämt! Man vill inte vara jobbig :) tihiii

Men fasen vad snöööööö! Hallå är

det sant! Vi som tyckte vi hade hur mycket som helst :)

kram kram Linda

2010-02-05 @ 23:12:22
URL: http://Www.meandmyhome.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0