Underbar lördag!!


I helgen har John och Linda varit här uppe och hälsat på!
Äntligen tyckte vi för vi har verkligen längtar efter dom. Dom hade ju inte heller träffat Dante och det var länge sedan vi träffade Novalie. Sist vi träffade vi dom var på nyår.

Vi träffades först på Biteline där vi åt lunch. Stefan och Marie och Stefan,Lina och Noelle var också med. Satt och åt och surrade, och grejjade med de små, det är inte bara att ha med småbarn! Men mysigt! 
Sedan åkte vi till John och firade han som fyllde 13 år. Vid fem åkte vi hem och väntade in vårat främmande. Först kom Stefan Lina och Noelle. Noelle är världens charmtroll, jag har aldrig varit med om någon som är så glad som hon är. Hon ler och skrattar hela tiden, hon är så sjuktsöt!! Så om typ 25 år ser jag framemot att får gå på bröllop mellan henne och Dante!! Hihi.. =)

Stefan och Marie, John, Linda och Novalie var också här. Vi grillade och gjorde en massa gått till. Men det vart lite miss i maten så vi åt inte förrän kl 21,30. DÅ hade även Mange , Sara och Nira kommit. Så det var lek för småtjejerna. Dante har somnade redan kl 19 så han missade brudarna!!


Novalie, Noelle och Noras bakhuvud!




Noelle

Vi hade en jättemysig kväll. Tack för det!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0